Eşim bana hiç değer vermemiş mi

Hata yapmış ben de kendimi kötü hissederdim ama burda verilen tavsiyeler gibi de ayrılmazdım.Ona pahalı hedıyeler alması onu daha cok sevdıgını ya da değerli gordugu anlamı taşımaz.Bu sadece elde etme isteği kendini istemeyen bir insana yaranabilmek için onu hediyelerle kandırmak istemiş hepsi bu.Bir de eğer size değer vermiyo olsa oturup bunları anlatmaz nerden haberınız olacaktı ki?

Sen kendine deger ver git kendine al. Digeri de eşin ile baska problemin var mı. Evde is bölümü yapar mısıniz, birbirinize uslubunuzda saygili misinizdir, merhametli misinizdir. Bunlar daha onemli bak. Mesela benim eşimde gidip hediye almaktan nefret eder sen al kendine der ama çocuk ağladığında hic ikiletmeden gece benim uykumu boldurmez gider sorumluluğunu yerine getirir. Yani gidip magazadan altin kolyeler bilezik almasından benim icin daha degerli bu

Eşim sevgiliyken bana eski sevgilisine yaptıklarını anlattığında ondan ayrılmıştım çünkü bana bi dal çiçek bile almayıp onun için askerden geldiğinde demet çiçek hazırlatıp tablet çikolata alıp onu beklemesi beni çok yaralamıştı. Tabi bi gidiyor ki kız başka erkekle bir arabada vın ayrıldım ondan demekki o şıllık kadar değerim yokmuş ki bi sakız bile almıyorsun diye bastım buna şamarı gittim yanından. Haftalarca görüşmedim ona dedim ki benim için çok şey yapacak onca insan varken senin değersiz tavrını çekemem. sonra düzeldi. Hatta baya düzeldi şimdide hep bişeyler alır çok şükür bazı şeyler başta oturmalı sonradan sıkıntı çıkmasın diye..

Yok yanlış anlamadım gayet güzel açıklamış siniz bende kendi eşimi tanıdığım için böyle bir yorum yaptim bazen evlilikte herkesin geliri bir olmayabilir yetisemeyebilir o açıdan öyle bir yorum yaptım konu sahibi demiş ya kendi dusunmez ama ben ne söylersem alır diye yoksa tabiki sizde haklısınız herkesin farklı beklentisi elbet olur

Bazı erkekler önemsemez bu hediye işini, bazıları da beceremez.
Sizin ki daha önce alabildiğine göre bu ikiside değil.

yorumları okumadım ama söylemek istediğim şu; köpek çeken hep değere biner çünkü. Eğer siz de eşinize yüz vermemiş olsaydınız sizin gönlünüzü hoş tutmak için size de hediye alırdı çünkü adamın düşünce yapısı bu. Hediye alırsam beni sever diye düşünüyor. Fakat siz zaten eşiniz için ceptesiniz, o yüzden gerek görmüyor. Haa her erkek aynı mıdır, değildir. Sadece sizin yazdıklarınızdan çıkarım yapmaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…