Bosaniyoruz eşim barışmak istiyor fikirlerinize ihtiyacım var

Valla bosanin bence bende şuan çekişmeli boşanma aşamasındayım inanın saygı kalmayınca olmuyor. Neden eziyet goreseniz.

yine sen duzelirsen iyi oluruz sen büyüttün gibi cümleler kuruyor.

Ama ben bir kaç kez baba evine gelip çocuğum için tekrar denedim ve yine hüsranla sonuçlandı
Sizin aklınızı karistiran, donebileceginizi dusunduren nedir?
Adamda değişen bir şey yok ki,
"siz degisecekmissiniz"
o yine eskisi gibi devam edecek,
e o degișmeyip aynisi, ayni kafa, ayni hakaretlere devam ettigi müddetce siz bunlari kabul edip, susup, oturabilecek misiniz?
Cevabiniz hayir muhtemelenki şu anda boşanma aşamasındasiniz,
E o zaman neden dönesiniz ki?

Niye hep çocuklar bahane edilir anlamayacağım. Hangi çocuk huzursuz bir ortamda büyümek ister? İlk senin idare etmen lazım olur, olay iyice ciddiye binince ben hatalıyım affet der.
Ben bir insanın iki günde değiştiğini hiç görmedim. Kendinize eziyet etmek istiyorsanız geri dönün.
Adam degistim demiyorki zaten,
"sen duzelirsen iyi oluruz sen büyüttün" diyormuș.
Bir kac kez dönüp, denemelerine ragmen olmamış, buna rağmen hala aklinda "acaba" var,
çünkü konu sahibi sağlıklı düşünemiyor.

Onun gözünde evliliği hep kadın idare edermiş kadın kocayı eve bağlarmis o sebeple düzelmesi gerekende benmişim
Kendine bir halat alsın eve bağlanmak için😏
Şans falan vermeyin sancılı bir süreç ama geçecek hepsi.

Kendine bir halat alsın eve bağlanmak için😏
Şans falan vermeyin sancılı bir süreç ama geçecek hepsi.
Aslında cevabı kendi içimde çoktan verdim dava açmakla fakat ister istemez gelgitler oluyor birde çocuk evi özledim vs diyince sanki vijdan yaptım ama bir yandanda o evden ayrılmanın en belirleyici sebebi kızımi kaos ortamında buyutmemekti

Aslında cevabı kendi içimde çoktan verdim dava açmakla fakat ister istemez gelgitler oluyor birde çocuk evi özledim vs diyince sanki vijdan yaptım ama bir yandanda o evden ayrılmanın en belirleyici sebebi kızımi kaos ortamında buyutmemekti
Şiddet anı tam olarak nasıl gelişti ayrıntılar mısın?

Bak ya şeref yoksunu adam. Ben her boku yerim senin işin alttan almak diyor şaka gibi. Sakın geri adım atmayın. Ben de çok şiddet içinde büyüdüm inanın keşke boşansalardı diyorum gördüklerimi göreceğime. Kızınız küçük yaşta sorular sorar garipser tepki verir ama zihni temiz kalır psikolojisi temiz kalır. Huzurlu olur. Asla şiddet gördüğünüz yerde durmayın. Sizi döven ileriki yaşlarda kızınızı da dövecek. Şuan boşanma dönemi gözünüzde büyüyor da olabilir ama boşandığı için pişman olan tek kadın görmedim. Ama boşanmadığı için başına gelmeyen kalmamış zor durumda pişman acı çeken çok kadın var. Bu acı çeken kadınların arasına katılmayın kızınıza da güçlü bir anne olarak örnek olun ki ilerde aynı sorunu yaşasa sizi örnek alsın güçlü olsun
Çok teşekkürler yorumunuz icin

Ben hatalıyım değişicem diyen kocalar bile değişmiyorken sizinki hatasını bile kabul etmiyor geri dönerseniz daha beter şeyler yaşatır size ve çocuklara. Bende boşandım o adımı atmak kolay değil ama inan değiyor. Bir kere bile pişman olmadım iyiki iyiki boşanmışım hayatımı geri kazandım çocuklarımda daha mutlu.

Şiddet anı tam olarak nasıl gelişti ayrıntılar mısın?
Tabiki, kardeşimin eşi hakkında hem yüzüne niye aramiyisun sormuyosun diyordu arkasından da hakaret ediyordu ablamlar yemeğe çağırmıştı bütün kız kardselerimi ve eşlerini bende bizide davetbetti gidelimmi dedim onserefsizin olduğu yere gitmem falan diye yükseldi bende o zaman hem yüzune iyi davranıp arkasından niye hakaret ediyorsun iki yüzlülük bu yaptığın dedim ki haketmisti olamyan bı durumda değildi o laftan sonra coştu zaten vurdu cisim fırlattı

Ben hatalıyım değişicem diyen kocalar bile değişmiyorken sizinki hatasını bile kabul etmiyor geri dönerseniz daha beter şeyler yaşatır size ve çocuklara. Bende boşandım o adımı atmak kolay değil ama inan değiyor. Bir kere bile pişman olmadım iyiki iyiki boşanmışım hayatımı geri kazandım çocuklarımda daha mutlu.
Sizin adınıza çok sevindim insaalh bizde çarçabuk atlatırız

