• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kırılıyor galiba

Eşinizin sizden bağımsız bir hayatı var.
Mantıklı olmak zorunda değil.
Yaklaşımınız bir anne modelini andırıyor.
Kırgınlıktanda öte sizden soğumasına sebep olabilir.
Ya ben dobra olacağım içimde tutamam derseniz; dobralığın zorunlu bir kütlüğü yok, ifade şeklinizi değiştirmeyi deneyin.

O zaman ne hali varsa görsün 😂
Muğla'da yaşayan adama yüzmeyi öğrenmeyi ben teklif ettim ve korka korka . Ben balık tutmayı da öğrenmek istiyorum arkadaşlarım var bodrumda marmariste bu işi çok iyi bilen ama eşimi şimdiden hayal edebiliyorum balığa bakışını

Kızlar selam eşimle artık eskisi kadar kibar konuşamıyorum eskiden onu kırmamak isterdim şimdi kırıyorum üstelik bunu hak ettiğini düşünüp vicdan azabı da çekmiyorum.
Ben haftada 2 defa pilatese gidiyorum eşime de ağrıları için her zaman spor öneriyorum ama sevdiği tek spor futbol onda da genelde sakatlanıp geliyor ya da döndükten sonra morali bozuk oluyor. Bugün bana yine takıma girip antrenman yapacağını söyledi ben de boş işleri bırakıp gerçek bir spora gitmesini söyledim çünkü 10 senedir onu tanıyorum ve her sene 2-3 defa böyle başlar 2 hafta sonra bırakır. Zamanımız değerli kızımıza beraber bakıyoruz sen zamanını daha değecek bir şeye harca dedim. Gün boyu trip attı bana her sözü iğneliydi en sonunda kızdım ona bana düzgün davran ben sana bişey yapmadım dedim sonra tabi tripler devam etti ama en azından çay içelim dedi beraber . Niyetim kırmak değil onu ama kırıyorum sizce yanlış mıyım ?
Bence biraz salmak lazım.

Eşinizin sizden bağımsız bir hayatı var.
Mantıklı olmak zorunda değil.
Yaklaşımınız bir anne modelini andırıyor.
Kırgınlıktanda öte sizden soğumasına sebep olabilir.
Ya ben dobra olacağım içimde tutamam derseniz; dobralığın zorunlu bir kütlüğü yok, ifade şeklinizi değiştirmeyi deneyin.
Çok yöntem denedim gibi hissediyorum başlarda dikkat bile etmezdim nereye gitmiş hangi maç nerde hiç bilmezdim ama sonra herkes dağılıp birbirimizle kalınca daha çok etkilenmeye başladım. İlk evlendiğimiz de her pazar maç vardı ve ben de beraber zaman geçirmiş olalım diye izlemeye gidiyordum ama o küfürler o içki kokuları o ana bacı sövmeler her maç sonu karakolluk oluşlar kasten faul yapılıp 1 hafta dümdüz yatması yani inanın futbolu bırakın yeşil halı bile görmek istemiyorum

Kocanı :süslü:

Bizim aklımıza uyarlarsa taşı delerler sanıyoruz ama kabul etmek lazım hepimizin kocası becerikli ve akıllı değil.

Adam inatla futbola gidip, morali bozulup, sakatlanıp geliyorsa pek de aklıyla övünen biri değildir. Yanlış anlama aynısından bende de var ama daha çocuğumuz olmadığı için çekebiliyorum sanırım :KK17:

Futbol terli erkeklerin omuz omuza koştuğu, rekabete dayalı bir oyun. Spor salonuna gitmek ya da bireysel bir spora yönlendirmek yerine; sakatlanma ihtimalinin az olduğu, uzun süre sıkılmayacağı, pis pis terleyebileceği ve rekabet dolu bir spora yönlendirebilirsin.

