Eşim bana eziyet ediyor

Maddi gücü olupta böyle adamları çeken kadınları asla anlayamıyorum

Ay

Çok sevindim bosanmaniza. Eski es napti mal gibi kaldı mı gerizekali adam
Çok teşekkür ederim sağolun aslında narsist ve manipülatif eşleri olanlar bilirler karşınizdaki kişi sizi o kadar küçük ve çaresiz görüyor ki yapabileceğinize ihtimal dahi vermiyor . Son ana kadar uğraştı benimle elbette ama sonuç değişmedi.

Güzel kardeşim hiç üzülme ben mesleğim yokken eğitimim yokken, ailemin maddi yükü çok fazlayken ve maddi durumum yokken bırakıp geldim. Hiçbir zaman beni dövdüğünü kabul etmedi ama itti kaktı kafama vurdu sarstı hakaret küfür cabası hep ezdi. 4 sene boyunca bırak değişmeyi daha ileriye gitti. Zaten inan bir gün bitecek ama seni daha fazla manipüle etmeden kurtul bu kamburdan. Değmez çocuğuna yazık. Bende kızımın önünde yaşadım tüm bunları. Kızıma üzüldüm. Şimdi çocukla ilgilenmiyor bile ne kadar doğru bir karar vermişim diyorum. Herşey senin için çok güzel olur umarım

şükür ki kurtulmuşsunuz ilk okuyunca çok sinirlendim üzüldüm sonra çok sevindim

öyle gidip düz boşanmasaydınız çocuğunuza nafaka bağlandı değil mi?

ev mevzuunu ne yaptınız çocuk alıştığı düzenden ayrılmasaydı

bu ayıyı hemen defet hem hizmetçilik yap,hem şiddet gör hem paranı yedir

Bariz şiddet uyguluyor hem fiziksel hem psikolojik. Sizi ekonomik bı gelir olarak görüyor para kazaniyorsunuz düğün masraflarıni ödeyebiliyorsunuz ama para beyfendiye yatacak aklinız ermezmis öyle mi ? Sizi eş - gelin olarak değil köle olarak almışlar. Kendi ekonomik geliriniz var neden katlaniyorsunuz ? Çocuğum için katlaniyorum gibi bı düşünceniz varsa lütfen bunu kafanızdan atın babasının annesine eziyet ettiği bı ortamda o çocuk zaten sağlıklı buyuyemez. Kendinizi feda etmeye niyetiniz varsa bile evladiniza bu eziyeti yaşatmayın.. oglunuz için babasi bir rol model ilerde onun gibi olmasını istemezsiniz eminim. O yüzden kendinizi ve oglunuzu bu sorumsuz eş kisisinden kurtarın.

Eşim dediğin adamın durumunu vs herşeyinin bile bile evlenmişsin şimdi neden dert yanıyorsun

Ne güzel kendi paranı kazanıyorsun, elinde mesleğin var.
Tek yapman gereken acil bir şekilde boşanmak. Bu tarz davranışları kimse hak etmez, nereye kadar idare edeceksin. Ayrıca idare edilecek bir durum da yok.
Boşan, çocuğunun velayetini de al dimdik kendi ayaklarının üzerinde durarak hayatını kur.

Canım bende de benzer durumlar ile beraber iki çocuk var. Onlar için çok üzülüyorum üzüldüm de. Aile terapisi mi denemedim taktik mi uygulamadim ne yaptıysam boşuna. Malesef eziklik psikolojisine girmiş eşiniz sizin karşınızda bu yüzden sürekli kafan çalışmaz diyor küfrediyor hakaret ediyor. Yani sizi gözünüzde çok büyütmüş ama gideceğinizi de hiç düşünmüyor. Değişmez bir an önce adım atın boşanın.

Eğer devam ederse erkek çocuğu da aynı babasını modelleyecek. Kız çocuğu ise annesi gibi dayak hakaret yiyip kendini ezdirecek o evde durmaya devam edecek. Ve mesele ailesinden kaynaklıdır büyük ihtimalle onlarda da şiddet hakaret olmuştur bu kendini geliştirebilirdi ama öyle bir vizyonu yok anlaşılan.

Çok benzer şeyleri yaşamışız aynı duygu durumları bende boşandım sonunda hakkımız da en hayirlsii olsun

Açtım boşandım sağolun . Temmuz 2022 de açmıştım ama uzadı ve bitti. Haklısınız düşüncelerinizde kesinlikle katılıyorum . Şöyle de bir şey var insan bu psikoloji de özellikle de ağır psikolojik şiddet altındaysaniz tam anlamıyla beyniniz sulanmış oluyor.ozelliklede bir çok şey içine atan , utanan,çekinen kimseden yardım istemeyen bir yapıda iseniz karşınızdaki de at kosturuyor. bu yüzden evet dışarıdan salak veya güçsüz görünüyoruz neden bosanmiyorsun diye sorular geliyor sebepleri de bunlardır.insan dumur yemiş bir halde doğru karar veremiyor.cok şükür verdim , tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…