Eşim at yarışı oynuyor

userlevel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
6
1
1
Merhaba , eşim bir süredir at yarışı oynuyormuş bilmiyordum tesadüfen telefonunda gördüm uyardım bi daha yapmicam dedi ama geçenlerde telefonuna bakarken yine oynadigini gördüm söz vermisti.Maaşı hep bendedir oynuyirsada ufak tefek paralarla oynuyordur ama cocugumuzun rizkini ona yatirmasi cok üzücü ne yaoaxagimi bilmiyorum

Maaşı hep bendedir yazmışsınız. Kart bilgileri sizde mi? Transfer hareketlerini görebiliyor musunuz?

Eş dost eninde sonunda borcunu istemez mi henüz öyle bisey yaşamadik
Daha başlangıç olabilir.
Benzer olayları çok gördüm. Eş dost aylarca istemez istemez,sonra hepsi birden çökerler.
Yani maaşının sizde olması bir çözüm değil. Maaşını bile idare edemeyen adama saygı duymayın zaten. Sevmeyin de. Kumarbaz sevilmez

Evliyim 2 çocuğum var büyük problemlerimiz yok tartismalarimiz illa oluyor ama bunun için sizce evlilik bitirilir mi

Merhaba , eşim bir süredir at yarışı oynuyormuş bilmiyordum tesadüfen telefonunda gördüm uyardım bi daha yapmicam dedi ama geçenlerde telefonuna bakarken yine oynadigini gördüm söz vermisti.Maaşı hep bendedir oynuyirsada ufak tefek paralarla oynuyordur ama cocugumuzun rizkini ona yatirmasi cok üzücü ne yaoaxagimi bilmiyorum
Maaşı sizdeyse nasıl oynuyor . Etraftan borç yada kredi gibi bişeyse dikkat edin

Bu kumarbazlar genelde borç batağında olur. Dikkat et seni de çukura çekmesin. Buraya kaç tane bu tür konu açıldıysa 10 lira sandığı borç 100 binden aşağı çıkmadı

benim babam bildim bileli at yarışı oynar. öyle binler milyonlar kaybetmez ama hiç tam emekli maaşı alamaz(kredi çekmekten) yarını için kenarda 1 kuruşu yoktur. yani azı çoğu hepsi zarar. Mümkünse hiç oynamasın

Ay babam 20 sene oynadı😂 her gun 3-5 ₺ lik. Hep 5 te kalırdı kıyamam. Yanı kontrol sızdeyse bısey olmaz bence. Yıne de sız oynama dıyın tabıkı, korkutun😄

Eşiniz 1960tan mı geliyor.
Ay yarışı mı kaldı gı.
Kemal sunal filmi tiplemesi gibi adamlar var mı hala ya, tuhaf geldi
niye kiz, hipodromlar tıklım tıklım istanbul ve izmirde.
ben de severim gazi koşusuna gitmeyi falan. gitmisken sirf izlemek daha keyifli olsun diye önce atları gezerim, suratlarinda meymenet olanlarq uc beş kuruşluk kupon yaparim😂😂
29 haziran 2025'mis yeni gazi koşusunun tarihi. değişik bir gun gecirmek isteyenlere tavsiye ederim. o gün at sahibi zengin aileler falan da geliyor - şık şıkıdım kadinlar, erkekler dolaniyor ortalikta, keyifli bir enerjisi oluyor

Back
X