- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
Nasıl sevindim,nasıllllllAlsın bir fahişe,gece onunla gündüz başkalarıyla... Hatta iktidarsız olsun karısı haplar alıp başkalarıyla yatsın :96:
Öncelikle tüm din kardeşleRimin kandili mübarek olsun..yeni gelişmeleri her ne kadaR canım acısada aktarmaya çalışıcamm dün akşam olan biteni ailemle konuştuktan sonra onuda eve çağırdık nitekim geldii utanmada yok gelebildi neyse babam ayrılMAMdan yana değil sadece ona düzgün davran ailene sahip çık diyebildi ama annem ki onu hep tutmuştur benim arkamda durmamıştır yuvam olsun diye ona ilk defa ağır konuştu biz seni içimize aldık ağırladık oğullarımdan öte sevdim seni karşılığı bumuydu dedi ALLAH DEDİ SENİ BETERLERE RAST GETİRSİN DEDİ GÖRDÜĞÜN GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLSUN DEDİ DİYESİN Kİ BEN ONLAR GİBİ İYİ İNSANLAR GÖRMEMİŞİM DEDİ BİZ SANA GÜVENDİK AİLEN İYİ İNSANLAR DİYE VERDİK NASIL YAPTIN DEDİ SEN BİZİ ÜZDÜN ALLAHDA SENİ ÜZSÜN DEDİ AĞLAYARAKKK OFFFF NEYSE TABİ KENDİNİ FAZLA SAVUNAMADI FAZLA DURMADI GİTTİ AŞŞAĞIDA APARTMAN KAPISINDA KARDEŞİMLE KONUŞMUŞ YALLANDAN AĞLAMIŞ SIZLAMIŞ DÖNSÜN DEMİŞ ONA BİŞEY YAPMICAM YETERKİ EVE GELSİN DEMİŞ FASA FİSO O GERÇEKTEN ÜZÜLÜP PİŞMAN OLSAYDI Kİ DEĞİL ALDTIIĞINI ÖĞRENDİĞİM AKŞAM EVE GELİP BENDEN YEMEK İSTEDİ VERMEYİNCE GİDİP Bİ GÜZEL KARNINI DOYURDU LOKMALAR BENİM BOĞAZIMA DÜĞÜMLENİRKEN SONRADA BENDEN ÇAY İSTEDİ ADAMDAKİ RAHATLIĞA BAK PİŞMAN OLAN İNSANIN YAPICAĞI ŞEYLERMİ BU ANLADIM SEVİLMİYORUM VE DEĞER GÖRMÜYORUM BEN ONA NE KADAR DEĞER VERİRDİM NAMAZLARIMDA ONUN İÇİN NE ÇOK DUA EDERDİM MEĞER BENİ MASALLARIYLA AVUTAN İKİ YÜZLÜ SAHTEKAR İÇİN EDERMİŞİM OFFFFFFFFF ACIM HİÇ HAİFLEMEDİ ÜSTELİK ARTARAK DEVAM EDİYO BURAYA YAZABİLMEK İÇİN KENDİMİ ÇOK ZORLADIMKARDEŞİM BOŞANMAMAM İÇİN ISRAR EDİYOR NEYMİŞ EFENDİM SEN ONA KIZLIĞINI VERDİN BİR OĞLAN VERDİN BU KADAR KOLAYMI AYRILMAK DİYOR BİLMİYOLARKİ BEN ONUNLA YAŞIYCAĞIM HERGÜN İÇİ ATEŞ DOLU ODAYA KAPATILMIŞ GİBİ YANACAM ....ÖYLE Kİ KIYMA MAKİNASINDAN GEÇİRDİLER SANKİ ETLERİMİ CANLI CANLI YÜZDÜLER DERİLERİMİ ÖYLE ACI YAŞADIM YAŞAYAN BİLİR ANNEMLEPSİKOLOĞA GİTMEK İÇİN ANLAŞTIK HALİMİ GÖRDÜKÇE ODA PERİŞAN OLDU YAPMA KIZIM BANA FELÇMİ İNSİN İSTİYORSUN DİYOR..OFFFFF ŞİMDİLİK ANNEM BENİ ONA VERMEMEKTE KARARLI AMA BABAM VE KARDEŞ FAKTÖRÜ VAR KONUŞUYORUM AMA NAFİLE ANLAMAK İSTEMİYOLAR ALLAH NLATSIN NE DEYİM ŞU MÜBERAK KANDİL GÜNÜ İNŞ.. ETTİĞİM AHLARIN ONA ULAŞTIĞINI GÖRÜRÜM ÖYLE BİR DERSİNİ ALIR Kİ İNŞ. İÇİNDEN Bİ ÖMÜR ÇIKMAZ RABBİM ÖYLE BİR İNSANIN ŞERRİNDEN ARTIK KORUSUN KOLLASIN BENİ KORKUYORUM ÖLÜMÜM ONUN ELİNDEN OLACAK aLLAH HERKESİ OYNAYAN YAMUK İNSANLARIN FENDİNDEN CÜMLES,Nİ KORUSUN AMİN ECMAİN... İNŞ.. HABERLERİ GELİR BANA .........
