Hanımlar merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz öncesinde tanışma ve nişan dahil 2 yıl tanışma sürecimiz oldu onunla sevgiliyken bana uzun süre hiç hediye almadı ben ona gümüş yüzük ve bileklik almıştım çok üzülüp konuyu açtım hediye alman mutlu ederdi değerli hissettirirdi vs diye bunun üzerine imitasyon bir kolye aldı(1.5 tl ye kendi söyledi sonradan) sonrasında evlendik bu arada evlenirken hiçbirşey talep etmedim birikimi yoktu diye ne düğün ne takı hiçbirşey eşyaları taksitle aldı. Evlendiğimizde ben birşeyler istedikçe aldı gümüş yüzük gümüş kolye ben almak istiyordum parasını veriyordu sadece bir kere kendi kendine düşünüp çanta aldı.ama dediğim gibi parası varsa istediğimi almaya çalışır.neyse eşim geçmişte bi kızı seviyormuş kız bunu hiç sevmiyormuş sadece eşimi kullanıyormuş eşim anlattı bunları dün. Dedi ki beni hiç sevmiyordu yine de yakasından ayrılmadım ona gitar almıştım telefon almıştım dedi şok oldum. Bana değer mi vermedin de hiçbişey almadın vs dedim kabul etmedi benim gördüğüm gerçeği çok üzgünüm ben evlendiğimizden beri tüm maddi imkânlarımı önüne serdim ailem sürekli yardım etti eşime bende aynı şeklide geçmişten maddi birikimlerimi eşime verdim yardım için o kadar enayi gibi ve değersiz hissediyorum kendimi siz olsanız bundan sonra napardınız