ha artık olan olmuş bundan sonrasını düşünürsek öncelikle öfkeyle kalkma derim.biraz dur düşün herşeyi hesaba kat.eşin sonuna kadar inkar dediğine göre senden de olmak istemiyor.çok çetrefilli bir konu.gidiş amacı bu muydu,yoksa orada içkinin de etkisiyle şeytana mı uydu diyeceğim ama öyle olsa cinsel gücü artıcı ilaç almazdı demek ki organize bir şekilde gitmiş,gayet bilinçli.
Peki sen ona ilacı gösterince tavrı nasıldı?rahat bir şekilde geçiştirdi mi,yoksa panikledi mi?vücut dilinden ne çıkardın?
eşini karşına al konuş ya olup biteni anlatırsın, yada ailelere olup biteni anlatıp ondan sonra kendime bir yol haritası çizeceğim de bakalım ne diyecek
olayın hocalıkla alakası yok zaten.ben öyle bir şey mi dedim?ama öyle tipler var gözüm dışarda diye bağırıyor.kadın da onu koca yapıyor e ne beklersin ki.ya da adam zengin malesef günümüzde zenginlerin %98i aldatıyor.kadın bunu hesaba katmadan para için evleniyor sonra acı gözyaşı,o mal da mülk de gözüne görünmüyor artık.
konu sahibi için yazmıyorum genel anlamda böyle oluyor.konu sahibinin eşi de nişanlıyken rengini belli etmiş zaten.bir erkek evlenmeden illa ki rengini belli eder diyorum ama anlamak isteyene...
ne diyeceğimi bilemedim,Allah kimsenin başına vermesin. Bence emin olmanız ispatlamanız lazım durumu. Ayrılacaksanız da elinizde sağlam deliller olmalı. Adamlar uyanık tabi, aldatma sebebiyle ayrılırsa eşine tazminat ödeyeceklerini biliyorlar, itiraf edemezler.
kullanıp atmış zaten çünkü bulduğum parça makro mini bir parçaydı farkedememiş hapın arkasından çıkan minik bişi cebinde paraların varlığından hissedememiş yani saklanmış bişi değil..
ona baktığımda önce şaşkındı sonra düşündüğünü farkettim tabi saçmaladııı evdeki eşyaları kırmaya çalıştı ağlar gibi oldu filan neticede gözümden düştü...
ben de buna inanıyorum insanlar kendilerini daha ilk baştan belli ediyorlar ama biz kadınlar inanmak istediğimize inanıyoruz yanlış tercihler yapıyoruz. Sokakta bile yüyürken çiftler görüyorum çocuğun gözleri fel fecir okuyor resmen etrafa karşı. Yanındaki kızın neden böyle bir adamı tercih ettiğine bile bile lader demesine hiç anlam veremiyorum.
cokk haklısın sanal da bır aldatmadır kım otele gıder,kımı parası yetmez cay bahcesıne.Ayrıca yok mazbut aıleymıs,yok muhafazakarmıs hıııc ılgısı yok.Allah korkusu lazımValla bu işin zengini fakiri yok;
Adamın cebinde parası varsa gidip beş yıldızlı otelde yiyor bu haltı,
Parası yoksa en kötü ihtimalle chat yapıyor o şekilde tatmin oluyor.
olayın hocalıkla alakası yok zaten.ben öyle bir şey mi dedim?ama öyle tipler var gözüm dışarda diye bağırıyor.kadın da onu koca yapıyor e ne beklersin ki.ya da adam zengin malesef günümüzde zenginlerin %98i aldatıyor.kadın bunu hesaba katmadan para için evleniyor sonra acı gözyaşı,o mal da mülk de gözüne görünmüyor artık.
Konu sahibi için yazmıyorum genel anlamda böyle oluyor.konu sahibinin eşi de nişanlıyken rengini belli etmiş zaten.bir erkek evlenmeden illa ki rengini belli eder diyorum ama anlamak isteyene...
bizde önemli bir sorun olmadıkça nişan atılmaz ben aileme bunda ilerde beni aldatacak bir tip var diye nişanı atmak istiyorum desem bana diycekleri saçmalıyorsun olurdu gelelim mal mülk meselesine eşimle evlenirken evi olmadığını ve işçi olduğunu bilerek evlendim sonradan patron oldu mal mül sahibi oldu yani evliliğimiz süresinde bilmem anlatabildimmi
benim eşimde beraber yemeğe filan çıktığımızda hep gözü etrafta olurdu çok rahatsız olur bunu hep dile getirirdim ama nafileee uslanmadıı ...........
Ee o zaman neyi bekliyorsun... Eşinin gözü dışardaysa.. içeride olmasını sağla.. eşinin gözü neden dışarda bunu düşün?
evt bende böyle yapıcam itiraf edene kadar uğraşıcam bir bir anlatmalı her şeyi gerçi bişi değişmiycek ama yalvarıcağından eminim .....nafileeee ok yaydan çıktı bi kere artık hiç bir şey eskisi gibi olmıycak ben ağlamimda kimler ağlasın ...
Ee o zaman neyi bekliyorsun... Eşinin gözü dışardaysa.. içeride olmasını sağla.. eşinin gözü neden dışarda bunu düşün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?