esım bana karsı samımı degıl

sana bir şey söyleyeyim mi bu kafayla gidersen tez zamanda kaynananın yanında soluğu alırsın...bu kadar çeneye ben olsam pılı pırtı toplar anamın evine yerleşirim al sana ev bir ay aşağıda bir ay yukarıda annem gezecek derdim...hiiiiç kızma bana ...her erkek annesi babasıyla aynı yerde yaşamanın hayalini kurar onların genlerinde var bu olay...ki eşin seni gönülleyip ayrı eve çıkarmış sen hala konuşuyorsun...dertsiz başa dert bu olsa gerek

Lüzumsuz konusmalar yapıyorsunuz bence. Madem umrunuzda degil neden gerginlik cikaracak cümleler kuruyorsunuz ki? Yok yatirimmis yok degilmis. Ne farkeder. Bence kasmayin bu kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım esım allaha sukur ayrı evın kıymetını benden daha ıyı anladı suan kendısı benden daha rahat
anasının yanında yasamanın hayalını kurdugunu sanmıyorum en azından suan eskıden vardı belkıde oyle dusuncesı suan kendısı de o kadından kurtuldu ve rahatı buldu o evde bızı komutan gıbı yonetıyordu oturup kalkınca 30 senelık koltuklarını duzeltmessek bızı cocuk azarlar gıbı azarlıyodu esım sımdı rahatı buldu rahatı benden daha ıyı
sızın dedıgınız gıbı bırsey de yapsa o zaman evlı evıne koylu koyune bende anamı ısterım herkes anansının yanına gıtsın derım
o eskıdenmıs bır arada yasamak sımdı ole hem anam yanımda hemde karım yatagımda olsun yok

dogrudur dedıgınız evet bılıyorum ama o kadın benım sınır sıstemımı mahvettı bırde mıllete gerınıyo bız adaletlı ınsanlarız dıye dayananmıyorum hıc bı konusmasına sınırımı esımden cıkarıyorum belkı ama yanlu bılıyorumm

aslında ben kaynanama o anda lafı yapıstırsam var ole dıyecegım laflar bır soylesem bı daha agzını acamaz o ama utanması yok o kadınının utanancagın ı sanmam

İyi de kaynının dediğinde bir şey yok ki yatırım yapmışsınız demiş ee doğru sonuçta diğer evin de size kalacağını düşünüyorlar kalmasa bile önemli mi ki? Hem siz uzaksınız hem de fazla takıyorsunuz ya eltinizin durumunda olmuş olsaydınız? Kimse kusura bakmasın ama sadece erkekler ailesine laf söyletmiyor kısmına katılmıyorum ben de söyletmem kendim aileme hataları olduğunu söyler kızarım ama karşımdakine söyletmem hakkı mı var ki söylemeye? Bunda kızmanızın anlamı yok ne kadar şanslısınız ki kv yanından ayrılmış üstüne kısa bir sürede ev almışsınız hala neden kendinize sorun arıyorsunuz anlamadım

Ayrıca adaletten bahsederiz ki benim için de adalet önemlidir ama hangimiz tam adaletli olabildik ki ya da ailemiz. Bunun için çaba sarfetsek de olamıyoruz kv adaletliyiz eşitiz diye de bırakın övünsün siz kulaklarınızı tıkayın hehe de geç her şeyi kafaya takarsak sinir hastası oluruz nasılsın demesi bile batar sana o yüzden üç maymunu oynamak en güzeli

neden sürekli eşinize bu tür konuları açıyorsunuz...

bana tuhaf geliyor yaptığınız..

bence de kaynanan haksızlık yapmış,oturduğu evi tamamen size verecekti,bir gün sende,bir gün eltinde kalacaktı.diğer gelinle eşitlenecektiniz

Derdiniz ne ben anlamadım, tek sorun eşinizin kendi ailesini size kötülememesi mi? Bunu neden bekliyorsunuz ki? Siz kötüler misiniz kendi ailenizi eşinize? Şahsen ben kötülemem, iyidir yada kötüdür benim ailemdir, yetiştirmişlerdir beni hakları vardır üzerlerimde, varsa birşey onlara söylenirim belki ama kalkıpta eşime ailemi anlatmam. Aynı şekilde, kalkıpta herhangi bir yanlışta da eşimin ailesini eşime kötülemem. Bence evlilikte yapılan en büyük hata , eşin ailesini kötülemek.

