Kesinlikle tespitleriniz doğru.sizde bosandiniz mi ?Canım bende de benzer durumlar ile beraber iki çocuk var. Onlar için çok üzülüyorum üzüldüm de. Aile terapisi mi denemedim taktik mi uygulamadim ne yaptıysam boşuna. Malesef eziklik psikolojisine girmiş eşiniz sizin karşınızda bu yüzden sürekli kafan çalışmaz diyor küfrediyor hakaret ediyor. Yani sizi gözünüzde çok büyütmüş ama gideceğinizi de hiç düşünmüyor. Değişmez bir an önce adım atın boşanın.
Geçmiş olsun size de . Böyle anlattigimizda çok basit karşılanıyor ama bu durumları yaşamak bu psikoloji ile güçlü durmaya çalışmak , kendin berbat bir haldeyken çocuğunu güldürmeye çalışmak öyle zor şeyler ki , bunları yaşayanlar bilir . Öyle dışarıdan konuşulacak şeyler de değil. Umarım istediğiniz gibi hayırlı insanlar ile karşılaşırsınız ve huzurlu olursunuz.Güzel kardeşim hiç üzülme ben mesleğim yokken eğitimim yokken, ailemin maddi yükü çok fazlayken ve maddi durumum yokken bırakıp geldim. Hiçbir zaman beni dövdüğünü kabul etmedi ama itti kaktı kafama vurdu sarstı hakaret küfür cabası hep ezdi. 4 sene boyunca bırak değişmeyi daha ileriye gitti. Zaten inan bir gün bitecek ama seni daha fazla manipüle etmeden kurtul bu kamburdan. Değmez çocuğuna yazık. Bende kızımın önünde yaşadım tüm bunları. Kızıma üzüldüm. Şimdi çocukla ilgilenmiyor bile ne kadar doğru bir karar vermişim diyorum. Herşey senin için çok güzel olur umarım
Boşandım sağolun , idare etmek değil de insan belki duzelir , belki kendine çeki düzen verir, çocuk için en azından bazı şeyleri toparlar,hatasını anlar ,saygı duyar ,yardım eder vb diye düşünüyor , sabır ediyor . Yoksa kimse manyak değil çocuğunu o ortamda büyütsün . Ama insan olan insan tabii anlayacağı için karşı tarafta hiç bir gelişme olmuyor ,tek çözüm boşanmak .Ne güzel kendi paranı kazanıyorsun, elinde mesleğin var.
Tek yapman gereken acil bir şekilde boşanmak. Bu tarz davranışları kimse hak etmez, nereye kadar idare edeceksin. Ayrıca idare edilecek bir durum da yok.
Boşan, çocuğunun velayetini de al dimdik kendi ayaklarının üzerinde durarak hayatını kur.
Evlenmeden kimse kimsenin bir seyini bilemez.ayni evde yaşamadan nasıl bileceğiz , Siz evli misiniz ?Eşim dediğin adamın durumunu vs herşeyinin bile bile evlenmişsin şimdi neden dert yanıyorsun
Teşekkür ederim sağolun ,hayır ben nafaka talep etmedim. Hiç bir zaman bişey talep etmedimşükür ki kurtulmuşsunuz ilk okuyunca çok sinirlendim üzüldüm sonra çok sevindim
öyle gidip düz boşanmasaydınız çocuğunuza nafaka bağlandı değil mi?
ev mevzuunu ne yaptınız çocuk alıştığı düzenden ayrılmasaydı
Evet çocuğum için boşandım . Ayrı görebilir ama.en azından insanları mutsuz ve gergin görmesini istemedim.Bariz şiddet uyguluyor hem fiziksel hem psikolojik. Sizi ekonomik bı gelir olarak görüyor para kazaniyorsunuz düğün masraflarıni ödeyebiliyorsunuz ama para beyfendiye yatacak aklinız ermezmis öyle mi ? Sizi eş - gelin olarak değil köle olarak almışlar. Kendi ekonomik geliriniz var neden katlaniyorsunuz ? Çocuğum için katlaniyorum gibi bı düşünceniz varsa lütfen bunu kafanızdan atın babasının annesine eziyet ettiği bı ortamda o çocuk zaten sağlıklı buyuyemez. Kendinizi feda etmeye niyetiniz varsa bile evladiniza bu eziyeti yaşatmayın.. oglunuz için babasi bir rol model ilerde onun gibi olmasını istemezsiniz eminim. O yüzden kendinizi ve oglunuzu bu sorumsuz eş kisisinden kurtarın.
