- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.688
Bu nasıl bir üsluptur? Yakışıyor mu size? Gerçekten mi? Kesinlikle verdiği kararı doğru bulmuyorum, bunu yazıp üzmek istemiyordum ama pişman olacağını da açıkçası düşünüyorum, duyduğumda Ah be Nihâl dedim; fakat kendi hayatı kendi kararıdır nihâyetinde, sonuçlarına da kendi katlanacak. Sitede insanlar gerekeni yaptılar, yüreklendirdiler; güçsüz hissetse de aslında elinin güçlü olduğunu söylediler, kızlarıyla gayet güzel bir hayat kurabileceği konusunda motive ettiler.Evetttt bu kadın kocasıyla barışmış. Sen kötü bir annesin. Kızların da büyüyünce kendilerine bıçak çeken adamlara köle olacak. Çünkü senden bunu öğrendiler.
Keşke hiç çocuk yapmasaydın. Yapış yapış kocana.
Böyle şikayetçi olup olup mahkemede şikayetten vazgeçiyorsunuz ya yüzünüze tükürmek geliyor içimden.
Zaten ruhsal olarak kötü durumda olan, depresyon tedavisi gören, ekonomik olarak varlık içinde yokluk yaşayıp zor zamanlar geçiren; en önemlisi de iki çocukla manevi hiçbir desteği ve o leş kocadan başka kimsesi olmadığı için gerekli yürekliliği gösterememiş olan bir kadının üstüne bu kadar gelinir mi?
Kaldı ki anneliğine kadar laf etmek, bu ne cüret?