Bence öyle düşünme hicbirseyimi eksik etmiyor diyorsun evlilik sevgililik gibi olmaz eşimde kendi aklına getirip bişey olmaz arada çiçek onun dışında bı maddi değeri olan bişey almaz ama ne istersem de alır ben cigkfte çok severim eşim her hafta sonu alip gelir kendisi kasap sucuk sever ben daha pahalı olan bı marka var o sucuğu severim gider ben seviyorum bdiye onu alır yani sorun aramayın kendi caninizi sıkmayın geçmiş geçmişte kalmistirHanımlar merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz öncesinde tanışma ve nişan dahil 2 yıl tanışma sürecimiz oldu onunla sevgiliyken bana uzun süre hiç hediye almadı ben ona gümüş yüzük ve bileklik almıştım çok üzülüp konuyu açtım hediye alman mutlu ederdi değerli hissettirirdi vs diye bunun üzerine imitasyon bir kolye aldı(1.5 tl ye kendi söyledi sonradan) sonrasında evlendik bu arada evlenirken hiçbirşey talep etmedim birikimi yoktu diye ne düğün ne takı hiçbirşey eşyaları taksitle aldı. Evlendiğimizde ben birşeyler istedikçe aldı gümüş yüzük gümüş kolye ben almak istiyordum parasını veriyordu sadece bir kere kendi kendine düşünüp çanta aldı.ama dediğim gibi parası varsa istediğimi almaya çalışır.neyse eşim geçmişte bi kızı seviyormuş kız bunu hiç sevmiyormuş sadece eşimi kullanıyormuş eşim anlattı bunları dün. Dedi ki beni hiç sevmiyordu yine de yakasından ayrılmadım ona gitar almıştım telefon almıştım dedi şok oldum. Bana değer mi vermedin de hiçbişey almadın vs dedim kabul etmedi benim gördüğüm gerçeği çok üzgünüm ben evlendiğimizden beri tüm maddi imkânlarımı önüne serdim ailem sürekli yardım etti eşime bende aynı şeklide geçmişten maddi birikimlerimi eşime verdim yardım için o kadar enayi gibi ve değersiz hissediyorum kendimi siz olsanız bundan sonra napardınız
Ya kadınlar klübünde herkee zaten “boşan” der.. mübarek gercek hayatTa kendileribib yapamadıgını. Başkalarına tavsiye ediyorlar öyle tek bi olayda yuva yıkılsaydı hepimi annnesiz babasız büyürdük aile kavramınıı da olmazdı. Tam bu sebepten yazıp buradan akıl almaktansa, en kötü fikrimi uygularım daha iyi, böylesi konudan bosan diyenler bence de muaynne günündeKuzum belli ki guveni sarsilmis bu konuda ve bir duruşu olmus ..ayrica ayriliktan bahsedenler sanirim muayyen gununde ,ilginc yani...
