Eşim bana hiç değer vermemiş mi

Siz çantada keklik tiniz.onu elde edebilmek için almış hep .ama ben olsam çok üzülürdüm .sanki bilerek en ucuz şeyi almış.sakiz alsaydı bari bence değer vermiyor eşiniz size .insan bir kazak tişört alır .1.5tl hediye verirken utanır insan böyle hediye mi olur.

Evet hos bir durum degil. Kendinizi degersiz hissetmeniz bir yere kadar normal ama diger davranislari nasil? Yani sadece hediye vermiyor diye degersiz hissetmek sacma. Baska sekilde gosteriyor mu sevdigini, deger verdigini? Bunun icin bosanmayi dusunmek cok sacma. Ayrilin diyenleri hayretle okudum.

Bence öyle düşünme hicbirseyimi eksik etmiyor diyorsun evlilik sevgililik gibi olmaz eşimde kendi aklına getirip bişey olmaz arada çiçek onun dışında bı maddi değeri olan bişey almaz ama ne istersem de alır ben cigkfte çok severim eşim her hafta sonu alip gelir kendisi kasap sucuk sever ben daha pahalı olan bı marka var o sucuğu severim gider ben seviyorum bdiye onu alır yani sorun aramayın kendi caninizi sıkmayın geçmiş geçmişte kalmistir

3 yıl sonra bunu farketmeniz ilginç olmuş.Arada kurulan sevgi bağı gözü kör ediyor sanırım.Asıl sorun evliliginiz başında gerçek duygularınızi ve ne hissettiginizi ona soyleyememeniz bence. İnsanlara ne kadar verirseniz daha da fazlasını istiyor.Siz ne kadar kendinizden verdikçe bu duygusal anlamda bir veriş de olabilir hep daha fazlasını istiyor.Başta kabullenerek evlendiniz,adam bu ,başta nasıla şimdide öyle,gayet istikrarli ve ne istedigini biliyor.İstikrarsız olan ve ne istediğinizi bilmeyen ve değişen sizsiniz.

Son düzenleme:
Kuzum belli ki guveni sarsilmis bu konuda ve bir duruşu olmus ..ayrica ayriliktan bahsedenler sanirim muayyen gununde ,ilginc yani...
Ya kadınlar klübünde herkee zaten “boşan” der.. mübarek gercek hayatTa kendileribib yapamadıgını. Başkalarına tavsiye ediyorlar öyle tek bi olayda yuva yıkılsaydı hepimi annnesiz babasız büyürdük aile kavramınıı da olmazdı. Tam bu sebepten yazıp buradan akıl almaktansa, en kötü fikrimi uygularım daha iyi, böylesi konudan bosan diyenler bence de muaynne gününde

Üzücü ama ayrilmak icin yeterli degil. Kendini istemeyen birini maddiyatla yanina cekmeye calismis. Sen zaten yaninda olup hem kendinden hem ailenden vermissin niye sana bir sey alsin ki ? Yani hediye kavramina senin gibi bi anlam yuklemiyor demek ki veya seni o kiz gibi sevmemis klasik evlilik es gibi goruyor. Erkek milleti iste ya ulasilamaz olunca ya da onemsiz biri gibi davraninca boyle kapina kopek oluyorlarlar. Oyle olmayanda var tabii de iste denk gelmiyor her zaman. Esine deger vermede asiriliga kacma derim. Arkasini toplama ne kadar ekmek o kadar kofte

Bence gerçekten çok kırıcı
Konuşun dökün içinizi
Biraz fark etsin hatasını

adam yol yordam bilmeyen adammış afedersin. seni sevmeyen bir insana "telefon" almak nedir? beni sevsin diye ihtiyaçlarını karşılayayım:) o zaman babası gibi oluyorsun sevgilisi değil.

e tabi evlendiği kişi elde hazır. e seviyor da. neden yorayım kendimi demiş. çantada keklik. bence telefon alarak lojistik destek sağladığı gitar alarak sponsor olduğu kız aşkına karşılık verseydi, eminim ona da 1.5 liraya kolye alacak, hediyenin parasını eline tutuşuracakı.

