Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

Ayrilirsa tabiki biz bakmayacagiz, herkes attigi adimdan kendi sorumlu bu adamla evlenirken bize sormadigina gore bosanirkende biz yardim etmeyecegiz. Bize tavsiye verin dendi forum acmis arkadas buraya biz olmasi gerekeni soyluyoruz burdaki herkeste bosan diyorsa ve hemfikirse demekki genel dusunce budur. Ha cesaret eder yapar kendi bilir edemez yapamaz onuda kendi bilir, neden biz insanlarin yaptigi secimlerden soumlu tutulalim sadece tavsiye vermekle yukukluyuz burada.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kolay mı o evde o adamla yaşamak beklentileri oluyor göremeyince şiddet uyguluyor bir an önce kurtulması gerek bence isterse hepsinin üstesinden gelebilir ama cesaret edebilmesi gerek o zavallıyla aynı evi paylaşmasından biraz sıkıntı çekmesi çok daha iyi mahkeme sonucu mecbur nafaka verecek

kesinlikle katılıyorum... kadınlığın gailesi erkeklere en iyi hayatı yaşatmak onları mutlu etmek için çabalayıp durmak değildir. bizim de bi hayatımız var değil mi? gözü dışardaysa defolsun gitsin dışarı! Rabbim herkese gönlünün gereğini nasip etsin... arkadaşım konunun devamını daha okumadım ama Allah yardımcın olsun o eşine de sevgi ve aile eksikliğini öyle bir hissettirsin sana yaşattığı şeyin mislini öyle bir yaşatsın ki kıymetini anlasın inşallah...amin.

Birde sürekli neden evlenmek istemiyorsun herkes aynı değil diyorlar , bu tür konular bu sitenin olmazsa olmazı oldu malesef 33 yaşındayım ve hala evliliğe sıcak bakamıyorum bu gidişlede bakmayacağım.. Kadın milleti erkeğe köle mi yaa?? Birde ısrarla evlen evlen zor günde destek olmayan aileler..

Nerelersin ne yapıyorsun formada girmemişsin:26:
Sana özelden mesaj attım canım bakars
ın

Son düzenleme:

boşanınca eşin sana nafaka verecek çocukta var gelirim yok diyeceksin ki yok zaten malın mülkün yarısı kanunen senin olacak ya parasını verecek sana ya da mahkeme sattıracak ihale ile yarı para senin olacak bunlarla kendine bir ev kurursun nafaka gelir zaten en az 500 bir iki ay idare edersn iş bulursun hatta iş seçme bul herhangi bir iş çalış ya da morçatıya başvurabilrsin onlar yardımcı olurlar hukuk bölümne konu aç orda avukat arkadşlar yardımcı olur ya da bir avukata başvur

Son düzenleme:
inanamıyorum ya birde pişkin pişkin seni aldatsam haberin olmaz diyor

boşan kız, ver mahkemeye al malının mülkünün yarısını , nafakada talep et görsün otel odasını aldatmayı

eşim filmlerdeki gibi karşıma oturdu seni sevmiyorum istemiyorum bitsin dedi.sabaha kadar yalvardım ayaklarına kapandım.çevreden örnek aile denecek kadar ii bir çiftiz.ne yaptım dedim.sorun sen değilsin benim dedi.ağlama dik dur dedi.zaten boşanınca benim nekadar kötü biri olduğumu anlıyacaksın dedi.ben bunun altından nasıl kalkarım.12 yıllık bir evlilik.zehir gibi başarılı dereceler yapan bir çocuk.omuzları çökmüş ben.aldatıldımmmm.avukat tuttum.ama ona ulaşılmıyor. zır zır ağlıyorum.ben ne yapıcağım.biz çok mutluyduk

seni istemeyeni sende istemiceksin bu kadar.. anne olarak ayakta duracaksın ..

neye yanayım ben ya...giden 12 yılamı.salak gibi ortada kalışımamı.kızıma mı.ne yapacağımı bilmememi. çok canım acıyor.bağıramıyorum.ağlıyamıyorum.biri beni kurtarsın.yalan desin rüya desin.

Başka bir başlık açsanız keşke.

Üzücü; bir kadın için onur kırıcı bir durum.

Yalvarmayın daha fazla. Pişman olacağı kesin.

Bu kadar uzun evliliklerden sonra sudan çıkmış balığa dönüyor erkekler; eski karıları da kıymete biniyor kısa süre sonra.

Ama pişman olacağı günü de beklemeyin; söylemesi kolay biliyorum ama kendi yolunuzu çizin artık.

çok üzüldüm ama yani artık başka yol yok mecbur ayrılacaksınız :S zorla güzellik olmaz

derdi neymiş peki eşinizin? 12 yıldır sevmediğini yeni mi anlıyor? yoksa yeni birini mi buldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…