Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim bana eziyet ediyor
- Konu Sahibi vengo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- allahım yardım et
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Ne mi yapacaksınız tabi ki BOŞANACAKSINIZMerhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
- 21 Ocak 2021
- 4.410
- 6.395
- 108
Çok kötü şeyler yaşamışsınız ve yaşamaya devam ediyorsunuz. Ya terapi alıp evliliğinizi yürütmeye çalışın ya da bu evliliği bitirin. Yarın çocuğunuz da yaşadıklarınızı anlar ve o evde hiç sağlıklı bir birey olarak yetişmez. Çocuğunuz için en doğru olan neyse onu yapın.Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.689
- 548
- 17 Ekim 2018
- 461
- 457
- 103
- 34
- 10 Mayıs 2021
- 125
- 93
- 23
- 29
- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
acaip kötü karekterli başka çocuk doğurmayın ondan bu adam düzelmez evli kaldığın sürece eziyete devam edecek ancak çocuk büyütünce oğlu onu dövecek o zamana kadar ya idare edeceksin yada adamı boşayacaksın istanbul'da ya kayıplara karışacaksın yada memleketine gideceksin ,benim anlamadığım bir erkek için bu kadar fedakarlık yapılmaz hangi kadın çok fedakarlıkta bulunduysa sonu hüsran oluyor parası olmayan erkek genelde karekteri sorunlu oluyor yada aile düzeni bozuk bana göre bunlar erkek değil adam hiç değil para kazanmayı erkek becermeli kadının sırtından geçinmemeli benim kitabımda bu yazar böyle erkek ile kesinlikle evlenmemeli genç kızlarımızMerhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
- 19 Mayıs 2020
- 46.562
- 208.679
- 548
Evlendiğinde ne kadardı?Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
- 48
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Aşağılık kompleksi var kendinizi ezdirmeyin daha fazla kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı siz vere bilirsiniz Allah hakkınızda hayırlısını versinMerhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
- 17 Mart 2010
- 26.324
- 67.794
- 798
- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.377
- 798
O parayı kazanacak beceriye sahipsiniz ama harcamaya aklınız yetmez öyle mi? Özgüveninizi böyle yok etmesine nasıl izin verdiniz ya?Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Size bir uyarıda bulunayım; şu an ne olduğunun ayrımında olmayan evladınız yarın size ve gelecekte de eşine aynı babası gibi davranacak. Tabi siz böyle yaşamayı kabullenmeye devam ederseniz.
Bu magandaya katlanmak için sebebiniz nedir gerçekten merak ettim. Adamın 5 katı gelirinşz var, bunu kazanabildiğinize göre gayet iyi çalışan bir zihniniz de var. Neden bu kadar çaresiz hissediyorsunuz kendinizi. Kapının kilidini değiştirip uzaklaştırma kararı almanıza bakar her şey
Şöyle aslında çocuk olmasa hiç sorusu dahi olmaz tabii , çocuk İçin de farkındayım en iyisi huzurlu ve sakin mutlu olarak büyümesi . İnsan öyle bir duruma geliyor ki yaşayanlar anlar , kendisinden emin olamıyor mahvedilmiş bir psikoloji ile . Yaşadıklarınız sanki başkasının hayatı gibi izliyorsunuz o kadar şaşırıyor ki insan kendisine konduramıyor.Felaketleri yazıp yazıp NE YAPACAĞIM?? diye sorulması beni çileden çıkarıyor.
Üstelik ekonomik özgürlüğe sahip, gençliğinden beri İstanbul gibi büyük sehirde hayatını sürdürebilen bir kadının sorması hepten çıldırtıyor.
Evet evet ben de yaşamasaydım bu kadın salak mı derdim de çocuktan dolayı biraz . İnsan afallıyor bu durumlarda .Maddi gücü olup kimseye muhtacligi olmayanların gelip ben ne yapicam.diye sormalarına da deli oluyorum
Otur dizinin dibinde aman ordan ayrılma oldumu maden sordun çek eziyeti