- 7 Ocak 2025
- 44
- -1
- 1
- 26
Adamın kumarı yok, karı kız ayağı yok, m*dde kullanmıyor sorunun ne gerçkten ? Hayattaki seçimlerine zevklerine bukadar karışamazsın bir insanın. Lütfen karışma adamı bi sal soğutuyosun yazık yani.. eşim 33 yaşında futbol klübüne yazıldı oynuyor kendine oynasın ne var sakatlanırsa da yapacak bişey yok biraz dikkat edecek okadar. Herkes kendi sağlığından sorumludur. Yaptığın cok yanlış empati yapamıyosun sana aynısını yapsa ne hissedersin.Kızlar selam eşimle artık eskisi kadar kibar konuşamıyorum eskiden onu kırmamak isterdim şimdi kırıyorum üstelik bunu hak ettiğini düşünüp vicdan azabı da çekmiyorum.
Ben haftada 2 defa pilatese gidiyorum eşime de ağrıları için her zaman spor öneriyorum ama sevdiği tek spor futbol onda da genelde sakatlanıp geliyor ya da döndükten sonra morali bozuk oluyor. Bugün bana yine takıma girip antrenman yapacağını söyledi ben de boş işleri bırakıp gerçek bir spora gitmesini söyledim çünkü 10 senedir onu tanıyorum ve her sene 2-3 defa böyle başlar 2 hafta sonra bırakır. Zamanımız değerli kızımıza beraber bakıyoruz sen zamanını daha değecek bir şeye harca dedim. Gün boyu trip attı bana her sözü iğneliydi en sonunda kızdım ona bana düzgün davran ben sana bişey yapmadım dedim sonra tabi tripler devam etti ama en azından çay içelim dedi beraber . Niyetim kırmak değil onu ama kırıyorum sizce yanlış mıyım ?
OkYanlışsınız haftada iki pilatese giderken ne sanıyorsunuz zamanınızı çook iyi efsane değerlendirdiğinizi falan mı durup durup adama çatmışsınız tavrınız hiç hoş değil kimin boş zamanını nasıl değerlendirdiğine bari karışmayın ya
Oynasa iyi zaten senede 3 defa başlayıp bırakıyor sonra da doktor doktor geziyor ağrılarım var diye evde devamlı şuram ağrıyor buram ağrıyor diyen ama egzersiz yap deyince tamam halı sahaya giden birisiAdamın kumarı yok, karı kız ayağı yok, m*dde kullanmıyor sorunun ne gerçkten ? Hayattaki seçimlerine zevklerine bukadar karışamazsın bir insanın. Lütfen karışma adamı bi sal soğutuyosun yazık yani.. eşim 33 yaşında futbol klübüne yazıldı oynuyor kendine oynasın ne var sakatlanırsa da yapacak bişey yok biraz dikkat edecek okadar. Herkes kendi sağlığından sorumludur. Yaptığın cok yanlış empati yapamıyosun sana aynısını yapsa ne hissedersin.
