- 20 Ocak 2010
- 44.932
- 150.653
- 43
Ya öyle demesene şapşik bütün sırrı bozdunYok kapatılmasın ya daha zıplayacaz üstlerine çıkıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya öyle demesene şapşik bütün sırrı bozdunYok kapatılmasın ya daha zıplayacaz üstlerine çıkıp
Anal sex bir kültürdür hanımefendi siz seversiniz sevmezsiniz beni ilgilendirmezİyide ben de diyorum ki sizin uyarınız sonrasında hayvanın bile doğru yolu bulduğu yerde siz neden yanlis yolu tercih ediyorsunuz diyorum konu sahibine ben yanlış biliyor olabilirim bunu şuan öğreniyor olabilirim mesele pozisyon değil bakın her pozisyonu denersin ama mesele birlismenin gerceklestigi yol
Arkadan istiyor napmaliyim demiş bende fikrimi söyledim dini soruya gerek yok herşeyin bı yolu yordamı var bile bile de gevur gibi yap ne olacak diyememDini bir soru sormamiş veya sağlıklı mı diye yanlış konudasınız
Okey ama bu da konu sahibini ilgilendiren nokta. Olayın ahlaki, cinsel yönü onu ilgilendirir. Ben yanlış bildiğiniz konu hakkında sizi uyardım. Yoksa konu sahibi nasıl çiftleşirse çiftleşsin yav benanaİyide ben de diyorum ki sizin uyarınız sonrasında hayvanın bile doğru yolu bulduğu yerde siz neden yanlis yolu tercih ediyorsunuz diyorum konu sahibine ben yanlış biliyor olabilirim bunu şuan öğreniyor olabilirim mesele pozisyon değil bakın her pozisyonu denersin ama mesele birlismenin gerceklestigi yol
Bir video gördüm köpekler misyoner öğrenmiş ya la. Yapıyorlar yani.Hanımefendi dört ayağının üstünde duran varlıklar misyoner yapacak değil ya gece gece pis pis konuşturuyorsunuz insanı.
Bence bu biraz zorlama oluyor artıkAnal sex bir kültürdür hanımefendi siz seversiniz sevmezsiniz beni ilgilendirmez
Kedolar da öğrenmiş kuğu koru kendini bacım senle çok büyük tehlikedeyizBir video gördüm köpekler misyoner öğrenmiş ya la. Yapıyorlar yani.
Bende dedim ya size bunu yeni öğrenmiş olabirlirim hatta konu sahibi bak hayvanlar bile arkadan ciftlesmiyor dedim ben sizi anladım siz sanırım benim inatla arkadan ciftlestiklerini iddia ettigimi sandinizOkey ama bu da konu sahibini ilgilendiren nokta. Olayın ahlaki, cinsel yönü onu ilgilendirir. Ben yanlış bildiğiniz konu hakkında sizi uyardım. Yoksa konu sahibi nasıl çiftleşirse çiftleşsin yav benana
ay benimki epeydir hiçbir işime yaramıyor da çöp bile çıkarmıyor evdenYa kapatılmasın ya arada işimize yariyorlar
Işıklı plug takacaktı en son Bibi, tam adamına denk gelmişsiniz ajdksksksks.Bence bu biraz zorlama oluyor artık
Allah kahretmesin, haklıymışsın.Kedolar da öğrenmiş kuğu koru kendini bacım senle çok büyük tehlikedeyiz
Az çok kk daki yorumlarıyla kendisini biliyorum oyuzden çok takilmiyorum ne yazdigiyla pek ilgilenmiyorum herkesin doğrusu kendine fikrimi beyan eder kenara geçerim bibi sever sevmez beni ilgilendirmez şimdi buna da kızarIşıklı plug takacaktı en son Bibi, tam adamına denk gelmişsiniz ajdksksksks.
Hangi hayvanlar bunlar?Hayvanlar arkadan çiftleşir tövbe estağfurullah helal yolu varken niye harama gidiyosunuz
Benim öyle yaptıklarını sandığım hayvanlar bu konuyu geçtikHangi hayvanlar bunlar?
Allah kahretmesin, haklıymışsın.
Pembe küloterkekler kapatılsın!!!
Ulan niye ifsa ediyonuz beniIşıklı plug takacaktı en son Bibi, tam adamına denk gelmişsiniz ajdksksksks.
hahahahahahahahaPembe külot
Hayvanlardan sonra şimdi de durduk yere gavurları gömüyorsunuz.Arkadan istiyor napmaliyim demiş bende fikrimi söyledim dini soruya gerek yok herşeyin bı yolu yordamı var bile bile de gevur gibi yap ne olacak diyemem
senden öğrenecek çok şeyimiz var BibibellaIşıklı plug takacaktı en son Bibi, tam adamına denk gelmişsiniz ajdksksksks.