Eşim bana çok soğuk davranıyo,r sizce neden ?

na_rin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
187
0
26
İstanbul
mrb kızlar ben 4 yıllık evliyim 1 yaşında bir bebeğim var eşile severek evlendik iyiydikte kızım olduktan sonra eşim bir adım geri çekildi ama şu son aylarda hiç ama hiç ilgilenmiyor cinsel beraberlik bile istemiyor ailesiyle sorunlarımız var gerçi hep vardı acaba ondanmı kaynaklanıyor anlayamıyorum sizce ne yapmalıyım kızlar yardım lütfen eşimi seviyorum yuvamı yıkmaktan yana değilim saizce bu evliliği nasıl kurtarabilirim güzel bir hatunum bu arada cvp bekliyorum

Bunun cevabını en iyi eşiniz bilir. Geçip karşısına güzel bir şekilde konuşacaksınız.
Yalnız dikkat edin, ''benimle ilgilenmiyorsun, ilgisizsin v.s'' cümlelerini kurmayın derdinizi anlatırken '' değişen ne oldu hayatımızda biraz istişareye yapmaya kafamdaki soruların cevabını bulmaya ihtiyacım var.
Son zamanlarda birbirimize pek vakit ayıramıyoruz,kendimi yalnız hissediyorum tarzında konuşabilirsiniz.
...............
İnşaallah çözüm bulursunuz.

Konuştunuz mu hiç..Önce konuşun neden böyleyiz diye..

Bebek olduktan sonra diyorsunuz..İlgi ister istemez eşinize karşı azalmıştır bunu sorun yapabilir mi..

16 Aylık oğlum var eşim ile eskisi gibi gezemiyoruz dışarı çıkamıyoruz..Hatta geçen gün konuştuk birlikte bir şeyler yapmayı özledik diye..Belki eşinizi bu durum ektilemiştir..

Bırakacak biri var ise arada kızınızı bırakıp eşiniz ile bir şeyler yapmanızı öneririm..

Çocuk olduktan sonra ve eşinin ailesiyle ilgili sorunlar da varsa erkekler kendilerini geri çekebiliyor ve soğuyabiliyorlar.
Bence bu durumu oturup konuşun eşinle ama suçlamadan.

eşinle konuşup birlikte bi çözüm yolu bulmalısın...
acaba sen farkında olmadan eşini ihmal etmiş yada kişisel bakımınla yeterince ilgilenmemiş olabilirmisin...
yani belki kızınla daha çok ilgilendiğin için bunlar olmuş olabilir diyorum...
kesinlikle konuş eşinle derdi neyse anlatsın...

evet arkadaşlarında dediği gibi konuş abakalım ne diyecek??? eğer yok bişey derse işte ozaman alrm yak çünkü kesin vardır bi sorun....

canım,

hamilelik, doğum, ve bebek sürecinde böle sorunlar bir çok çifte olur... önemli olan bunu nasıl atlattığındır.

öncelikle şu soruların kendine sor ve cevaplarını ver çözüme ulaşırsın

** onunla konuyu karşılıklı konuşmayı denedin mi?
** aldığın cevaplar karşısında düzelme yoluna beraber gittiniz mi?
** iş hayatında, ailesinde sorunlar var mı ?
** bebekten dolayı farkında olmadan ondan ilgi ve alakanızı eksik ettiniz mi?
** almış olduğunuz doğum kiloları olduğu gibi üzerinde duruyor, fizik açıdan, kadın olarak çekiciliğinizi kaybetiniz mi?

aklıma ilk bu sorular geliyor bunları çözersen konuyu çözersin diye düşünüyorum.

bence zaman birakman en dogrusu olur cunki suanda dedin gibi ailesiyle sorunlari var ve yeni cocugu olmus ailesi var ama kendi ailesinde belki yaninda olmasini isterdi ve belki baba olunca babasini daha iyi anlamaya baslamistir o yuzden icinde bi dertte olushmus olabilir veya tam tersi bi durum vardir is le ilgili ama sana soylemiyordur veya bambaska bisey burda Yanlis olan sey cinselik bile istemiyor demen cunki bi evlilik ne cinselige dayanir nede opusup koklasmaya,sen nasil olmasini isterdinki senin gelsn bisi yasasin ve yine ayni olsun bisi anlatmasin falan mi ki , o yuzden ustune bence hic bi konuda gitme derim konusmak istemiyor olabilir erkekler fazla icindekileri anlatamazlar sinirlenirler sana bagra bilir kalbini kira bilir ama bunu isteyerek yapmiyordur bi erkek TEK OLMAK ister Derdini kendisi hal etmek ister
BENCE KOCANI BIRAZ DAHA ALTAN ALL
NEDEN BOYLESIN VEYA BENI SEVMIYORMUSUN GIBI SEYLER SOYLEME
ONA GUZEL YEMEKLER YAP EN ONEMLISI KENDINI DAHA BI BAKIMLI OLL DEGISIKLIK YAP GUZEL GIYIN BI YEMEK HAZIRLA MESELA GECE BERABER FILM IZLEYIN VEYA BI DISARI CIKIN TURKIYE COK SICAK BU ARALAR BI HAFTA SONU BI YERLERE GIDEBILIRSINIZ .... ONUNLA DAHA FAZLA ZAMAN GECIRMEYE CALIS KI DAHA YAKINOL O ZAMAN KESIN SANA ACILICAKTIR SOYLIYCEKTIR.....

