• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana hiç değer vermemiş mi

Konu sahibesi mantikli dusun lutfen tamam duygusal varliklariz ama gecmis bitmis birsey olmasaydi sana anlatmazdi ki keske anlatmasaymis ve en buyuk hata kendini baskalariyla kiyaslamandir ayrica 1.5 tl diye hediyesini kucumsemen de hos degil altina araba cekse ev alsa ama seni aldatsa ?bu mu deger simdi ben ornekkerini gordum ...neyse

Kızın yakasına yapışmaya devam etseymiş ya madem .
İnsanın değeri vs ona alınan hediyeyle falan ölçülmez ama size böyle bir konuyu açarak öküzlük etmiş net .

Eşinizin hediye almama durumu yeni değil.siz kabullenip evlenmişsin iz.dibini eşelemek sizi daha çok üzer.zamaninda maddi olarak kullanılmış şimdi de eli sıkı biri olup çıkmış.evin ve sizin ihtiyaçlarınızı alıyorsa çok da takılmayın bence.onunuze bakin

Ne nasıl bağlantı hanımefendi. İnsan sevdiğini mutlu etmek ister, onun yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak ister. Bir kadında sevildiğini hissetmek ister, eşi tarafından değerli olduğunu hissetmek ister. Bir yanda kendisine zerre değer vermeyen kadını mutlu etmek için aldığı hediyeler,bir yanda karısına onun zoruyla aldığı 1.5 tllik kolye. Adam bariz bir şekilde değer vermiyor, hadi öncekine hediye almasa yapısı bu, hediye almayı beceremiyor deriz ama adam önceki sevgilisine gayet güzel hediye alıyormuş,bu tavır konu sahibine özel birşey. Varın siz hesabını yapın.
Psikolojik birşeyse gidip tedavi olsun ya da eşine anlatıp onu değersiz hissettirmesin. Oldu herkes yapsın yapsın "aa psikolojisi bozuk bla bla" diyelim, olduuu.
Evet ister daha da fazlasini ister bu konuda hemfikiriz ama karsimizdaki bir erkek ,ustelik almis almis sevilmemis yani adam bu konuda dertli ...ok tedavi olsun esi onunla konussun ama bosanmak nedir?degerdizlestirmek nedir gercekten sacma geldi

Evlenirken taki da mi takilmaz bu psikolojiyle? Soyleye soyleye gumus aldirmis.
Evlenirken parası yoktu istemedim yazıyor konuda. Onunda işine gelmiştir o kısmı bilemem.

Benim için hediye gösterge değil hediye almıyordur ama bana destek mi ev işlerine katılımcı mı ben bunlara bakıyorum daha çok. Biraz kültür öğreti bunlar öyle görmediyse sonradan zor yani.

Bizim bi komşumuz vardı ne hediyeler alırdı kocası ama bütün apartman o da dahil olmak üzere bunların aldatma sonrası vicdan rahatlatması oldugunu bilirdik. Ama tabi bilmeyen kocası ne kadar değer veriyor derdi herhalde. Tek hediye gösterge değil yani konu sahibinin başka sıkıntı ettiği şey varsa başka. Ama adam oldu olası hediye almıyormuş zaten 5 yıl sonra buna takılmak saçmalık.

Maddiyat hediye tabi ki ölçüt değil sen sevdiğin için ya da seni mutlu etmek için eve 1 kilo mandalina alıp geliyorsa bu bile yeter

Evet ister daha da fazlasini ister bu konuda hemfikiriz ama karsimizdaki bir erkek ,ustelik almis almis sevilmemis yani adam bu konuda dertli ...ok tedavi olsun esi onunla konussun ama bosanmak nedir?degerdizlestirmek nedir gercekten sacma geldi
Gerçekten saçma değil. Gayet değersiz hissettirmiş eşini. Erkek diyip geçmeyelim, sonuçta o da insan. Bizim gibi aklı var fikri var gayet düşünebilir. Bana gelip bunu pişkince anlatan bir erkeğin bana değer vermediğini düşünürüm, gereğini de yaparım. Ki konu sahibi de bundan dolayı dertli zaten.

Bundan sonra doğum günümde ve evlilik yıldçnümümüzde bana hediye alacaksın deyin, elin kızına almışsın da ben senin nikahlı karınım bana en alasını alman gerekir diye bağırıp ufak bir cinnet geçirin. Ben de eşimin önceden başkasının bir konuda nazını çektiğini ama bana yapmadığını anlayınca böyle davranmıştım. Düzeldi o günden sonra. 😂

Vaktinde hediyelere boğmuş sonu olumsuz olunca hediye konusunda böyle değişmiştir.
Hani siz değil de başka kim olsa artık öyle yapardı sanırım. Hayal kırıklığı tepkisi.
Öyle düşünün.

Bu arada değerli hissetmediginiz durumsa çekip gidin demem bunu hemen uygulamak kolay olmayabilir.

Ama en azindan aynı şekilde karşılık verebilirsiniz.
Bu şekilde kendinize kızmazsınız bari.