Allah cektiklerimiz için bize güç sağlık ve huzur versinGüzel kardeşim hiç üzülme ben mesleğim yokken eğitimim yokken, ailemin maddi yükü çok fazlayken ve maddi durumum yokken bırakıp geldim. Hiçbir zaman beni dövdüğünü kabul etmedi ama itti kaktı kafama vurdu sarstı hakaret küfür cabası hep ezdi. 4 sene boyunca bırak değişmeyi daha ileriye gitti. Zaten inan bir gün bitecek ama seni daha fazla manipüle etmeden kurtul bu kamburdan. Değmez çocuğuna yazık. Bende kızımın önünde yaşadım tüm bunları. Kızıma üzüldüm. Şimdi çocukla ilgilenmiyor bile ne kadar doğru bir karar vermişim diyorum. Herşey senin için çok güzel olur umarım
Eski konuymuş pardonYapmanız gereken şey gün gibi ortada.
Ben herşeyi paylaşmayı , onda yoksa benim sağlamami ,ev işlerini , çalışmayı evi gecindirmeyi hiç bir zaman hizmetçilik olarak görmedim. Ama.kirilan nokta hayat denge demek. Bu durumlar sadece sürekli olarak sizin üzerindeyse , karşı taraf bunun kıymetini bilmediği gibi birde küfür edip sen kadın mısın diyorsa işte orada olay kopuyor . Koptu ve boşandım .bu ayıyı hemen defet hem hizmetçilik yap,hem şiddet gör hem paranı yedir
Hayat Fox dizisi değil önce buradan başlayalım. Düğünden sonra degismeye başlayan insan pat diye değişmiyor tabiiki bunlar birer süreç zamanla ilişki bozuluyor. Ayrıca benim sorunlarım çocuk doğduktan sonra daha da katlandı.cocugu düzelsin diye yapmadım yani orası yanlış anlaşılmasın. Uzulmeniz için yazmadım diğer annelere örnek olması adına paylaştım .Düğünden sonra degistiyse neden çocuk?Çok üzülüyorum çocuklara,böyle ailelerin elinde heder oluyorlar.Hayir gerçekten anlamıyorum,çocuk olunca düzelir mi dediniz yani neden insan kendi çocuğunu kullanır....Bosanin lütfen kendiniz için değil bari çocuğa yaptığınız hatayı biraz da olsa bundan sonrası için telafi edin....Size üzülemiyorum çünkü siz zaten ekonomik özgürlüğe rağmen celladinizla yaşıyorsunuz....Bari çocuğa siz acıyın...
Ayrıca boşandım zatenHayat Fox dizisi değil önce buradan başlayalım. Düğünden sonra degismeye başlayan insan pat diye değişmiyor tabiiki bunlar birer süreç zamanla ilişki bozuluyor. Ayrıca benim sorunlarım çocuk doğduktan sonra daha da katlandı.cocugu düzelsin diye yapmadım yani orası yanlış anlaşılmasın. Uzulmeniz için yazmadım diğer annelere örnek olması adına paylaştım .
Hayat Fox dizisi değil önce buradan başlayalım. Düğünden sonra degismeye başlayan insan pat diye değişmiyor tabiiki bunlar birer süreç zamanla ilişki bozuluyor. Ayrıca benim sorunlarım çocuk doğduktan sonra daha da katlandı.cocugu düzelsin diye yapmadım yani orası yanlış anlaşılmasın. Uzulmeniz için yazmadım diğer annelere örnek olması adına paylaştım
Yeni hayatınız umarım daha güzel olur, hayırlı olsunBoşandım sağolun , idare etmek değil de insan belki duzelir , belki kendine çeki düzen verir, çocuk için en azından bazı şeyleri toparlar,hatasını anlar ,saygı duyar ,yardım eder vb diye düşünüyor , sabır ediyor . Yoksa kimse manyak değil çocuğunu o ortamda büyütsün . Ama insan olan insan tabii anlayacağı için karşı tarafta hiç bir gelişme olmuyor ,tek çözüm boşanmak .
kendiniz için değil çocuğunuz için dedimTeşekkür ederim sağolun ,hayır ben nafaka talep etmedim. Hiç bir zaman bişey talep etmedim,kendi hayatımı gecindirebiliyorum çok şükür ,evet ev değişikliği olmayacak.
Çekişmeli açıyorum okullar kapanınca. Dua beklerim inşallahKesinlikle tespitleriniz doğru.sizde bosandiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?