Eşim bana eziyet ediyor

Cevabı belli bir soru sormuşsunuz.
Bu evlilik değil, bu kişi de eş değil.
Boşanın kurtulun

Not: eski konuymuş. Boşanmışsınız hayrlı uğurlu olsun. Mutluluklar

Bosandinizmi

Koca duzeltilmez düzgün olanı alınır. Ne kendinize ne çocuğunuza böyle bir adamla ömrü reva görmeyin. Anneniz babanız sizin gözünüzün içine bakarak büyütüyor sonra bir musvette size bunları yaşatıyor. Ana babanızın emekleri için bile yeter boşanmaya

Günaydın… Adınıza çok sevindim. Umarım her şey gönlünüzce olur. Umarım hepiniz ayrı ayrı mutlu ve huzurlu olursunuz. Sevgiler…

Siz neyi elestiriyorsunuz? Eleştiri karşi taraf ile dalga geçerek saygisizca zaten kurbansiniz ,hoşuna gidiyor kum torbasina donmussunuz demek midir? Diğer insanların yorumlarina bakarak tebrik etmeyi öğrenin.
Ne dalga geçtim ne de saygısız bir cümle kullandım. Siz o şekilde aldıysanız o sizin probleminiz.

Doğru diyorsunuz,değişecek diye beklemek.buyuk hata , savaşmakta bir yere kadar mümkün , bu yüzden yollarımızı ayırdık . Teşekkürler

Cevabı belli bir soru sormuşsunuz.
Bu evlilik değil, bu kişi de eş değil.
Boşanın kurtulun

Not: eski konuymuş. Boşanmışsınız hayrlı uğurlu olsun. Mutluluklar
Evet boşandım ,bunu da paylaştım ki ozellikle benim gibi benzer durumlar yaşayanlar varsa ,okuyabilsin .bende çok çok bunaldigim zamanlarda buradaki bir çok kadınin yaptığını okuyup cesaret edinebildim . Sevgiler

Konu sahibi sonunda evet boşandım yazdığın bütün yorumları beğendim.
Kurtulmuşsun adamdan
İnşallah bundan sonra sen ve oğlun hep güzel insanlarla karşılaşırsınız

Bu adamdan neden cocuk yaptiniz. Ve hala bosanmak icin neyi bekliyorsunuz..kisiliginiz kaybulmus adamin sizi ezmesinden. Acilen psikolojik destek alin bosanin. Nefret ettim esinizden

Çocuğuma çok
Ne dalga geçtim ne de saygısız bir cümle kullandım. Siz o şekilde aldıysanız o sizin probleminiz.
Teşekkür ederim yine de size , bir çok kısımdan haklısınız ancak anne olmak çocuk bakmak tek başına çocuk büyütmek ailenizden uzakta yaşamak eşinizin baskın olması fazlaca bozulmuş psikoloji ve biliyorsunuz akraba toplum baskısı . Bosanma kararı almak herkes için aynı kolaylilikta olmuyor özellikle hepimiz özellikle kadınlar birbirine ne kadar destek olursa o kadar iyi. Yoksa zaten alt üst olmuş bir psikoloji ve kim ne der baskısı bir çok kadıni durduruyor . Çocuğum bana ileride kızar mi diye dahi düşünüyor insan.tesekkurler yorumlarınız için

Bu adamdan neden cocuk yaptiniz. Ve hala bosanmak icin neyi bekliyorsunuz..kisiliginiz kaybulmus adamin sizi ezmesinden. Acilen psikolojik destek alin bosanin. Nefret ettim esinizden
Valla bazı erkekler düğünden sonra bazıları çocuktan sonra değişiyor bence. Araştırılması gerekir.bir de hayat bu sizin hatalariniz yok mu

Ay
Çok sevindim bosanmaniza. Eski es napti mal gibi kaldı mı gerizekali adam

Gözünüz aydın, artık o adamı çekmediğinize çok ama çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına :)

Ne güzel bir mutlu sonlu konu olmuş yavrunuz ve sizin için çok sevindim, sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleriniz olsun inşallah

Hayırlı olsun, bundan sonra çok güzel günlerin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…