Gerçekten saçma değil. Gayet değersiz hissettirmiş eşini. Erkek diyip geçmeyelim, sonuçta o da insan. Bizim gibi aklı var fikri var gayet düşünebilir. Bana gelip bunu pişkince anlatan bir erkeğin bana değer vermediğini düşünürüm, gereğini de yaparım. Ki konu sahibi de bundan dolayı dertli zaten.
Kuzum bence konu sahibinin kafasi karismis basliktan anlasiliyor ,bence o sizin dediginizi yapmamali ama daha ne soyleyeyim bakis acisi

Hanımlar merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz öncesinde tanışma ve nişan dahil 2 yıl tanışma sürecimiz oldu onunla sevgiliyken bana uzun süre hiç hediye almadı ben ona gümüş yüzük ve bileklik almıştım çok üzülüp konuyu açtım hediye alman mutlu ederdi değerli hissettirirdi vs diye bunun üzerine imitasyon bir kolye aldı(1.5 tl ye kendi söyledi sonradan) sonrasında evlendik bu arada evlenirken hiçbirşey talep etmedim birikimi yoktu diye ne düğün ne takı hiçbirşey eşyaları taksitle aldı. Evlendiğimizde ben birşeyler istedikçe aldı gümüş yüzük gümüş kolye ben almak istiyordum parasını veriyordu sadece bir kere kendi kendine düşünüp çanta aldı.ama dediğim gibi parası varsa istediğimi almaya çalışır.neyse eşim geçmişte bi kızı seviyormuş kız bunu hiç sevmiyormuş sadece eşimi kullanıyormuş eşim anlattı bunları dün. Dedi ki beni hiç sevmiyordu yine de yakasından ayrılmadım ona gitar almıştım telefon almıştım dedi şok oldum. Bana değer mi vermedin de hiçbişey almadın vs dedim kabul etmedi benim gördüğüm gerçeği çok üzgünüm ben evlendiğimizden beri tüm maddi imkânlarımı önüne serdim ailem sürekli yardım etti eşime bende aynı şeklide geçmişten maddi birikimlerimi eşime verdim yardım için o kadar enayi gibi ve değersiz hissediyorum kendimi siz olsanız bundan sonra napardınız
Eşiniz kazık yemiş değer görmek için hediye vs almış ama fayda etmemiş siz onu olduğu gibi kabul etmişsiniz hediye vs için değil kendinizi değersiz hissetmeyin bence her şeyin kendisi de farkında üzülmeyin lütfen

Maddiyat benim için zerre önemli değil.
Ve eminim ki bir çok kadın için de..
Eğer eşinizin durumu yok ise şu an,
Veya kafasında başka şeylerle meşgul ise iş, hayat kaygısı , sorumluluklar vs
Almaması normal karşılanabilir.
Sonuçta zoraki olmaz hiçbirşey
Ama herşey yolunda ise ve buna rağmen almıyor ise bi sorun vardır onu da siz çözeceksiniz.
Kendinizi başkaları ile kıyaslamayın.
O eskiden sevdiği veya birlikte olduğu kız değil , siz onun eşisiniz şu an.

Ben yapacağımı yapacağım kişiye yaptım gibi mi?? Iyyy
Aynen öyle.
Alttan aldık yeter.
Bundan sonra herkes ederi kadar

Diyor resmen adam eşine. Evlenmeden önce de böyleymiş. Evlenince güncelleme gelmiyor ki adamlara 🤷‍♀️

Üzülmekte haklısınız. İlişki içerisinde karşılıklı olarak ufak tefek jestler olmalı. Bir insan neden eşine eski sevgilisine aldığı hediyelerden bahseder ne alaka yani 🤦🏻‍♀️ Üzgünüm ama bu adamdan bir halt olmaz. Eşinize söylenecek çok şey var da işte malum kk kuralları🤐

Yaw, arkadaşım sen kırlıp, üzüldüğünü dile getirmene rağmen, 1,5 TL'lik kolyeyi sana hediye diye getirmeye utanmayan adama bir şey yapmamışsın? Şaka gibi, üzerine evlenip hem ben hem ailem ona çok destek çıktık diyorsun...

Böyle totosunu arşa kaldırdığınız adamlar nasıl bir zihniyete bürünüyor sanıyorsunuz ki? al işte...ben kendim onun için bulunmaz bir nimetim zaten diyor aklınca

Boşanın diyemem, ama çıkardığınız yerden indirin. Ben hayatta kendi ağzımla hediye isteyemem kimseden, ama ne kadar ekmek o kadar köfte...hissettirdiği değerin karşılığını bulur sadece.

Bazı erkekler hediye almayı sevmez ya da gereksiz görür hayat zor yeterince.sizin durumunuz biraz farklı.eşinizle bu konuda konuşun içinize atmayın,ayrılmak boşanmak üzülmek yerine.bazen kendimizi değersiz hissederiz bu çok zor derin yaralıyıcıdır çok da yıkıcıdır ama hersey düzelebilir kendinizi değerli hale getirmek de sizin elinizde

Back