Kocalarımız bizi pek dinlemezler ama yönlendirmelerimize düşerler çünkü pek de akıllı değiller :KK49:

Çok yöntem denedim gibi hissediyorum başlarda dikkat bile etmezdim nereye gitmiş hangi maç nerde hiç bilmezdim ama sonra herkes dağılıp birbirimizle kalınca daha çok etkilenmeye başladım. İlk evlendiğimiz de her pazar maç vardı ve ben de beraber zaman geçirmiş olalım diye izlemeye gidiyordum ama o küfürler o içki kokuları o ana bacı sövmeler her maç sonu karakolluk oluşlar kasten faul yapılıp 1 hafta dümdüz yatması yani inanın futbolu bırakın yeşil halı bile görmek istemiyorum
Kaçirdığım bir nokta var sanırım.
Siz eşinizle ortak bir alanınız olmamasından mı muzdaripsiniz?
Yani tek alakası futbolsa ve size ait alan açmıyorsa, ve elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorsanız yine salın derdim ben.
Çünkü insanların kolaylıkla değişeceğine inanmıyorum.
Siz hırçınlaşrsınız, huysuzlaşırsınız ruhunuz kararır başka bir şey değil.
Hala düzelecek bir yön varsa ve daha ılımlı bir yol tutabilecekseniz yürüyün tabi.
Yani yoksa herkes kendi düse kalka öğrensin. İyi yada kötü tercihlerinin sorumluluğunu alsın.

Kaçirdığım bir nokta var sanırım.
Siz eşinizle ortak bir alanınız olmamasından mı muzdaripsiniz?
Yani tek alakası futbolsa ve size ait alan açmıyorsa, ve elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorsanız yine salın derdim ben.
Çünkü insanların kolaylıkla değişeceğine inanmıyorum.
Siz hırçınlaşrsınız, huysuzlaşırsınız ruhunuz kararır başka bir şey değil.
Hala düzelecek bir yön varsa ve daha ılımlı bir yol tutabilecekseniz yürüyün tabi.
Yani yoksa herkes kendi düse kalka öğrensin. İyi yada kötü tercihlerinin sorumluluğunu alsın.
Ortak alan kişisel alan konularını çözdük. Başlıca alakası pc oyunuydu onu bırakana kadar zor günler geçirdim sonra futbol oldu ama zaten hep vardı esasında eşim kendi kişisel alanına fazlasıyla düşkün ve ben artık tamamen onaylıyorum yani alışverişe gitmek zorundayım gelmek istemiyorsa kendim gidiyorum vs vs.

Kocanı :süslü:

Bizim aklımıza uyarlarsa taşı delerler sanıyoruz ama kabul etmek lazım hepimizin kocası becerikli ve akıllı değil.

Adam inatla futbola gidip, morali bozulup, sakatlanıp geliyorsa pek de aklıyla övünen biri değildir. Yanlış anlama aynısından bende de var ama daha çocuğumuz olmadığı için çekebiliyorum sanırım :KK17:

Futbol terli erkeklerin omuz omuza koştuğu, rekabete dayalı bir oyun. Spor salonuna gitmek ya da bireysel bir spora yönlendirmek yerine; sakatlanma ihtimalinin az olduğu, uzun süre sıkılmayacağı, pis pis terleyebileceği ve rekabet dolu bir spora yönlendirebilirsin.

Kocalarımız bizi pek dinlemezler ama yönlendirmelerimize düşerler çünkü pek de akıllı değiller :KK49:
Yani bunu bir kişi daha yazdı akıllı olup olmama konusunu hiç düşünmeden bu konuyu açmıştım

Ben de eşime bari arka arkaya sigara yakma diyorum (günde 3 paket bitiriyor) Ben öyle deyince eşim de bana trip atıyor.