adam bencil. herşey köprüyü geçene kadar

En güzel aşk zor olandır derler hep acı çektiren terkedenlere aşk şarkıları yazılıyor..Hep unutulmayan bırakıp gidenler...Demek ki çoğu insan kendine değer vermeyene yaranmaya çalışıyor..Eşiniz de onlar gibi özünde kendini sevmiyor.Çocukluğunda hep eleştirilmiş değer görmemiş..Sizin verdiğiniz değer duygusu karşılık beklemeden sevmek duygusu ona yabancı..
Aslında bu özünde kendini değersiz hissetmesi , sevmemesinden..Yoksa kendini seven bir insan neden ona değer vermeyeni sevsin ki..
Çoğumuz ailesi bizi kıyaslar şartlı severdi.Onların istedikleri gibi olursak sever başarılı olursak onay görürdük..Bizlerde hep sevilmek için birilerine yaranmamız gerektiğini hissederiz..Bizi koşulsuz sadece biz olduğumuz için sevenlere kendimizden daha değersiz görüyoruz.Çünkü değersiz birine değer veriyor..
Sizin değerinizi anlayabilmesi için sizi gerçekten kaybetme korkusu yaşaması lazım..Ondan vazgeçebildiğinizi görmesi lazım..Aksi takdirde sizin üzülmeniz ,söylenmeniz onun için hiçbir şey ifade etmez..Hatta üzüldüğunuz halde onunla olmanız ona bak üzülse bile beni bırakamıyor..diye dahada değersizleştirecek sizi gözünde...Eski kız için yaptıklarını anlatabilmesi de sizi kaybetme korkusu olmayışından.
Bence ona bu korkuyu yaşatmadığınız ve onsuz olabileceğinizi hissetirmediğiniz sürece hayatınızda fazla bir değişim olmaz..

Ya canım seni çok iyi anlıyorum.İnsan damdan düşmüş gibi olur.Herşeyi sorgulamaya başlarsın. Kızların dediğine katılıyorum. İnsan yaşadığı şeyler kodlanıyor bilinç altında ve bi daha asla yapmam diyorsun. Bu yüzden büyük ihtimalle maddi birşey yaptığında kendini kullanılmış gibi hissediyor olabilir. Bu durumun seninle hiç alakası yok. Hediye almıyordur ama seni mutlu etmek için ne yapıyor ona bak. Hediyeye şartlanırsan daha çok uzaklaşırsın. Sen mutlu musun? Evliliğinde tek sorun buysa bence buna odaklanma boşanmayı da çıkar kafandan. Ama bi süre burnunu sürtebilirsin Eziyet time

Bilmedim.degersiz görülmek insanı yıpratır,kendine olan saygısını düşürür ,kötü hissetmenize sebep olur normal şartlar altında boşanma sebebi sayılır.Ama esinizde belki geçmişte yaşadığı olumsuz şeyler yüzünden böyle hodukce davranmıştır size.ben olsam surundururdum.onun yaşadığı şeylerin sorumlusu siz degilsiniz çünkü.sevgisizlik en büyük cezadır.Bence bir süre sevgisiz ve ilgisiz bırakın.biz kadınların en buyuk hatası sevgimizi fazla göstermeniz oluyor genelde

Yanlis anlamayin bu benim gorusum ama babamin evinde de benim her istedigim yiyecek aliniyordu. Evdeki yiyeceklerin iceceklerin markasi bile benim sevdigime göre aliniyordu.
Eşim de neyi sevip sevmedigime gore alişveris yapar veya yapariz ve bu bana gayet olağan rutin bisey.

Beklentiyi "sevdigim pahali sucugu aliyor" a kadar düşürmek zorunda değil herkes. İnsanin eşinden daha farkli beklentileri olabilir. Kaldi ki başka bir kadina pahali hediyeler alan biriymiş zamaninda, konu sahibine sevgiliyken dahi dogru durust bisey almamiş. Uzulmesi normal.
Ayrica evlilik sevgili olmayi tamamen bitiren bisey değil. 6 senedir cicegim, hediyem eksik olmadi. Bunu nispet diye yazmiyorum. Evlilikte zaten oyle seyler olmaz diyenler, oluyor demek istiyorum.

Sizin icin demiyoruma ama evde eşine bir kelime guzel soz soylemeyen adamlar baska kadinlara şiir bile yaziyor. Eşi de saniyor ki benim adam bilmez oyle seyler.

Esiniz ,maddi hediyeyibkarsibtarafin ilgisini cekmek icin kullanmis ,satin almaya calismis bu deger vermek degil,
Sizde fazla hazirmissiniz ,avcunun icinde hissetmis butun olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…