Eşim bana kırılıyor galiba

Bence siz onun penceresinden de bakın illa ortak şeyleri sevip yapacak değilsiniz futbol çok masum bir şey hobisini elinden almayın bence

Adamın kumarı yok, karı kız ayağı yok, m*dde kullanmıyor sorunun ne gerçkten ? Hayattaki seçimlerine zevklerine bukadar karışamazsın bir insanın. Lütfen karışma adamı bi sal soğutuyosun yazık yani.. eşim 33 yaşında futbol klübüne yazıldı oynuyor kendine oynasın ne var sakatlanırsa da yapacak bişey yok biraz dikkat edecek okadar. Herkes kendi sağlığından sorumludur. Yaptığın cok yanlış empati yapamıyosun sana aynısını yapsa ne hissedersin.

Ok

Oynasa iyi zaten senede 3 defa başlayıp bırakıyor sonra da doktor doktor geziyor ağrılarım var diye evde devamlı şuram ağrıyor buram ağrıyor diyen ama egzersiz yap deyince tamam halı sahaya giden birisi

Bence siz onun penceresinden de bakın illa ortak şeyleri sevip yapacak değilsiniz futbol çok masum bir şey hobisini elinden almayın bence
Benim bildiğim hobi insanı rahatlatır mutlu eder bu tam tersi bunu çözemedim ya kavga çıkıyor ya sakatlanıyor ya birilerine gıcık oluyor vs vs 2 hafta sonra da bırakıyor

Oynasa iyi zaten senede 3 defa başlayıp bırakıyor sonra da doktor doktor geziyor ağrılarım var diye evde devamlı şuram ağrıyor buram ağrıyor diyen ama egzersiz yap deyince tamam halı sahaya giden birisi
Ozaman eşinizin sorunu psikolojik hastalık hastası olmuş oram buram ağrıyo diyosa psikoloğa yönlendirmek lazım eşiniz calışıyor mu ağır bi işte calışıyosa oda ağrıya sebep olabilir fakat ne olursa olsun karşındaki insanın iyi olmadığını gördüğümüz halde daha çok onları aşağı çekmek daha kötü yapar mental olarak ta çöküş yaşarlar. Onları kalkındırmak elinden tutup yardım etmek daha güzel daha farklı davranışlarla eğer tüm yolu denediyseniz yapacak pek bişey yok insanın kendi içinden gelecek sağlıklı yaşamak isteği ama herşey kafada başlar ve biter

Ben spor sevmiyorum diyen adami zorla spora yonlendirmek neden? Sevdigi aey futbolmus iate rahat birakin adami ister devam ettirsin ister 2 hafta sonra biraksin. Size gore futbol bos is, kocaniza sorsak sizinde yaptiginiz ona bos gelen bir suru sey sayar.

Çocuk gibi yönetmek istiyorsunuz
" Ben istiyorum o istemiyor" diyorsunuz ama hobi alani kişiye özel.

Çocuk gibi yönetmek istiyorsunuz
" Ben istiyorum o istemiyor" diyorsunuz ama hobi alani kişiye özel.
Bir kişi daha yazmiş bunu yani merak ediyorum siz eşiniz veya hayatınızdaki insanla buraya yazdığınız gibi mi bir ilişki sürdürüyorsunuz hiç gerçekçi gelmiyor bana bu tarz yorumlar hafta içi ikimizde çalışıyoruz özel günler ve resmi tatil izinlerini de sayarsak senede toplamda kaç gün gerçek anlamda beraber geçiyorki? Bence evliysek hobilerimizi de ortak gruplarda birleştirmek hem birlikte geçirilen süreyi uzatır hem de daha çok ortak anı ortak zevk oluşur ya kusura bakmayın ama eşine öneri de bulunana annesi misin diyorsunuz aynı şeyi erkek yapınca babası misin demiyorsunuz .

Adam sizin kocanız cocuğunuz değil onu yapmasını istiyorum bunu yapmasını istiyorum pardon?

Siz neden eşinizle beraber futbol oynamıyorsunuz? Çünkü plates seviyorsunuz. Eşinşz başlar bırakır bu onun bileceği bir şey. Evet gerçekten kırıcısınız. Ğnasanın hevesini kıran cinsten

Adam sizin kocanız cocuğunuz değil onu yapmasını istiyorum bunu yapmasını istiyorum pardon?
Geldi üçüncü asdg benim zaten bir çocuğum var efendim. Eşe öneri de bulunmak neden annesi gibi davranmak size göre? Belki de hep ters taraftan bakıyorsunuzdur eşim genelde yeni şeylere açık değildir o havuzu denese seveceğini ve ağrilarına iyi geleceğini düşünüyorum bu yüzden gitmesini istiyorum bunu söyleyince annesi mi olduk valla pes

Adam istemiyor herşey bu kadar basit 3 kişi aynı seyi dediyse bi düşün belki anlarsın o zaman

Siz neden eşinizle beraber futbol oynamıyorsunuz? Çünkü plates seviyorsunuz. Eşinşz başlar bırakır bu onun bileceği bir şey. Evet gerçekten kırıcısınız. Ğnasanın hevesini kıran cinsten
Aynı şey mi? Gideyim de 22 erkekle top peşinde koşturayım bence siz de sadece bana zıt yorum yapmaya çalışıyorsunuz

Mesela ben eşim bana aa şunu yapsana tam şenlik dese mutlu olurum babam gibi beni darlıyor demem bu çok tıhaf bir bakış

Sizinkisi öneride bulunmak değil de okuduğumuzda müdahale ediyor hissi oluşturuyor. Deneyimlemesine fırsat vermeniz, yönlendirmeniz güzel ama adama boş işleri bırak demişsiniz aslında ne kadar kırıcı. Birde eril enerjiniz aşırı yükselmiş gibi. Her işinize kendiniz mi yetişiyorsunuz? Destek almakta zorlanıyor ve anı yaşamakla ilgili zorluklar yaşıyor musunuz?

İstemesin bunda sorun yok ama hadi cevap ver mükkemmel ilişkisi olan kadın (ciddiyim) nedir bu annelik olayı
Mükemmel ilişkim var diye nerde yazmışım :) valla kedim hariç kimsenin anası gibi davranmıyorum hele de kocama bir söylersin 2 söylersin koca adam kendi kararını verir haftada 2 pilates yapıpta üstten üstten konuşman komik ha bak ben konuşsam okey ama öyle birşey yapmam kocam kendi kararlarını veriyor bana sormasına gerek yok

Aynı şey mi? Gideyim de 22 erkekle top peşinde koşturayım bence siz de sadece bana zıt yorum yapmaya çalışıyorsunuz
Matilda sizi tanımam zıt yorum yapacak bir şey yok ortada eşinizi aşağlayarak ve kırarak konuşan sizsiniz bir de üzüntü duymadığınızı yazmışsınız. Burda benim yazdığım yorumamı takıldın eleştiri kabul edemiyorsun. Evet yazıldığı gibi eşinizi çocuk gibi yönetmek istiyorsunuz. Adam maç yapmayı seviyor onun kendini iyi hissettiği alan orası sakatlanmasına rağmen bunu neden elinden almaya çalışıyorsunuz? Sadece soruyorum kaliteli vakit için mi eviniz ortak alan orada geçirin beraber dışarı çıkın. Spor sadece plates değil ki uzun ve tempolu yürüşler yapın beraber örnekler çoğaltıla bilir. Yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…