Eşim bana eziyet ediyor

Kesinlikle tespitleriniz doğru.sizde bosandiniz mi ?

Geçmiş olsun size de . Böyle anlattigimizda çok basit karşılanıyor ama bu durumları yaşamak bu psikoloji ile güçlü durmaya çalışmak , kendin berbat bir haldeyken çocuğunu güldürmeye çalışmak öyle zor şeyler ki , bunları yaşayanlar bilir . Öyle dışarıdan konuşulacak şeyler de değil. Umarım istediğiniz gibi hayırlı insanlar ile karşılaşırsınız ve huzurlu olursunuz.

Boşandım sağolun , idare etmek değil de insan belki duzelir , belki kendine çeki düzen verir, çocuk için en azından bazı şeyleri toparlar,hatasını anlar ,saygı duyar ,yardım eder vb diye düşünüyor , sabır ediyor . Yoksa kimse manyak değil çocuğunu o ortamda büyütsün . Ama insan olan insan tabii anlayacağı için karşı tarafta hiç bir gelişme olmuyor ,tek çözüm boşanmak .

Teşekkür ederim sağolun ,hayır ben nafaka talep etmedim. Hiç bir zaman bişey talep etmedim ,kendi hayatımı gecindirebiliyorum çok şükür ,evet ev değişikliği olmayacak.

Evet çocuğum için boşandım . Ayrı görebilir ama.en azından insanları mutsuz ve gergin görmesini istemedim.

Allah cektiklerimiz için bize güç sağlık ve huzur versin

Düğünden sonra degistiyse neden çocuk?Çok üzülüyorum çocuklara,böyle ailelerin elinde heder oluyorlar.Hayir gerçekten anlamıyorum,çocuk olunca düzelir mi dediniz yani neden insan kendi çocuğunu kullanır....Bosanin lütfen kendiniz için değil bari çocuğa yaptığınız hatayı biraz da olsa bundan sonrası için telafi edin....Size üzülemiyorum çünkü siz zaten ekonomik özgürlüğe rağmen celladinizla yaşıyorsunuz....Bari çocuğa siz acıyın...

Gec verilmis ama dogru bir karar. Cocugunuzla bundan sonraki hayatinizda mutlu olmanizi dilerim

bu ayıyı hemen defet hem hizmetçilik yap,hem şiddet gör hem paranı yedir
Ben herşeyi paylaşmayı , onda yoksa benim sağlamami ,ev işlerini , çalışmayı evi gecindirmeyi hiç bir zaman hizmetçilik olarak görmedim. Ama.kirilan nokta hayat denge demek. Bu durumlar sadece sürekli olarak sizin üzerindeyse , karşı taraf bunun kıymetini bilmediği gibi birde küfür edip sen kadın mısın diyorsa işte orada olay kopuyor . Koptu ve boşandım .

Hayat Fox dizisi değil önce buradan başlayalım. Düğünden sonra degismeye başlayan insan pat diye değişmiyor tabiiki bunlar birer süreç zamanla ilişki bozuluyor. Ayrıca benim sorunlarım çocuk doğduktan sonra daha da katlandı.cocugu düzelsin diye yapmadım yani orası yanlış anlaşılmasın. Uzulmeniz için yazmadım diğer annelere örnek olması adına paylaştım .

Ayrıca boşandım zaten

Siz boşandım yazınca benim omuzlarımda ki yük kalktı resmen fiziksel olarak hissettim. Çok sevindim inşallah bundan sonr oğlunuzlar çok mutlu bir hayat yaşarsınız. Darısı tüm ezilen kadınların başına. Ben aslında merak ettim siz konuyu buraya yazdığınızdan sonra ki bugüne kadar olan süreci.

Daha da katlandı demek sorun vardı demek...Zaten ilk yazdiklarinizdan anlaşılıyor ki böyle bir adam kendini aylarca saklayamaz.Yani bile bile lades demişsiniz.Siz fikir sormussunuz ben de yorumladım,örnek bunun neresi??? Ve niye rahatsız oldunuz ki...Bence sizin gibiler çocuğu bilerek doğuruyor,bir sürü kadın var bu şekilde.Neyse en azından siz bir taneyle kalmışsınız...Bu da bi şey...

Yeni hayatınız umarım daha güzel olur, hayırlı olsun

Teşekkür ederim sağolun ,hayır ben nafaka talep etmedim. Hiç bir zaman bişey talep etmedim ,kendi hayatımı gecindirebiliyorum çok şükür ,evet ev değişikliği olmayacak.
kendiniz için değil çocuğunuz için dedim
inşallah nafaka bağlanmıştır çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…