Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayvanlar arkadan çiftleşmiyor hanımefendi pozisyon olarak öyleHayvanlar arkadan çiftleşir tövbe estağfurullah helal yolu varken niye harama gidiyosunuz
Aksine hayvanlar daha çok zevk alayım diye anal yapak demez.Hayvanlar arkadan çiftleşir tövbe estağfurullah helal yolu varken niye harama gidiyosunuz
Hiç sormayın hanımefendi, köpek gibi eğilip doggy bile yapıyorlar(!)Hayvanlar arkadan çiftleşir tövbe estağfurullah helal yolu varken niye harama gidiyosunuz
Şimdi bir kaç video atmak isterdim dinlemeniz için ama hazır espiri yapmissiniz çok da egleniyorsunuz keyfiniz kaçmasın Bu arada konu sahibi bak hayvanlar bile arkadan ciftlesmiyormus kocana ilet bunu o hangi tür de arkadan istiyor acabaHayvanlar arkadan çiftleşmiyor hanımefendi pozisyon olarak öyle
Neyi dinleyelim? Hayvanların çiftleşmesi ayıp bir şey değil ki? Sadece nasıl çiftleştikleriyle ilgili yanlış bilgiye sahipsiniz. O pozisyonda insanlar da çiftleşiyor bilginiz olsunŞimdi bir kaç video atmak isterdim dinlemeniz için ama hazır espiri yapmissiniz çok da egleniyorsunuz keyfiniz kaçmasın Bu arada konu sahibi bak hayvanlar bile arkadan ciftlesmiyormus kocana ilet bunu o hangi tür de arkadan istiyor acaba
Duş başlığını konuya müdahil etmeyin de naparsanız yapınkızlar yardım edin.. eşim arkadan yapmak cok istiyo.. bende canm yandıgı işin istemiyorum bazen denıyo acıyınca bırakıyo hemen.. sizce napmalıyım izin vermelımıyim
Size hayvanların çiftleşmesinin yanlış birşey olduğunumu söyledim ??? pozisyon değil burdaki mesele ne kadar sağlıksız ve dinimizce uygun olmayan bir istek var ortada sakin olun ben kimseye pozisyonu için yorum yazmadımNeyi dinleyelim? Hayvanların çiftleşmesi ayıp bir şey değil ki? Sadece nasıl çiftleştikleriyle ilgili yanlış bilgiye sahipsiniz. O pozisyonda insanlar da çiftleşiyor bilginiz olsun
Hanımefendi dört ayağının üstünde duran varlıklar misyoner yapacak değil ya gece gece pis pis konuşturuyorsunuz insanı.Şimdi bir kaç video atmak isterdim dinlemeniz için ama hazır espiri yapmissiniz çok da egleniyorsunuz keyfiniz kaçmasın Bu arada konu sahibi bak hayvanlar bile arkadan ciftlesmiyormus kocana ilet bunu o hangi tür de arkadan istiyor acaba
Dini bir soru sormamiş veya sağlıklı mı diye yanlış konudasınızSize hayvanların çiftleşmesinin yanlış birşey olduğunumu söyledim ??? pozisyon değil burdaki mesele ne kadar sağlıksız ve dinimizce uygun olmayan bir istek var ortada sakin olun ben kimseye pozisyonu için yorum yazmadım
Olü balik pozisyonundan baska pozisyon bilmediklerinden normal bebeyimHanımefendi dört ayağının üstünde duran varlıklar misyoner yapacak değil ya gece gece pis pis konuşturuyorsunuz insanı.
Hayır hayvanlar bile arkadan çiftleşiyor püüü diyen sizdiniz. Hayvanın hangi d.liğe ne soktuğunu bilmiyorsunuz. Hayvanlar pozisyon olarak rahat gördükleri, arkadan çiftleşmeyi tercih ediyolar sizin dediğiniz poh yoluyla alakası yok olayın.Size hayvanların çiftleşmesinin yanlış birşey olduğunumu söyledim ??? pozisyon değil burdaki mesele ne kadar sağlıksız ve dinimizce uygun olmayan bir istek var ortada sakin olun ben kimseye pozisyonu için yorum yazmadım
Bişi sorucam hadi diyelim ben yanlış biliyormusum ve yeni öğrendim bu ayıp değil ama konu gerçekten bumu şuan konu sahibinin sorduğu soru ve benim demek istediğim anlatmak istediğim şey ortadaHanımefendi dört ayağının üstünde duran varlıklar misyoner yapacak değil ya gece gece pis pis konuşturuyorsunuz insanı.
Ya kapatılmasın ya arada işimize yariyorlarerkekler kapatılsın!!!
Hayır bu söylediğiniz cok saçma ve yanlış. Tabi ki hayvanların da penisleri ve vajinaları var ve çifleşmeleri ergonomik olarak o pozisyonda gerçekleşebiliyor.Hayvanlar arkadan çiftleşir tövbe estağfurullah helal yolu varken niye harama gidiyosunuz
Yok kapatılmasın ya daha zıplayacaz üstlerine çıkıpYa kapatılmasın ya arada işimize yariyorlar
İyide ben de diyorum ki sizin uyarınız sonrasında hayvanın bile doğru yolu bulduğu yerde siz neden yanlis yolu tercih ediyorsunuz diyorum konu sahibine ben yanlış biliyor olabilirim bunu şuan öğreniyor olabilirim mesele pozisyon değil bakın her pozisyonu denersin ama mesele birlismenin gerceklestigi yolHayır hayvanlar bile arkadan çiftleşiyor püüü diyen sizdiniz. Hayvanın hangi d.liğe ne soktuğunu bilmiyorsunuz. Hayvanlar pozisyon olarak rahat gördükleri, arkadan çiftleşmeyi tercih ediyolar sizin dediğiniz poh yoluyla alakası yok olayın.