cvplarınız için öncelikle tşkr ederim kızlar evet defalarca denedim konuşmayı kızlar ama maalesef sonuç alamadım ben bakımlı bir bayanım zaten kızımızda gezip tozmamıza engel değil geziyoruzda zaten kızımı erken uyuturum eşimle vakit geçirmek için cilve falanda yaparım ama maalesef sonuç gene yok cinsellik dersen doğum yaptıktan sonra çok kötüye gitti resmen çaresizim kendimi artık yenilmiş ve yaşlanmışda ölümü bekleyn çaresiz bir kadın gibi hissediyorum neden bana bunu hissettiriyor anlamıyorumda tek bildiğim ise ailesi yüzünden olması ben evlendiğimizden beri anlaşamam ailesiyle eşim bun asaygı göstermiyor illa anlaşacağımı söylüyor olmayıncada fatura hep bana patlıyor kişiliğimden ödün vermekten yana değilim sonu yok çünki ben çekirdek ailemizde mutlu olmak şsterken o illa aileside bu mutluluğun içinde olsun istiyor artık çaresizim offffffffffffffff yardım edin başka ne yapabilirim kızlar eşim genelde güzndüzleri evde ama pc başında dikkatini nasıl çekeyim? saçımı kestirdim farklılık olsun diye dedlilere benzemişin dedi makyaj yaparım çirkin oluyorsun der açık giyinirim kiloslusun yakışmıyor der 66 kiloyum 1.65 boyum herkes beni beğenir güzelliğimi amma eşimin böyle konuşması sinirime dokunuyor

mrb kızlar ben 4 yıllık evliyim 1 yaşında bir bebeğim var eşile severek evlendik iyiydikte kızım olduktan sonra eşim bir adım geri çekildi ama şu son aylarda hiç ama hiç ilgilenmiyor cinsel beraberlik bile istemiyor ailesiyle sorunlarımız var gerçi hep vardı acaba ondanmı kaynaklanıyor anlayamıyorum sizce ne yapmalıyım kızlar yardım lütfen eşimi seviyorum yuvamı yıkmaktan yana değilim saizce bu evliliği nasıl kurtarabilirim güzel bir hatunum bu arada cvp bekliyorum

aldatiyordurrr..........:20:

cvplarınız için öncelikle tşkr ederim kızlar evet defalarca denedim konuşmayı kızlar ama maalesef sonuç alamadım ben bakımlı bir bayanım zaten kızımızda gezip tozmamıza engel değil geziyoruzda zaten kızımı erken uyuturum eşimle vakit geçirmek için cilve falanda yaparım ama maalesef sonuç gene yok cinsellik dersen doğum yaptıktan sonra çok kötüye gitti resmen çaresizim kendimi artık yenilmiş ve yaşlanmışda ölümü bekleyn çaresiz bir kadın gibi hissediyorum neden bana bunu hissettiriyor anlamıyorumda tek bildiğim ise ailesi yüzünden olması ben evlendiğimizden beri anlaşamam ailesiyle eşim bun asaygı göstermiyor illa anlaşacağımı söylüyor olmayıncada fatura hep bana patlıyor kişiliğimden ödün vermekten yana değilim sonu yok çünki ben çekirdek ailemizde mutlu olmak şsterken o illa aileside bu mutluluğun içinde olsun istiyor artık çaresizim offffffffffffffff yardım edin başka ne yapabilirim kızlar eşim genelde güzndüzleri evde ama pc başında dikkatini nasıl çekeyim? saçımı kestirdim farklılık olsun diye dedlilere benzemişin dedi makyaj yaparım çirkin oluyorsun der açık giyinirim kiloslusun yakışmıyor der 66 kiloyum 1.65 boyum herkes beni beğenir güzelliğimi amma eşimin böyle konuşması sinirime dokunuyor

bak cnm o zaman sen taktik degistirceksin... eminimki ise yariycak... yarin hemen diyete basla yapmama dayanamam yok 1.65 boy 66 kilo hafif fazla sac rengin hangi renk ?

bak cnm o zaman sen taktik degistirceksin... eminimki ise yariycak... yarin hemen diyete basla yapmama dayanamam yok 1.65 boy 66 kilo hafif fazla sac rengin hangi renk ?

evet zayıflamam gerek eşim fiziğede çok dikkat ediyor istemiyor kilolarımı saçlarım siyah sarı yaptım beğenmedi mavi siyah yapmtım olmadı beni sevdiğinden emin olmasam aldatıyordur diyeceğim ama benide çok seviyor aldatsa hissederim bu konularda biraz şeytani bir yapım vardır sanmam beni kaybetmeyi göze almaz ama hep bu ailesi yüzünden işte offf

evet zayıflamam gerek eşim fiziğede çok dikkat ediyor istemiyor kilolarımı saçlarım siyah sarı yaptım beğenmedi mavi siyah yapmtım olmadı beni sevdiğinden emin olmasam aldatıyordur diyeceğim ama benide çok seviyor aldatsa hissederim bu konularda biraz şeytani bir yapım vardır sanmam beni kaybetmeyi göze almaz ama hep bu ailesi yüzünden işte offf

