Gökhan özen ve aydilge muhabbeti?
Peki ya Yılmaz Kunt? Yeryüzündeki zenginlerin ya da ünlülerin yarısı Nihal'in kolejden arkadaşı. Diğer yarısı da aile dostu falan. Hepsinin mal varlığı ve hayatıyla ilgili alakasız detaylar veriyor sürekli. Otelin adını mıh gibi kazıdı beynimize yaza yaza. Demin bile adres diye orayı yazıyor. Otelde olmamasına rağmen. Sonra gittiği pahalı restoranın menüsü, fiyatları? Yeğenlerinin senelik bilmem kaç bine okuduğu okullar (Mesela Ted Ankara Koleji)? Konu okul fiyatları değil ama o illa bir yere iliştiriyor fiyatını.
Böyle milyon tane örneği var. Bana bu çok cringe geliyor. Daha önce şaka yollu takıldığım oldu anlar belki diye ama yok. Hani parayı sonradan görmüş, sindirememiş bir tip olsa neyse de belli seviyede bir ailede doğup büyümüş, böyle yetişmiş birinin bu şekilde davranmasının bendeki tek izahı şu an içinde bulunduğu maddi yetersizliğin verdiği psikoloji.
Ben Nihal'i severim aslında. Hiçbir kötülüğünü görmedim. Elinden geldiğince buradaki üyelere yardımcı olmaya çalışır, fikir verir. Bu da "vurun kahpeye" olarak algılanmasın, 165 binlik saat vurgusunu diğer üyeler de yapınca artık dayanamadım belirtmek istedim. Ama cevap ne?
Seni Instagram'dan sileceğim. Bunların hiçbirini Instagram'dan okumadım ki ben, ne alaka şimdi, hepsine bu sitede maruz kaldık. Orada bulunmamın ona herhangi bir olumsuz etkisi olsa geçen haftalarda olurdu. Çünkü Nihal dün değil, daha önce barıştı eşiyle. (Baba
kız storysinden bahsediyorum Nihal. Keşke biorezonansla ilgili güncelleme yaptıktan sonra silseydin shdjd.)
İnşallah ümit ettiği gibi düzelir bir şeyler hayatında. Bunu Nihal'den ziyade dünya güzeli iki kızı için istiyorum.