BosandinizmiMerhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Koca duzeltilmez düzgün olanı alınır. Ne kendinize ne çocuğunuza böyle bir adamla ömrü reva görmeyin. Anneniz babanız sizin gözünüzün içine bakarak büyütüyor sonra bir musvette size bunları yaşatıyor. Ana babanızın emekleri için bile yeter boşanmayaMerhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Günaydın… Adınıza çok sevindim. Umarım her şey gönlünüzce olur. Umarım hepiniz ayrı ayrı mutlu ve huzurlu olursunuz. Sevgiler…Teşekkür ederim yorumunuz için zira boşandım . Anlaşmalı olsada iki kez gelmediği için uzun sürdü.son bir senedir boşanmaya çalışıyorum . Terapiyi ben kendim ve onun içinde düşündüm açıkçası ama bazı şeyler düzelmiyor maalesef.zaten sonuna kadar cabalayip sonuç almiyorsaniz kalmanın da anlamı olmuyor.dediginiz gibi ruh sağlığı en önemlisi
Ne dalga geçtim ne de saygısız bir cümle kullandım. Siz o şekilde aldıysanız o sizin probleminiz.Siz neyi elestiriyorsunuz? Eleştiri karşi taraf ile dalga geçerek saygisizca zaten kurbansiniz ,hoşuna gidiyor kum torbasina donmussunuz demek midir? Diğer insanların yorumlarina bakarak tebrik etmeyi öğrenin.
Teşekkür ederim çok sağolun. Herkes için herşey güzel olsun sevgilerrGünaydın… Adınıza çok sevindim. Umarım her şey gönlünüzce olur. Umarım hepiniz ayrı ayrı mutlu ve huzurlu olursunuz. Sevgiler…
Doğru diyorsunuz,değişecek diye beklemek.buyuk hata , savaşmakta bir yere kadar mümkün , bu yüzden yollarımızı ayırdık . TeşekkürlerKoca duzeltilmez düzgün olanı alınır. Ne kendinize ne çocuğunuza böyle bir adamla ömrü reva görmeyin. Anneniz babanız sizin gözünüzün içine bakarak büyütüyor sonra bir musvette size bunları yaşatıyor. Ana babanızın emekleri için bile yeter boşanmaya
Bosandinizmi
Evet boşandım ,bunu da paylaştım ki ozellikle benim gibi benzer durumlar yaşayanlar varsa ,okuyabilsin .bende çok çok bunaldigim zamanlarda buradaki bir çok kadınin yaptığını okuyup cesaret edinebildim . SevgilerCevabı belli bir soru sormuşsunuz.
Bu evlilik değil, bu kişi de eş değil.
Boşanın kurtulun
Not: eski konuymuş. Boşanmışsınız hayrlı uğurlu olsun. Mutluluklar
Bu adamdan neden cocuk yaptiniz. Ve hala bosanmak icin neyi bekliyorsunuz..kisiliginiz kaybulmus adamin sizi ezmesinden. Acilen psikolojik destek alin bosanin. Nefret ettim esinizdenMerhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Teşekkür ederim yine de size , bir çok kısımdan haklısınız ancak anne olmak çocuk bakmak tek başına çocuk büyütmek ailenizden uzakta yaşamak eşinizin baskın olması fazlaca bozulmuş psikoloji ve biliyorsunuz akraba toplum baskısı . Bosanma kararı almak herkes için aynı kolaylilikta olmuyor özellikle hepimiz özellikle kadınlar birbirine ne kadar destek olursa o kadar iyi. Yoksa zaten alt üst olmuş bir psikoloji ve kim ne der baskısı bir çok kadıni durduruyor . Çocuğum bana ileride kızar mi diye dahi düşünüyor insan.tesekkurler yorumlarınız içinNe dalga geçtim ne de saygısız bir cümle kullandım. Siz o şekilde aldıysanız o sizin probleminiz.
Teşekkür ederimKonu sahibi sonunda evet boşandım yazdığın bütün yorumları beğendim.
Kurtulmuşsun adamdan
İnşallah bundan sonra sen ve oğlun hep güzel insanlarla karşılaşırsınız
Valla bazı erkekler düğünden sonra bazıları çocuktan sonra değişiyor bence. Araştırılması gerekir.bir de hayat bu sizin hatalariniz yok muBu adamdan neden cocuk yaptiniz. Ve hala bosanmak icin neyi bekliyorsunuz..kisiliginiz kaybulmus adamin sizi ezmesinden. Acilen psikolojik destek alin bosanin. Nefret ettim esinizden
Çok sevindim bosanmaniza. Eski es napti mal gibi kaldı mı gerizekali adamÇok şükür boşandım
Çok şükür boşandım :)
Bu postu gireli bile neredeyse 1,5 yıl olmuş .
Yillarinizi kimse için harcamayın .
Özellikle anneler çocuklarımızın mutlu sağlıklı kendisine güvenen ozsaygisini kaybetmeyen kendisini seven yaşamayı seven annelere ihtiyacı var.
Çok zorlandım çok karnıma ağrılar girdi korktum korktum çok korktum ama dik durmaya çalıştım oğlumun mutluluğu için.
Aile önemli ancak yaşamdan kopmamis bir anne herşeyin başı.
Sevgiler
Hayırlı olsun, bundan sonra çok güzel günlerin olsun inşallahÇok şükür boşandım
Çok şükür boşandım :)
Bu postu gireli bile neredeyse 1,5 yıl olmuş .
Yillarinizi kimse için harcamayın .
Özellikle anneler çocuklarımızın mutlu sağlıklı kendisine güvenen ozsaygisini kaybetmeyen kendisini seven yaşamayı seven annelere ihtiyacı var.
Çok zorlandım çok karnıma ağrılar girdi korktum korktum çok korktum ama dik durmaya çalıştım oğlumun mutluluğu için.
Aile önemli ancak yaşamdan kopmamis bir anne herşeyin başı.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?