Allah razı olsun kardşim beni ömrü sağlığı el verdikçe aldatıcağına eminim çünkü ne demişler huy canın altındadır can çıkmayınca huy çıkmaz ayrılmayı çooooooook istiyorum ama artık ailem şöyle baskı yapıyor bizle yaşa ama nikahını bırakma eşinin gölgesi üzerinde olsun parasın ye rahat yaşa işte onların mantığı bu yönde offfffffff seninde dediğin gibi bana olacakları analtıyorum ama yok onlar böyle düşünmekte ve bana diretmektelerr şimdilik 2-3ay yanımızda kal biraz burnu sürtsün zaman heşeyin ilacı diyolar neyin ilacı uslanmaz zamparadan adama koca olurmu yaaaaa çaresiz kaldım aciz kaldım dua edip Yaradandan yardım istiyorum ağlayarak kendi kendine yetememek buymuşşşmerhaba canım konunu birkaç gündür takip ediyorum ilk okuduğumdan beri çok üzüldüm o gece rüya gördüm hastanede hasta önlüğü giymişsin elini tuttum ve allah eşinin elinden seni kurtarsın diye dua ettim bakıyorum ki kurtulmana az kalmış şunu söylemek isterimki eğerki onunla evli kalırsan manen çökecek yaşama sevincin gidecek kendini ölmüş gibi hissedeceksin boşan kurtul o kocandan çünki bir kere yapan yine yapar nasıl olsa beni bırakmaz herşeyi katlanır der sana ederde eder kendinden taviz verme güçlü ol ayakta dur imanlı inançlı birisin sabırlı sukunetili ol canım mubarek kandilde senin için dua edicem inşallah eşinden kurtulur ve yıllar sonra tekrar evlenmiş bile olabilirsin hayatta yaşadıkça şans kapıları nasip kapanmaz çocuğun biraz büyüsün ele gelsin işte bile çalışabilirsin sana hayat boyu mutluluklar diliyorum kardeşim:13:
Dismorfik Allah yardimcin olsun.Bisey merak ettim. Sen esinde guvenmiyordun herhalde ki boyle dua etmistin.Seni aldattiysa ortaya ciksin diye. Peki esin sana karsi nasildi? Capkin biri miydi? Ne bilim ilerde seni aldatacagini dusunebilecegin hareketleri oluyor muydu? Sana karsi konusurken saygili, sevgi dolu biri miydi? yoksa kaba biri miydi? Nasil bir baba?Cocuguna karsi nasil davraniyordu? Cok merak ettim lutfen yanlis anlama.Cevaplarsan sevinirim
Allah razı olsun kardşim beni ömrü sağlığı el verdikçe aldatıcağına eminim çünkü ne demişler huy canın altındadır can çıkmayınca huy çıkmaz ayrılmayı çooooooook istiyorum ama artık ailem şöyle baskı yapıyor bizle yaşa ama nikahını bırakma eşinin gölgesi üzerinde olsun parasın ye rahat yaşa işte onların mantığı bu yönde offfffffff seninde dediğin gibi bana olacakları analtıyorum ama yok onlar böyle düşünmekte ve bana diretmektelerr şimdilik 2-3ay yanımızda kal biraz burnu sürtsün zaman heşeyin ilacı diyolar neyin ilacı uslanmaz zamparadan adama koca olurmu yaaaaa çaresiz kaldım aciz kaldım dua edip Yaradandan yardım istiyorum ağlayarak kendi kendine yetememek buymuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?