Benim bildiğim hobi insanı rahatlatır mutlu eder bu tam tersi bunu çözemedim ya kavga çıkıyor ya sakatlanıyor ya birilerine gıcık oluyor vs vs 2 hafta sonra da bırakıyorBence siz onun penceresinden de bakın illa ortak şeyleri sevip yapacak değilsiniz futbol çok masum bir şey hobisini elinden almayın bence
Ozaman eşinizin sorunu psikolojik hastalık hastası olmuş oram buram ağrıyo diyosa psikoloğa yönlendirmek lazım eşiniz calışıyor mu ağır bi işte calışıyosa oda ağrıya sebep olabilir fakat ne olursa olsun karşındaki insanın iyi olmadığını gördüğümüz halde daha çok onları aşağı çekmek daha kötü yapar mental olarak ta çöküş yaşarlar. Onları kalkındırmak elinden tutup yardım etmek daha güzel daha farklı davranışlarla eğer tüm yolu denediyseniz yapacak pek bişey yok insanın kendi içinden gelecek sağlıklı yaşamak isteği ama herşey kafada başlar ve biterOynasa iyi zaten senede 3 defa başlayıp bırakıyor sonra da doktor doktor geziyor ağrılarım var diye evde devamlı şuram ağrıyor buram ağrıyor diyen ama egzersiz yap deyince tamam halı sahaya giden birisi
Çocuk gibi yönetmek istiyorsunuzAslında futbol değil gittiği ortam boş geliyor yani daha doğrusu ben gerçek bir salona yazılsın diye ısrar ediyorum o istemiyor 2 sene önce kendim yüzme kurşuna yazıldım ona da teklif ettim gelirim dedi ve gittik 2 ay boyunca çok da keyifli geçti ama şimdi onun işyerine yakın bir havuz var oraya gitmesini istiyorum o istemiyor benim zamanım olsa ben giderim mesela
Bir kişi daha yazmiş bunu yani merak ediyorum siz eşiniz veya hayatınızdaki insanla buraya yazdığınız gibi mi bir ilişki sürdürüyorsunuz hiç gerçekçi gelmiyor bana bu tarz yorumlar hafta içi ikimizde çalışıyoruz özel günler ve resmi tatil izinlerini de sayarsak senede toplamda kaç gün gerçek anlamda beraber geçiyorki? Bence evliysek hobilerimizi de ortak gruplarda birleştirmek hem birlikte geçirilen süreyi uzatır hem de daha çok ortak anı ortak zevk oluşur ya kusura bakmayın ama eşine öneri de bulunana annesi misin diyorsunuz aynı şeyi erkek yapınca babası misin demiyorsunuz .Çocuk gibi yönetmek istiyorsunuz
" Ben istiyorum o istemiyor" diyorsunuz ama hobi alani kişiye özel.
Adam sizin kocanız cocuğunuz değil onu yapmasını istiyorum bunu yapmasını istiyorum pardon?Aslında futbol değil gittiği ortam boş geliyor yani daha doğrusu ben gerçek bir salona yazılsın diye ısrar ediyorum o istemiyor 2 sene önce kendim yüzme kurşuna yazıldım ona da teklif ettim gelirim dedi ve gittik 2 ay boyunca çok da keyifli geçti ama şimdi onun işyerine yakın bir havuz var oraya gitmesini istiyorum o istemiyor benim zamanım olsa ben giderim mesela
Siz neden eşinizle beraber futbol oynamıyorsunuz? Çünkü plates seviyorsunuz. Eşinşz başlar bırakır bu onun bileceği bir şey. Evet gerçekten kırıcısınız. Ğnasanın hevesini kıran cinstenKızlar selam eşimle artık eskisi kadar kibar konuşamıyorum eskiden onu kırmamak isterdim şimdi kırıyorum üstelik bunu hak ettiğini düşünüp vicdan azabı da çekmiyorum.
Ben haftada 2 defa pilatese gidiyorum eşime de ağrıları için her zaman spor öneriyorum ama sevdiği tek spor futbol onda da genelde sakatlanıp geliyor ya da döndükten sonra morali bozuk oluyor. Bugün bana yine takıma girip antrenman yapacağını söyledi ben de boş işleri bırakıp gerçek bir spora gitmesini söyledim çünkü 10 senedir onu tanıyorum ve her sene 2-3 defa böyle başlar 2 hafta sonra bırakır. Zamanımız değerli kızımıza beraber bakıyoruz sen zamanını daha değecek bir şeye harca dedim. Gün boyu trip attı bana her sözü iğneliydi en sonunda kızdım ona bana düzgün davran ben sana bişey yapmadım dedim sonra tabi tripler devam etti ama en azından çay içelim dedi beraber . Niyetim kırmak değil onu ama kırıyorum sizce yanlış mıyım ?
