Kardeşin kız mı erkek mi, bu devirde böyle bir düşünce olabilir mi. Birkez evlendin diye onun malı değilsin boşanıp tekrar evlenebilirsin daha çok gençsin.
Herkes te aynı değildir ayrıca, tamam erkeklere ben de güvenmiyorum eşim aldatmaz demiyorum ama senin eşin bunu çok doğal karşılıyor.
Benim eşim benden önce tek gecelik ilişkiler yaşamış, demişti ki iş bittikten sonra o insandan iğreniyordum. Yani hayvanlık yaptığı nefsine yenilip yapıyor sonra pişman oluyor. Ama senin eşinde ben pişmanlık göremedim.
Bence ailenle yaşayabilirsin ama o insanla bağını biran önce kopar tabi boşanmak istiyorsan.
Pişman olan af dileyen insan affedilir. Ne var diyen insanlar da önce bir empati yapsın kadın erkek farketmez eşinin kendisini aldattığını düşünsün o affederse sen de affedersin.
aldattığını öğrendiği gece dismorfikten pişkin pişkin yemek, çay istemiş ya, ben ona takıldım. Vermeyince de gitmiş dışarda karnını doyurmuş. Nasıl bir (insan diyeceğim, değil) şey bu adam ya?
güvenmiyordum neden karşı komşunun kızıyla gözümün önünde günlerce kesişen bir insandı daha bu anlattığım minicik bi ayrıntı anlıycanız ciğeri uçkurunda olan bi adamdı benden önceki hayatında da çılgınça yaşayan aklınıza gelecek her türlü alemi yaşamış tatmış görmüş bi adammış bende genç kızlığımda her yere annesiyle adım atan arkadaş çevresi fazla olmayan evden fazla çıkmayan biriydim iki zıt insanlardık yanii ilk yıllarda çok sevecendi sonra dğiştiii işlerinin yoğunluğuna verdim çünkü kendi işi olunca işleri daha yoğun oluyordu uğraştığı şeyler meğer öyle değilmiş kabaydı çok çabul parlardııı her zaman kavgaya zemin hazırlardıı çocuğumuzada orta kararlarda ne çok düşkün ne de çok soğuk arada bi yerde davranırdıı böyle cnmm işte bunlardan ne mana çıkartırsın takdir sana kalmışş
demek ki daha önceden bu şekilde eve çok gelmiş.
şimdi niye huzursuz olsun ki.
Onun için normal yani.
erkek veeee bana deiği şu elli 60 yaşına kadar yapar sonrada dönüp olaşcağı yer senin yanınnn gelde laf anlatt bilmiyordu ki benle ne kadar uğraştığını evde ne huzursuzluklar çıkartığınııı onun kadar sinsi ve oynayan bi insan daha ben görmedimm o bunuda ilerletip kendine metreste tutarrr o hayasızlık utanmazlık var ondaaaa..........Kardeşin kız mı erkek mi, bu devirde böyle bir düşünce olabilir mi. Birkez evlendin diye onun malı değilsin boşanıp tekrar evlenebilirsin daha çok gençsin.
Herkes te aynı değildir ayrıca, tamam erkeklere ben de güvenmiyorum eşim aldatmaz demiyorum ama senin eşin bunu çok doğal karşılıyor.
Benim eşim benden önce tek gecelik ilişkiler yaşamış, demişti ki iş bittikten sonra o insandan iğreniyordum. Yani hayvanlık yaptığı nefsine yenilip yapıyor sonra pişman oluyor. Ama senin eşinde ben pişmanlık göremedim.
Bence ailenle yaşayabilirsin ama o insanla bağını biran önce kopar tabi boşanmak istiyorsan.
Pişman olan af dileyen insan affedilir. Ne var diyen insanlar da önce bir empati yapsın kadın erkek farketmez eşinin kendisini aldattığını düşünsün o affederse sen de affedersin.
sanki tonlarca yükün altında kaldımmm kaldıramıyorum Allahımmmmmm.........
sanki tonlarca yükün altında kaldımmm kaldıramıyorum Allahımmmmmm.........
artık arkamda olan bir ailem yok benimm........... kardşim babm annemin üzerine gidiyorlar bu kıza sen yüz veriyosun diye bizi rezil edecek sanki ben yedim o haltı boşanamaz demiş kardeşim onu kemikleri kırılana kadar döverim dmişş n bu olaylar yaşanırken bi üst kattayım annemde o hışımla bana geliyor senin yüzünden ben suçlanıp laf işitiyorum diyor veee ağzına geleni bana sayıyor ya ben zaten günleridr çekilmez acı yaşıyorum günler yıl gibi geliyo bana geçmiyoo buda üstüne tuzu biberi olduu babmın evide bana dar olu şimdiii yokk çarem yokk Allahtan korkmasam evi de onlarıda bırakıp gidicem ama onları üzmeken ve iki dünyamı mahfetmekten korkuyorum ...yerdemiyim göktemiyim yatsam yok kalksam yok işede kendimi veremiyorum offff çok güçsüz çıktım ben yaa deli gibi oldumm atlatamıyorumm unutamıyorum böylede yaşıyamıyorumm ..acı bana Allahımmm...ama beni o adamın yanına gönderirlerse ben yapıcamı biliyorummm planım iyi giderse dayanamayıp o beni boşayacak inş..yüreklerimi bi serinletse Rabbimmm....kurtar beni bu azaptan ALLAHIM ...DERDİ VEREN Rabbim dermanınıda verr gücünüde verr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?