Kızlar selam eşimle artık eskisi kadar kibar konuşamıyorum eskiden onu kırmamak isterdim şimdi kırıyorum üstelik bunu hak ettiğini düşünüp vicdan azabı da çekmiyorum.
Ben haftada 2 defa pilatese gidiyorum eşime de ağrıları için her zaman spor öneriyorum ama sevdiği tek spor futbol onda da genelde sakatlanıp geliyor ya da döndükten sonra morali bozuk oluyor. Bugün bana yine takıma girip antrenman yapacağını söyledi ben de boş işleri bırakıp gerçek bir spora gitmesini söyledim çünkü 10 senedir onu tanıyorum ve her sene 2-3 defa böyle başlar 2 hafta sonra bırakır. Zamanımız değerli kızımıza beraber bakıyoruz sen zamanını daha değecek bir şeye harca dedim. Gün boyu trip attı bana her sözü iğneliydi en sonunda kızdım ona bana düzgün davran ben sana bişey yapmadım dedim sonra tabi tripler devam etti ama en azından çay içelim dedi beraber . Niyetim kırmak değil onu ama kırıyorum sizce yanlış mıyım ?
Herkes normal sporu sevmez zaten daha önce de 2 hafta yapıp bırakmış zorlamaya gerek yok bence. Oda devam ettiremeyeceğinin bilince oldugu için para harcamak veya zaman harcamak istemıyordur. Sorunuza cevabım evet yanlış bir iletişim şekli. Daha yapıcı ve olumlu konuşmalar yapın. Aynı şeyi size yapsa sizinde moraliniz bozulurdu bence.

Adamları aldıktan sonra değiştirmeye çalışan kadınları anlamıyorum!
Adamları almak?? Kusura bakma ama çok barzo bir cümle oldu bu güldüm. E napalım sen aldığını ömür boyu hep aynı mı istiyorsun hiç mi başka bir ihtiyacın ve dönemin olmuyor sen hep aynı mısın sahiden
Sen oturda kendi haline gül. Parayla satın almak anladın heralde sen. Ben eşlerin olumlu yönde değişimine karşı değilim, sen hiç olmadığı bir kılıfa sokmaya çalışıyorsun adamı istemediği halde. Bir de sokak ağızı ile konuşup “Eşimi kırıyorum” diyen de sensin. Hele ki hakettiğini düşünüyorum diyecek kadar da narsistsin!

Siz kendinize zaman ayırırken kendi istediğiniz bir şeye yönelmişsiniz ve eşiniz karışmamış bırakın o da kendine ayırdığı zamanı istediği şeye harcasın ister devam ettirebilsin ister ettiremesin bu onu ilgilendirir.
Kırışmakta haklı onu tanıyor olabilirsiniz ama boş iş demek yerine kelimelerinizi daha naif seçebilirdiniz.
ilk iğneyi batıran siz olmuşsunuz, yazdıklarınızdan bu çıkıyor.

Valla bende spor yapmayı sevmiyorum. Eşim de arada bir fitnessa gider bana ısrarla sende gel, sende spor yap dese kızarım sanırım. Bana keyif veren bir şey değil çünkü. Bence siz istediğinizi yapıyorsanız bırakın o da yapsın, ağrıyorsa onun bir tarafı ağrıyor😅 2 hafta sonra bırakıyorsa o bırakıyor, bunların hepsi onun problemi..

Aslında futbol değil gittiği ortam boş geliyor yani daha doğrusu ben gerçek bir salona yazılsın diye ısrar ediyorum o istemiyor 2 sene önce kendim yüzme kurşuna yazıldım ona da teklif ettim gelirim dedi ve gittik 2 ay boyunca çok da keyifli geçti ama şimdi onun işyerine yakın bir havuz var oraya gitmesini istiyorum o istemiyor benim zamanım olsa ben giderim mesela
Siz sizsiniz, eşiniz ise başka bi insan, bunu anlayın bence öncelikle. Sizce keyifli ve güzel olan mutlak doğru değil, onun için cazip olmak durumunda değil.

Yanlışsınız haftada iki pilatese giderken ne sanıyorsunuz zamanınızı çook iyi efsane değerlendirdiğinizi falan mı durup durup adama çatmışsınız tavrınız hiç hoş değil kimin boş zamanını nasıl değerlendirdiğine bari karışmayın ya

Boşver zorlamayla olmuyor bazı şeyler bir kere söyle yeterli

Back