Ya canım seni çok iyi anlıyorum.İnsan damdan düşmüş gibi olur.Herşeyi sorgulamaya başlarsın. Kızların dediğine katılıyorum. İnsan yaşadığı şeyler kodlanıyor bilinç altında ve bi daha asla yapmam diyorsun. Bu yüzden büyük ihtimalle maddi birşey yaptığında kendini kullanılmış gibi hissediyor olabilir. Bu durumun seninle hiç alakası yok. Hediye almıyordur ama seni mutlu etmek için ne yapıyor ona bak. Hediyeye şartlanırsan daha çok uzaklaşırsın. Sen mutlu musun? Evliliğinde tek sorun buysa bence buna odaklanma boşanmayı da çıkar kafandan. Ama bi süre burnunu sürtebilirsinHanımlar merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz öncesinde tanışma ve nişan dahil 2 yıl tanışma sürecimiz oldu onunla sevgiliyken bana uzun süre hiç hediye almadı ben ona gümüş yüzük ve bileklik almıştım çok üzülüp konuyu açtım hediye alman mutlu ederdi değerli hissettirirdi vs diye bunun üzerine imitasyon bir kolye aldı(1.5 tl ye kendi söyledi sonradan) sonrasında evlendik bu arada evlenirken hiçbirşey talep etmedim birikimi yoktu diye ne düğün ne takı hiçbirşey eşyaları taksitle aldı. Evlendiğimizde ben birşeyler istedikçe aldı gümüş yüzük gümüş kolye ben almak istiyordum parasını veriyordu sadece bir kere kendi kendine düşünüp çanta aldı.ama dediğim gibi parası varsa istediğimi almaya çalışır.neyse eşim geçmişte bi kızı seviyormuş kız bunu hiç sevmiyormuş sadece eşimi kullanıyormuş eşim anlattı bunları dün. Dedi ki beni hiç sevmiyordu yine de yakasından ayrılmadım ona gitar almıştım telefon almıştım dedi şok oldum. Bana değer mi vermedin de hiçbişey almadın vs dedim kabul etmedi benim gördüğüm gerçeği çok üzgünüm ben evlendiğimizden beri tüm maddi imkânlarımı önüne serdim ailem sürekli yardım etti eşime bende aynı şeklide geçmişten maddi birikimlerimi eşime verdim yardım için o kadar enayi gibi ve değersiz hissediyorum kendimi siz olsanız bundan sonra napardınız
Bilmedim.degersiz görülmek insanı yıpratır,kendine olan saygısını düşürür ,kötü hissetmenize sebep olur normal şartlar altında boşanma sebebi sayılır.Ama esinizde belki geçmişte yaşadığı olumsuz şeyler yüzünden böyle hodukce davranmıştır size.ben olsam surundururdum.onun yaşadığı şeylerin sorumlusu siz degilsiniz çünkü.sevgisizlik en büyük cezadır.Bence bir süre sevgisiz ve ilgisiz bırakın.biz kadınların en buyuk hatası sevgimizi fazla göstermeniz oluyor geneldeHanımlar merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz öncesinde tanışma ve nişan dahil 2 yıl tanışma sürecimiz oldu onunla sevgiliyken bana uzun süre hiç hediye almadı ben ona gümüş yüzük ve bileklik almıştım çok üzülüp konuyu açtım hediye alman mutlu ederdi değerli hissettirirdi vs diye bunun üzerine imitasyon bir kolye aldı(1.5 tl ye kendi söyledi sonradan) sonrasında evlendik bu arada evlenirken hiçbirşey talep etmedim birikimi yoktu diye ne düğün ne takı hiçbirşey eşyaları taksitle aldı. Evlendiğimizde ben birşeyler istedikçe aldı gümüş yüzük gümüş kolye ben almak istiyordum parasını veriyordu sadece bir kere kendi kendine düşünüp çanta aldı.ama dediğim gibi parası varsa istediğimi almaya çalışır.neyse eşim geçmişte bi kızı seviyormuş kız bunu hiç sevmiyormuş sadece eşimi kullanıyormuş eşim anlattı bunları dün. Dedi ki beni hiç sevmiyordu yine de yakasından ayrılmadım ona gitar almıştım telefon almıştım dedi şok oldum. Bana değer mi vermedin de hiçbişey almadın vs dedim kabul etmedi benim gördüğüm gerçeği çok üzgünüm ben evlendiğimizden beri tüm maddi imkânlarımı önüne serdim ailem sürekli yardım etti eşime bende aynı şeklide geçmişten maddi birikimlerimi eşime verdim yardım için o kadar enayi gibi ve değersiz hissediyorum kendimi siz olsanız bundan sonra napardınız
Bence öyle düşünme hicbirseyimi eksik etmiyor diyorsun evlilik sevgililik gibi olmaz eşimde kendi aklına getirip bişey olmaz arada çiçek onun dışında bı maddi değeri olan bişey almaz ama ne istersem de alır ben cigkfte çok severim eşim her hafta sonu alip gelir kendisi kasap sucuk sever ben daha pahalı olan bı marka var o sucuğu severim gider ben seviyorum bdiye onu alır yani sorun aramayın kendi caninizi sıkmayın geçmiş geçmişte kalmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?