Geldi üçüncü asdg benim zaten bir çocuğum var efendim. Eşe öneri de bulunmak neden annesi gibi davranmak size göre? Belki de hep ters taraftan bakıyorsunuzdur eşim genelde yeni şeylere açık değildir o havuzu denese seveceğini ve ağrilarına iyi geleceğini düşünüyorum bu yüzden gitmesini istiyorum bunu söyleyince annesi mi olduk valla pesAdam sizin kocanız cocuğunuz değil onu yapmasını istiyorum bunu yapmasını istiyorum pardon?
Adam istemiyor herşey bu kadar basit 3 kişi aynı seyi dediyse bi düşün belki anlarsın o zamanGeldi üçüncü asdg benim zaten bir çocuğum var efendim. Eşe öneri de bulunmak neden annesi gibi davranmak size göre? Belki de hep ters taraftan bakıyorsunuzdur eşim genelde yeni şeylere açık değildir o havuzu denese seveceğini ve ağrilarına iyi geleceğini düşünüyorum bu yüzden gitmesini istiyorum bunu söyleyince annesi mi olduk valla pes
Aynı şey mi? Gideyim de 22 erkekle top peşinde koşturayım bence siz de sadece bana zıt yorum yapmaya çalışıyorsunuzSiz neden eşinizle beraber futbol oynamıyorsunuz? Çünkü plates seviyorsunuz. Eşinşz başlar bırakır bu onun bileceği bir şey. Evet gerçekten kırıcısınız. Ğnasanın hevesini kıran cinsten
İstemesin bunda sorun yok ama hadi cevap ver mükkemmel ilişkisi olan kadın (ciddiyim) nedir bu annelik olayıAdam istemiyor herşey bu kadar basit 3 kişi aynı seyi dediyse bi düşün belki anlarsın o zaman
Mesela ben eşim bana aa şunu yapsana tam şenlik dese mutlu olurum babam gibi beni darlıyor demem bu çok tıhaf bir bakışSiz neden eşinizle beraber futbol oynamıyorsunuz? Çünkü plates seviyorsunuz. Eşinşz başlar bırakır bu onun bileceği bir şey. Evet gerçekten kırıcısınız. Ğnasanın hevesini kıran cinsten
Geldi üçüncü asdg benim zaten bir çocuğum var efendim. Eşe öneri de bulunmak neden annesi gibi davranmak size göre? Belki de hep ters taraftan bakıyorsunuzdur eşim genelde yeni şeylere açık değildir o havuzu denese seveceğini ve ağrilarına iyi geleceğini düşünüyorum bu yüzden gitmesini istiyorum bunu söyleyince annesi mi olduk valla pes
Mükemmel ilişkim var diye nerde yazmışım :) valla kedim hariç kimsenin anası gibi davranmıyorum hele de kocama bir söylersin 2 söylersin koca adam kendi kararını verir haftada 2 pilates yapıpta üstten üstten konuşman komik ha bak ben konuşsam okey ama öyle birşey yapmam kocam kendi kararlarını veriyor bana sormasına gerek yokİstemesin bunda sorun yok ama hadi cevap ver mükkemmel ilişkisi olan kadın (ciddiyim) nedir bu annelik olayı
Matilda sizi tanımam zıt yorum yapacak bir şey yok ortada eşinizi aşağlayarak ve kırarak konuşan sizsiniz bir de üzüntü duymadığınızı yazmışsınız. Burda benim yazdığım yorumamı takıldın eleştiri kabul edemiyorsun. Evet yazıldığı gibi eşinizi çocuk gibi yönetmek istiyorsunuz. Adam maç yapmayı seviyor onun kendini iyi hissettiği alan orası sakatlanmasına rağmen bunu neden elinden almaya çalışıyorsunuz? Sadece soruyorum kaliteli vakit için mi eviniz ortak alan orada geçirin beraber dışarı çıkın. Spor sadece plates değil ki uzun ve tempolu yürüşler yapın beraber örnekler çoğaltıla bilir. Yine de siz bilirsinizAynı şey mi? Gideyim de 22 erkekle top peşinde koşturayım bence siz de sadece bana zıt yorum yapmaya çalışıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?