Evet ister daha da fazlasini ister bu konuda hemfikiriz ama karsimizdaki bir erkek ,ustelik almis almis sevilmemis yani adam bu konuda dertli ...ok tedavi olsun esi onunla konussun ama bosanmak nedir?degerdizlestirmek nedir gercekten sacma geldiNe nasıl bağlantı hanımefendi. İnsan sevdiğini mutlu etmek ister, onun yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak ister. Bir kadında sevildiğini hissetmek ister, eşi tarafından değerli olduğunu hissetmek ister. Bir yanda kendisine zerre değer vermeyen kadını mutlu etmek için aldığı hediyeler,bir yanda karısına onun zoruyla aldığı 1.5 tllik kolye. Adam bariz bir şekilde değer vermiyor, hadi öncekine hediye almasa yapısı bu, hediye almayı beceremiyor deriz ama adam önceki sevgilisine gayet güzel hediye alıyormuş,bu tavır konu sahibine özel birşey. Varın siz hesabını yapın.
Psikolojik birşeyse gidip tedavi olsun ya da eşine anlatıp onu değersiz hissettirmesin. Oldu herkes yapsın yapsın "aa psikolojisi bozuk bla bla" diyelim, olduuu.
"Benden bir şey bekleme" diyeOnu bunu geçte kocan bunları sana niye anlatıyor. Daha çok üzül diye mi
Evlenirken parası yoktu istemedim yazıyor konuda. Onunda işine gelmiştir o kısmı bilemem.Evlenirken taki da mi takilmaz bu psikolojiyle? Soyleye soyleye gumus aldirmis.
Gerçekten saçma değil. Gayet değersiz hissettirmiş eşini. Erkek diyip geçmeyelim, sonuçta o da insan. Bizim gibi aklı var fikri var gayet düşünebilir. Bana gelip bunu pişkince anlatan bir erkeğin bana değer vermediğini düşünürüm, gereğini de yaparım. Ki konu sahibi de bundan dolayı dertli zaten.Evet ister daha da fazlasini ister bu konuda hemfikiriz ama karsimizdaki bir erkek ,ustelik almis almis sevilmemis yani adam bu konuda dertli ...ok tedavi olsun esi onunla konussun ama bosanmak nedir?degerdizlestirmek nedir gercekten sacma geldi
Ben yapacağımı yapacağım kişiye yaptım gibi mi?? Iyyy"Benden bir şey bekleme" diye
Kuzum bence konu sahibinin kafasi karismis basliktan anlasiliyor ,bence o sizin dediginizi yapmamali ama daha ne soyleyeyim bakis acisiGerçekten saçma değil. Gayet değersiz hissettirmiş eşini. Erkek diyip geçmeyelim, sonuçta o da insan. Bizim gibi aklı var fikri var gayet düşünebilir. Bana gelip bunu pişkince anlatan bir erkeğin bana değer vermediğini düşünürüm, gereğini de yaparım. Ki konu sahibi de bundan dolayı dertli zaten.
Eşiniz kazık yemiş değer görmek için hediye vs almış ama fayda etmemiş siz onu olduğu gibi kabul etmişsiniz hediye vs için değil kendinizi değersiz hissetmeyin bence her şeyin kendisi de farkında üzülmeyin lütfenHanımlar merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz öncesinde tanışma ve nişan dahil 2 yıl tanışma sürecimiz oldu onunla sevgiliyken bana uzun süre hiç hediye almadı ben ona gümüş yüzük ve bileklik almıştım çok üzülüp konuyu açtım hediye alman mutlu ederdi değerli hissettirirdi vs diye bunun üzerine imitasyon bir kolye aldı(1.5 tl ye kendi söyledi sonradan) sonrasında evlendik bu arada evlenirken hiçbirşey talep etmedim birikimi yoktu diye ne düğün ne takı hiçbirşey eşyaları taksitle aldı. Evlendiğimizde ben birşeyler istedikçe aldı gümüş yüzük gümüş kolye ben almak istiyordum parasını veriyordu sadece bir kere kendi kendine düşünüp çanta aldı.ama dediğim gibi parası varsa istediğimi almaya çalışır.neyse eşim geçmişte bi kızı seviyormuş kız bunu hiç sevmiyormuş sadece eşimi kullanıyormuş eşim anlattı bunları dün. Dedi ki beni hiç sevmiyordu yine de yakasından ayrılmadım ona gitar almıştım telefon almıştım dedi şok oldum. Bana değer mi vermedin de hiçbişey almadın vs dedim kabul etmedi benim gördüğüm gerçeği çok üzgünüm ben evlendiğimizden beri tüm maddi imkânlarımı önüne serdim ailem sürekli yardım etti eşime bende aynı şeklide geçmişten maddi birikimlerimi eşime verdim yardım için o kadar enayi gibi ve değersiz hissediyorum kendimi siz olsanız bundan sonra napardınız
Aynen öyle.Ben yapacağımı yapacağım kişiye yaptım gibi mi?? Iyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?