- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
Ayrilirsa tabiki biz bakmayacagiz, herkes attigi adimdan kendi sorumlu bu adamla evlenirken bize sormadigina gore bosanirkende biz yardim etmeyecegiz. Bize tavsiye verin dendi forum acmis arkadas buraya biz olmasi gerekeni soyluyoruz burdaki herkeste bosan diyorsa ve hemfikirse demekki genel dusunce budur. Ha cesaret eder yapar kendi bilir edemez yapamaz onuda kendi bilir, neden biz insanlarin yaptigi secimlerden soumlu tutulalim sadece tavsiye vermekle yukukluyuz burada.Kiz sinirlenmekte kirip dokmekte hakli.... ustune birde aferin kocacim ne guzel aldattin detaylarida ogrendim ne guzel fantezi yapmissiniz mi deseydi??? Bende eger ayni evde oturmaya niyetliyse belkide konuyu kapatmasi veya kocasini gormezden gelmesini yokmus gibi davranmasini tavsiye ettim ama bunu tavsiye etmemin sebebi bayanin aciz olusundan degil dayak yememesi icinde. nITEKIM dedigim gibi oldu ayni evde evli olup bosanilmis gibi yasanilmaz kocasinin kendinisini rahatsiz edecegini sezmistim cunku erkekler gormezden gelindikce istediklerini alamadikca siddete basvuruyorlar cogunlugu boyle.
Ayrica niye hereks paradan puldan bahsediyor. Kocani yol yolabildigince diye sizin gibi tavsiye veren bir kac arkadas var. BU kiz hic gormemis bi aileden mi geliyor ki kocasinin parasini harcamaktan zevk alsin. Ayrica hangi harcanabilen para yurek acisini sizisini hafifletir... Insanin ici kan aglarken ister bogazda otursun ister gece kluplerinde tepinsin ister 2000 dolarlik ayakkabi alsin.... e nolcak yardimci olacak mi ? tabiki hayir... insanin gozu hicbiseyi gormez bu durumda.
siz neden konu sahibini suçluyosunuz anlamadım. adamın gözü dışarda diye kadın mı suçlu. ya da ilgilenmiyo diyelim bunu dile getirmesi konuşması lazm .ilk fısatta aldatması değil. ee şimdi bu kadın ne yapsın eşi aldatıyo sağa sola bakıyo diye aldatsın mı? bu işin mazereti olamazmemnun değilsen ayrlır ne haltı yersen yersin. kadın zaten perişan olmuş bi de böyle şeyler yazmayalım
canım ne durumdasın,merak ediyorum.
evde yine buhran dolu kasvet dolu bir akşam oda geldi ama benim onun varlığına tahammülüm yokk noldu tartıştık ama ne tartışmaa bana vurdu boğazımı sıktı ve parmaklarımı kırmaya kalktı gözyaşı ve acıı sonra artık bende boşanmak istiyorum dedi benim kararlılığımı farkedebildi şükür şimdi ne olacak bilmiyorum ailemin yanına gidemem bana hayatı zindan ederler kan kustururlar içime bi ateş düştü tmm iyi boşanıyorum ama nereye gidicem ben napıcam ailemin yanına gitmek kabus gibi olurr şimdiden hayal ediyorumdaa..????? O nla bi karar aldık bi hafta içinde anlaşmalı boşanıcaz ailemden habersiz o annemin yanına gitmemi istiyor ama öyle olmıycak tabiii peki ne olacak ne olur bana bi yol gösterin Allah rızası için.....
eşim filmlerdeki gibi karşıma oturdu seni sevmiyorum istemiyorum bitsin dedi.sabaha kadar yalvardım ayaklarına kapandım.çevreden örnek aile denecek kadar ii bir çiftiz.ne yaptım dedim.sorun sen değilsin benim dedi.ağlama dik dur dedi.zaten boşanınca benim nekadar kötü biri olduğumu anlıyacaksın dedi.ben bunun altından nasıl kalkarım.12 yıllık bir evlilik.zehir gibi başarılı dereceler yapan bir çocuk.omuzları çökmüş ben.aldatıldımmmm.avukat tuttum.ama ona ulaşılmıyor. zır zır ağlıyorum.ben ne yapıcağım.biz çok mutluyduk
eşim filmlerdeki gibi karşıma oturdu seni sevmiyorum istemiyorum bitsin dedi.sabaha kadar yalvardım ayaklarına kapandım.çevreden örnek aile denecek kadar ii bir çiftiz.ne yaptım dedim.sorun sen değilsin benim dedi.ağlama dik dur dedi.zaten boşanınca benim nekadar kötü biri olduğumu anlıyacaksın dedi.ben bunun altından nasıl kalkarım.12 yıllık bir evlilik.zehir gibi başarılı dereceler yapan bir çocuk.omuzları çökmüş ben.aldatıldımmmm.avukat tuttum.ama ona ulaşılmıyor. zır zır ağlıyorum.ben ne yapıcağım.biz çok mutluyduk
neye yanayım ben ya...giden 12 yılamı.salak gibi ortada kalışımamı.kızıma mı.ne yapacağımı bilmememi. çok canım acıyor.bağıramıyorum.ağlıyamıyorum.biri beni kurtarsın.yalan desin rüya desin.
başka yer açmak akılıma gelmedi.elime ilk geçen sayfanın sonuna ekledim.sahibinden özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?