- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Ay benim kankalarımı yanıma koy yıllarca susmadan konuşabiliriz
bazen telefon görüşmelerimiz sadece 2 saat oluyor :) buluşunca ayrılamıyoruz haha
ben de böyle düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benim kankalarımı yanıma koy yıllarca susmadan konuşabiliriz
Ne alakası var, herşeyin yeri ayrı. Eşimle de tatil yaparım arkadaşlarımla da.Arkadaslari ile tek basina tatile gidiyorsa nicin evlenmis? Demek ki bundan daha cok keyif aliyor. Bu tarz insanlar bence evlenmemeli, gecici arkadaslik kurmaya daha yatkinlar.
Elbette ki rahatsizliginizi belirtin. Nasil guvensiz gorunurse gorunsun bu, sizin de ortak yasaminiz.
Ne güzel tek bir insana bağlı olmak iyi değil hayatında sosyal yaşantısı etkilenmeden devam etmeli insanın. Benim etkilendi kocam da kocam oldum sanirimbazen telefon görüşmelerimiz sadece 2 saat oluyor :) buluşunca ayrılamıyoruz haha
ben de böyle düşünüyorum
Ben de yaparım ama eşim yapmasınNe alakası var, herşeyin yeri ayrı. Eşimle de tatil yaparım arkadaşlarımla da.
Ne güzel tek bir insana bağlı olmak iyi değil hayatında sosyal yaşantısı etkilenmeden devam etmeli insanın. Benim etkilendi kocam da kocam oldum sanirim
Çok eşliliğe herkes karşı ama tatyanalar gelince insan kendi eşini potansiyel aldatıcı gibi düşünmesi evet saçmaNesi saçma. Çok eşlilige karşıyım ben. Şüpheli bir durum varsa düşünürüm
Tüh evlenmişiz yanlışlıkla, hemen gidip boşanayımBu iş bana da çok ters arkadaşlar. Ailesiyle falan gitsin. Arkadaşlarıyla her akşam içsin sıçsın. Ama arkadaşlarıyla tatil hem de kıbrıs. yooo bunu ben de kaldıramam. Eşli gidilsin madem. Eşler de beraber takılsın. Maksat erkek erkeğe kumar oynamak içmek madem. Eşleri de götürsünler kafalarına göre takılsınlar yine.
Ben bekarken arkadaşlarımla tatile doydum açıkçası şimdi hiç canım öyle kızkıza tatil çekmiyor. Doyamayan evlenmesin. Şu an arkadaşlarımızla hep beraber yapıyoruz. Eşim benim en iyi arkadaşım. Arkadaşlarımla tatil yapacaksam en başta eşim olmalı yanımda. Ay bilmiyorum ya bana çok ters bu konu.
hala saygı duyduģundandir . benimde eşim bazen gider.Yok canım eşim benden izin istiyor. Sonuçta kahve içmeye gitmeyecek. Elbette soracak
Tüh evlenmişiz yanlışlıkla, hemen gidip boşanayım
Bakış açısı farklılıkları, normaldir...Benim evleneceğim adam doyamadıysa evlenmesin diye düzelteyim hahahah
Ya ben cidden kıskanırım beni yanında istemiyor olmasına da üzülürüm hem de bir hafta kıbrısta. 2 gün olsa neyse.
Kıskanırım derken bir halt yemesinden değil. Ne bileyim. Biz öyle şeylerden birlikte keyif alırız. Kumarı da beraber oynarız beraber dibine kadar içeriz. Benimle değil de başka erkeklerle daha çok keyif almasından kıskanırım keyfi olarak bir hafta benden uzak kalmak istemesine üzülürüm.
Yok canım eşim benden izin istiyor. Sonuçta kahve içmeye gitmeyecek. Elbette soracak
Haber vermek,bilgi vermek okeyiz tabki.Ama izin vermeli miyim diyince is ebeveynliğe giriyor.Yok canım eşim benden izin istiyor. Sonuçta kahve içmeye gitmeyecek. Elbette soracak
Cok tatlisiniz, koptum ya :) ah o Tatyanalar, olgalar yok mu, kocalarin aklini celiyorlar. Onlardan birisi bana tatilde bir otelin yerini sordu da kadin halimle aptallastim güzelligi karsisinda:)Yani belki degişmiyordur ama ya degisirse. Ortam filan havaya sokabilir. Ne bileyim örnek fadik için aldatmaz belki beni ama ya tatyana için aldatırsa
Bakış açısı farklılıkları, normaldir...
Ben karşı taraf giderse değil kendim gitmek istersem diye bakıyorum olaya. Eşimle çok eğleniyorum, birlikte zaman geçirmekten sıkılmayız, eşli arkadaşlı aileli kalabalık tatilleri de başbaşa tatilleri de severiz. Ama ben biraz özel alan ararım kendime. Fırsat olsa kızkıza bir hafta değil bir ay bile tatil yapabilirim. hemcinsinle geçirdiğin zamanla hep birlikte geçirdiğin zamanın farklı olduğunu düşünüyorum.
Geçenlerde yine böyle bir konu vardı oraya da yazmıştım. Kadının da erkeğin de zaman zaman kendi hemcinsleriyle biraz cozutmaya ihtiyacı var bence. Eşli tatillerde yeterince cozutulmaz. İnsanlar karşı cinsin yanında sürekli dikkatli olurlar. O yüzden hemcins tatilleri hem deşarj olmak hem de biraz uzak kalıp özlemek için idealdir. Zaman zaman uzaklaşmak bir ilişkinin olmazsa olmazıdır bence.