Tabiki, kardeşimin eşi hakkında hem yüzüne niye aramiyisun sormuyosun diyordu arkasından da hakaret ediyordu ablamlar yemeğe çağırmıştı bütün kız kardselerimi ve eşlerini bende bizide davetbetti gidelimmi dedim onserefsizin olduğu yere gitmem falan diye yükseldi bende o zaman hem yüzune iyi davranıp arkasından niye hakaret ediyorsun iki yüzlülük bu yaptığın dedim ki haketmisti olamyan bı durumda değildi o laftan sonra coştu zaten vurdu cisim fırlattı
Hadsiz herif. Bunu bilerek sordum çünkü duygusal anlarda hep iyi anıları düşünürüz
Kafan karıştığında bu yazdığını tekrar tekrar okumanı tavsiye ediyorum
Sana barışalım vs dediğinde de ona bu şekilde yazıp ben böyle insanlara kafasına göre hakaret eden birini hayatımda istemiyorum dersin

Hadsiz herif. Bunu bilerek sordum çünkü duygusal anlarda hep iyi anıları düşünürüz
Kafan karıştığında bu yazdığını tekrar tekrar okumanı tavsiye ediyorum
Sana barışalım vs dediğinde de ona bu şekilde yazıp ben böyle insanlara kafasına göre hakaret eden birini hayatımda istemiyorum dersin

Onun gözünde evliliği hep kadın idare edermiş kadın kocayı eve bağlarmis o sebeple düzelmesi gerekende benmişim
Sen koyun musun seni güdeyim, köpek misin eve bağlayayım diyemiyorsunuz şunlara.

Evet haklısınız ama çok karmaşık bir dönem hayırlısıyla bitseydi bir an evvel

Merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik altı yıl oldu ve son bir yıldır soğuk davranma yalnızlastirma hakaret her tartışmada ben haklıyım ben bu lafı söylediysem sen sebep oldun annen şöyle kardselerin böyle gibi nedenlerle birbirimizden koptuk cinsel hayatta bitti.En son olayda da tartıştıktan sonra ben bosanacagim dediğim için bileziklerimi alıp saklamış ve aldığını inkâr etti yalvarmama rağmen geri vermedi aynı gün şiddette uygulamıştı tahammülüm kalmadığı için kafese bastım polisler gelince altınlarımi geri verdi falan derken onu takip eden günlerde yine hep üste çıkması nedeniyle evi terk ettim şimdi anlaşmalı boşanma için duruşma gününü bekliyoruz ama pişman olduğunu söylüyor yine sen duzelirsen iyi oluruz sen büyüttün gibi cümleler kuruyor.Ama ben bir kaç kez baba evine gelip çocuğum için tekrar denedim ve yine hüsranla sonuçlandı sizce ne yapmalıyım kızım beş yaşında neden ayriliyosunuz gibi sorular soruyor evimi özledim diyor çok ikilemdeyim fikirlerinize ihtiyacım var
hem sizi suçluyor hem fiziksel hem psikolojik zarar veriyor, hem altınlarınız çalıp yalan söylüyor.. ayrılmanız için daha ne yapması gerekiyor acaba? çocukların hayatını mahveden ayrı ebeveynler değil, sağlıksız iletişim kuran ebeveynlerdir, evlenmek gibi boşanmak da son derece normal bir şey çocuğunuza bunu anlatabilirsiniz, bazen yetişkinler anlaşamaz kendi hayatlarına giderler vb. gibi. çocuğunuz bahane edip barışırsanız daha beterini yaşayacaksınız ikinizde.

Merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik altı yıl oldu ve son bir yıldır soğuk davranma yalnızlastirma hakaret her tartışmada ben haklıyım ben bu lafı söylediysem sen sebep oldun annen şöyle kardselerin böyle gibi nedenlerle birbirimizden koptuk cinsel hayatta bitti.En son olayda da tartıştıktan sonra ben bosanacagim dediğim için bileziklerimi alıp saklamış ve aldığını inkâr etti yalvarmama rağmen geri vermedi aynı gün şiddette uygulamıştı tahammülüm kalmadığı için kafese bastım polisler gelince altınlarımi geri verdi falan derken onu takip eden günlerde yine hep üste çıkması nedeniyle evi terk ettim şimdi anlaşmalı boşanma için duruşma gününü bekliyoruz ama pişman olduğunu söylüyor yine sen duzelirsen iyi oluruz sen büyüttün gibi cümleler kuruyor.Ama ben bir kaç kez baba evine gelip çocuğum için tekrar denedim ve yine hüsranla sonuçlandı sizce ne yapmalıyım kızım beş yaşında neden ayriliyosunuz gibi sorular soruyor evimi özledim diyor çok ikilemdeyim fikirlerinize ihtiyacım var
Şiddet, yalan... Cocugunuzu iyi bir ortamda yetiştirmeye, kendinizi mutlu olacak şekilde yaşamaya bakın. Yapan bir daha yapar. Şimdiye kadar aklı nerdeymis... Kızınızda bir süre sonra alisacaktir

Böyleleri degismeyecegini acik acik belli ediyor. Siz devam etseniz bundan sonra gelen siddeti kabul edip dönmüs olacaksiniz, cünkü sizi "terbiye etmek" icin dövecek. Bunu cidden istiyormusunuz?

çocuk olan evliliklerde boşanmamak içim sonuna kadar direnip her yolu deneme taraftarıyım ama siz zaten denemişsiniz. yapacak bir şey kalmamış

X