Haklisin aldatmiyordur cunki biz kadinlar hemen hissederiz boyle sanki dedin gibi seytann durtuyor :)
o zaman yarin hemen diyete basla istersen saan yardimci olabilirim ben bazi konularda bilgim oldugundan :) benim sacim mavili siyah :) cok seksi duruyor bence ama esin hangi renk sac seviyor genelde ?
asla emin olmamak lazim ama bene sen hemen harakete gec :)

Haklisin aldatmiyordur cunki biz kadinlar hemen hissederiz boyle sanki dedin gibi seytann durtuyor :)
o zaman yarin hemen diyete basla istersen saan yardimci olabilirim ben bazi konularda bilgim oldugundan :) benim sacim mavili siyah :) cok seksi duruyor bence ama esin hangi renk sac seviyor genelde ?
asla emin olmamak lazim ama bene sen hemen harakete gec :)

mavili siyah yaptım saçımı beğenmedi sarı yaptım beğenmedi daha ne yapayım evet zayıflamam şart canım sende bana yardıme et bari yahu yoksam bu adamın birine gitmesi an meselesi gerçi bugün uzun zamandan sonra siftah yaptık hemde onun istemesiyle:)

mavili siyah yaptım saçımı beğenmedi sarı yaptım beğenmedi daha ne yapayım evet zayıflamam şart canım sende bana yardıme et bari yahu yoksam bu adamın birine gitmesi an meselesi gerçi bugün uzun zamandan sonra siftah yaptık hemde onun istemesiyle:)

yasin kacta bu arada ?
ilk olarak yarin diyete kesinlikle basliyorsun
ve ben kendim uyguladim sey var evde beebishin vardi o uyurken oturma odasinda dizi falan izlerken uzan yere ve mekik cek 200 tane ama sadece hafif sekilde... ve bol bol su iciyorsun ve sabahlari SPECIAL K all orda var sutle onu ye sicak sutle ve en onemlilerinden yesil cay icmeye basla cnm ekmek yeme yagli yeme cok fazla :)
giyim tarzini degistir daha civil civil giyin sacini o zaman kul rengi yap sana resimde bulabilirim
kocana bence masaj yap bunu asla HAYIR DEYEMEZ...
icki iciyorsa icme ama eslik et ona :)

yasin kacta bu arada ?
ilk olarak yarin diyete kesinlikle basliyorsun
ve ben kendim uyguladim sey var evde beebishin vardi o uyurken oturma odasinda dizi falan izlerken uzan yere ve mekik cek 200 tane ama sadece hafif sekilde... ve bol bol su iciyorsun ve sabahlari SPECIAL K all orda var sutle onu ye sicak sutle ve en onemlilerinden yesil cay icmeye basla cnm ekmek yeme yagli yeme cok fazla :)
giyim tarzini degistir daha civil civil giyin sacini o zaman kul rengi yap sana resimde bulabilirim
kocana bence masaj yap bunu asla HAYIR DEYEMEZ...
icki iciyorsa icme ama eslik et ona :)

içmez ya ben spor yapmaktan nefter ederim ha birde bitki çayı deme düşer bayılırım o derce giyim tarzımı değiştirebilirim genelde spor takılırım kot filan yaşım 25 karma karışık yazdım idare et kuzum bu arada sen cinselliği önemsememişin ama evlilikte cinsellik çok önemli özelliklede erkekler için emin ol aldatma sebebi o derece yani biz eskiden düzenli ilişkiye giriyorduk ozaman huzurumuzda yerindeydi aman ne bilim işte

içmez ya ben spor yapmaktan nefter ederim ha birde bitki çayı deme düşer bayılırım o derce giyim tarzımı değiştirebilirim genelde spor takılırım kot filan yaşım 25 karma karışık yazdım idare et kuzum bu arada sen cinselliği önemsememişin ama evlilikte cinsellik çok önemli özelliklede erkekler için emin ol aldatma sebebi o derece yani biz eskiden düzenli ilişkiye giriyorduk ozaman huzurumuzda yerindeydi aman ne bilim işte

anliyorum cnm ama ben evli deilim :) ondandir belki ama yani kisilik meseleside var isin icinde ...
aaa ama o zamn cok iyi bi diyet ypmn lazim zayifla biraz o da aaa vayyy be neymis benim karim desin daha cok bastan cikartirsin adami bence tabiki :)
etek falan elbise giyinmeye basla artik o zaman bakalim nolcak :) eee sizde okadar ask dolu gece yasayinca bi tane cocuk ortaya cikmis hadi 2 cisini de yapin b enim adimi koyarsiniz (:
saat orda kaccc burda 23:15 hahaha gece gece pc basindasin git kocana saril uyu ...

Back