- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi Kartalice35
Kizlar bundan yaklasik uc ay once icimden bi ses barissammi barissammi diyodu bu her ay konusmamiz lazim barisalim vs. diye mesaj atiodu hep tersliyodum hayir biticek diyodum sonra bigun dur bakalim dedim terslemiyim konusalim belki biseyler yoluna girer ole normal konusmaya basladik eski mevzulari pek acmadik bundan sonra akilli olcam eskisi gibi olmicak izmire yerlesiriz bizimkileri yola getiricem vs seyler soyluyodu (annesi hala bursaya gelirsiniz diye konusuomus ikna etcem diyodu) yinede benim sana tekrar guvenmem zor biraz zaman lazim tamamen barismis degilim onu
bil falan dedim yuzyuze goruselim
bakalim dedim buarada hala gemiden
inmedi burdaki sartlar sirket iyi vs
diyodu 1-2 kez bikac gunlugune
indiginde benle gorusmeye gelmemisti
kurban bayramina 3 gun kala
turkiyeden transit geciodu rusyaya
gitti telefonu cekiyodu benim aileyi
aramadi ki gelince size ellerini
opucem duzelticem diyodu bayram
sonrasi bizimkileri aradinmi dedi
hayir tabiki dedim (bu baristigimiz
sure zarfinda ailesiyle hic
gorusmedik) onlar beni bi kere
aradimi bi senedir kizim senin halin
ne barisin vs dedimi dedim
istemiyolardi halada ole gorunuyo
dedim tartistik madem ole ben izmire
gelmiyorum falan dedi aramicam
gelme dedim bu arada yillik izne ciktim sehir disindaydim gemisi izmire gelcekti yine kustugumuz icin gittim tatile bi sure sonra
konusmamiz lazim dedi tamam
dedim yuzyuze bu sefer aile
mevzularini birak bi kenara once bi
kendimize bakalim neyi
paylasamiyoruz vs hallolursa gerisi
gelir zaten fln dedim gemisi izmire
geri gelcekti goruscektik ben izindeyken gemisi gelmis solugu bursada almis avukatla gorusmus bende sinirlendim ben seni kac kere cagirdim yuzyuze goruselim halledelim diye 2-3 kez indin gelmedin son yaptigin harika olmus ben vazgectim gorusmekten ne zaman iniyosun bitsin artik dedim sen izmirde degildin vs bisuru bahane siraliyo bitsin diyincede bende istemiyodum zaten falan dedi sonra dahala eski mevzulari aciyo su soyleydi bu boyleydi aileme bi alo deseydi hersey cok farkli olcakti vs tamam artik neyi tartisiyoruz yok olmayacak bu is falan dedim 3-4 ayligina inicekmis gemiden 1-2 hafta sonra basvurcaz mahkemeye....
Kusura bakmayın konu sahibi ama çocuk oyuncağına çevirmişsiniz