Maddi gücü olupta böyle adamları çeken kadınları asla anlayamıyorumMerhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Çok teşekkür ederim sağolunAy
Çok sevindim bosanmaniza. Eski es napti mal gibi kaldı mı gerizekali adam
Amin :) Çok teşekkür ederim sevgilerGözünüz aydın, artık o adamı çekmediğinize çok ama çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Evet boşandım çok şükürMaddi gücü olupta böyle adamları çeken kadınları asla anlayamıyorum
Çok teşekkür ederim amin size de güzel günler dilerim sevdikleriniz ileHayırlı olsun, bundan sonra çok güzel günlerin olsun inşallah
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz içinNe güzel bir mutlu sonlu konu olmuşyavrunuz ve sizin için çok sevindim, sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleriniz olsun inşallah
Çok teşekkür ederim amin sizler deKonu sahibi sonunda evet boşandım yazdığın bütün yorumları beğendim.
Kurtulmuşsun adamdan
İnşallah bundan sonra sen ve oğlun hep güzel insanlarla karşılaşırsınız
Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
bu ayıyı hemen defet hem hizmetçilik yap,hem şiddet gör hem paranı yedirMerhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Bariz şiddet uyguluyor hem fiziksel hem psikolojik. Sizi ekonomik bı gelir olarak görüyor para kazaniyorsunuz düğün masraflarıni ödeyebiliyorsunuz ama para beyfendiye yatacak aklinız ermezmis öyle mi ? Sizi eş - gelin olarak değil köle olarak almışlar. Kendi ekonomik geliriniz var neden katlaniyorsunuz ? Çocuğum için katlaniyorum gibi bı düşünceniz varsa lütfen bunu kafanızdan atın babasının annesine eziyet ettiği bı ortamda o çocuk zaten sağlıklı buyuyemez. Kendinizi feda etmeye niyetiniz varsa bile evladiniza bu eziyeti yaşatmayın.. oglunuz için babasi bir rol model ilerde onun gibi olmasını istemezsiniz eminim. O yüzden kendinizi ve oglunuzu bu sorumsuz eş kisisinden kurtarın.Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Ayy az önce fark ettim bu mesajınızı gözünüz aydın bundan sonrası güzel olur inşallah sizin içinEvet boşandım çok şükür
Canım bende de benzer durumlar ile beraber iki çocuk var. Onlar için çok üzülüyorum üzüldüm de. Aile terapisi mi denemedim taktik mi uygulamadim ne yaptıysam boşuna. Malesef eziklik psikolojisine girmiş eşiniz sizin karşınızda bu yüzden sürekli kafan çalışmaz diyor küfrediyor hakaret ediyor. Yani sizi gözünüzde çok büyütmüş ama gideceğinizi de hiç düşünmüyor. Değişmez bir an önce adım atın boşanın.Şöyle aslında çocuk olmasa hiç sorusu dahi olmaz tabii , çocuk İçin de farkındayım en iyisi huzurlu ve sakin mutlu olarak büyümesi . İnsan öyle bir duruma geliyor ki yaşayanlar anlar , kendisinden emin olamıyor mahvedilmiş bir psikoloji ile . Yaşadıklarınız sanki başkasının hayatı gibi izliyorsunuz o kadar şaşırıyor ki insan kendisine konduramıyor.
Eğer devam ederse erkek çocuğu da aynı babasını modelleyecek. Kız çocuğu ise annesi gibi dayak hakaret yiyip kendini ezdirecek o evde durmaya devam edecek. Ve mesele ailesinden kaynaklıdır büyük ihtimalle onlarda da şiddet hakaret olmuştur bu kendini geliştirebilirdi ama öyle bir vizyonu yok anlaşılan.Ayaga kalkip silkinin. Cocuk icin buna katlanacaksiniz da ne olacak? Surekli itilip kakilmaktan özgüvenini tamamen kaybetmiş bir anne olacaksiniz. Büyüdüğünde bunlari hep hatirlayacak. Belki de babasini ornek alacak. Korkmuyor musunuz hiç? Kendinize gelin bir an once. Terapiye gidin, uzman bir agizdan dinleyin. Bosanma davasi acin sonra.
Çok benzer şeyleri yaşamışız aynı duygu durumları bende boşandım sonunda hakkımız da en hayirlsii olsunGüzel kardeşim hiç üzülme ben mesleğim yokken eğitimim yokken, ailemin maddi yükü çok fazlayken ve maddi durumum yokken bırakıp geldim. Hiçbir zaman beni dövdüğünü kabul etmedi ama itti kaktı kafama vurdu sarstı hakaret küfür cabası hep ezdi. 4 sene boyunca bırak değişmeyi daha ileriye gitti. Zaten inan bir gün bitecek ama seni daha fazla manipüle etmeden kurtul bu kamburdan. Değmez çocuğuna yazık. Bende kızımın önünde yaşadım tüm bunları. Kızıma üzüldüm. Şimdi çocukla ilgilenmiyor bile ne kadar doğru bir karar vermişim diyorum. Herşey senin için çok güzel olur umarım
Açtım boşandım sağolun .Eğer devam ederse erkek çocuğu da aynı babasını modelleyecek. Kız çocuğu ise annesi gibi dayak hakaret yiyip kendini ezdirecek o evde durmaya devam edecek. Ve mesele ailesinden kaynaklıdır büyük ihtimalle onlarda da şiddet hakaret olmuştur bu kendini geliştirebilirdi ama öyle bir vizyonu yok anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?