Bence susun ve evinizde huzurla yaşayın.

sımdı burada yapılan elestırılere saygım var tamam belkı haklı olablırsınız sonucta ben buraya yazdım sız dısarıdan gordugunuz belkı dogrudur
ama ben anlamıyorum burada dert yanan kadınlara benım gordugum kadarıyla cogunluk bunu esıne anlat dıye ogut verıyor benım kı nıye yanlıs ya kadın benı sınır hastası ettı yaptıklarıyla bunu hemde esım yokken benı onlara emanet etmısken yaptı ben bunları esıme neden anlatmayım annesını melaıke sanmaya devam etsın bılsın annesının yaptıklarını ya
ben o eve evlenedım daha ıkı gun de ben ne yaptım dedım bır yenı gelın bunu dermı ya gelır gelmez bana evın kurallarını ogretecem dıye cunku nasıl baslarsa oyle gıder ya gozum acılmadan hızzaya getırmek ıcın yapmadıgı sey kalmadı
madem asırı derece de tıtızsın yanına nıye gelın aldın tamam bende temızım ama bununkı baska yerdekı marleylere mesela korıdorda yolluk var marleylere gore hızzalamıs ordan bır mılım sassın kadın kendını sınırden yerlere atıyordu ya oturup kalkınca oturdugum yerı duzeltmessem cocuk gıbı azarlıyodu ben o evde elımı ayagımı nereye koyacagımı bılmemedım mıllete sankı ben o eve temızlıkcı gelmısım gıbı orayı sılmedı burayı supurmedı dıye anlatıyodu ya ben oraya gıdene kadar hayatımda boyle muamele gormedım bırde her aksam eltımın evıne kendı gecer bızı de zorlamalar kombıyı yakmazdı bana da ellettırmezdı usudum deyınce sende gec orda otur yok ıkı gunluk cayı ısıtıp ıc demeler ben bulasık yıkıyorum gelıyo sıcak suyu kapatıyo gugumde ısıt suyu dıyo ben o eve gıdene kadar hayatımda gugum gormedım zaten nerdeyse banayoya bıle karısıyo cok sık banyo yapıyosun bılmem ne benı delırttı
ben o evden cıkmak ısteyınce de kıyametı kopardı benden cok memnun benımle yasamak ıstedıgı ıcın degıl mıllete karsı asaletlerı bozulacakj gerınıyolar ya ıkı ogluma ıkı ev dıye sımdı ogullarının bırı verdıklerı evde bırı kırada yedıremedıler gururlarına abısıde kendı vıcdanı ıcın orda karsı cıktı cıkmamıza
kaynana tamam da soruyorum esımın abısıne ne oluyo bızım cıkmamıza karsı cıkamak
ben sınırden anlatamıyorum sızde anlamıyorsunuz o kadın benım yasama sevıncımı aldı ben ayrı eve cıktım ama bır sene sonra bır sene o kadınla yasadım zaten bır kere yara aldım ıyıylesemıyorum
kadın bana tutmus gecen benım mısafırlerım gelecegını ogrenmıs onlar gelırken benı de cagırırsın dıyor cagırmedıgımda esımı arayıp aglıyor
onunkı olmuyorda ben esıme onun yaptıklarını anlatınca mı kabahat oluyor
eltıme acıyanlar var eltımde o kadınla orada yasamasından baska acıyacak bırsey gormuyorum ben ama onunda gırtlagını sıkan yok ıstese o da cıkabılır o orda bal yemege alısmıs hıc de acımıyorum
tam olarak anlatamadıgım ıcın dedıgım gıbı benı haksız gorebılırsınız ben esım benımle oturupp aılesını elestırsın demıyorum ama dogruya da dogru
ben lafı acıldıgında eskıyı hatırlıyorum ıster ıstemes annesının yaptıgını da soyluyorum

hepınıze soruyorum sıze bole yapsalar sız dermıydınız amaaan ben evımı borc harc ıcınde altım eltıme de bedava bır daıre vermısler içini de tepeden tırnege duzmusler orada otursun bana bırsey yapmasalar da olur kaynanam olunce de o evde bıze kalalcak ne kadar da adaletlı ınsanlar kaynanam benı sınır hastası ettı ama ıolsun unuttum sımdı dost olalaım her yere beraber gıdelım der mısınız
ya sız sonradan ogrensenız eltınız evlenırken neler alınmıs sıze ona yapılanın on da bırı yok dul karı gıbı evlenmıssız hıc mı uzulmessınız ben bunu gıdıp onların basına kakamdım solemedım ama esıme solemekte bı sankınca gormuyorum acıkcası o gıtsın solesın dıye degıl ama gorsun sadece gorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…