Evet ailesi karşı çıkıyor ama bi de geçmiş sayfalarda şunu okudum ailesi metres tutarsa izin verebilirmiş boşanmaya.Peki bu durum metres tutmasından daha mı affedilir?
Hangi anne kızının böyle bir duruma düşmesini ister.Adam karısına elin fahişesiyle gecede kaç kere yattığını anlatıyor ya...Önünde sonunda kabul edecekler konu sahibi kararlı olduktan sonra.
başa gelen bilir halimi büyük konuşmamamk gerek size ne desem ne söylesem boşş anlamak istediğiniz gibi anlıcak ona göre yorumlıycaksınız saygı duyuyorum inanın size bişileri ispatlamaya çalışmıycak kadar zor durumdayım bide sizin beni yanlış anladığınız için üzülürsem kalp krizi geçirebilirim doldum taştım nerdeyse daha almıyo kabım einstein ne demiş insanlarda ki önyargıyı yok etmek atomu parçalamktan daha zordur..
Evet ailesi karşı çıkıyor ama bi de geçmiş sayfalarda şunu okudum ailesi metres tutarsa izin verebilirmiş boşanmaya.Peki bu durum metres tutmasından daha mı affedilir?
Hangi anne kızının böyle bir duruma düşmesini ister.Adam karısına elin fahişesiyle gecede kaç kere yattığını anlatıyor ya...Önünde sonunda kabul edecekler konu sahibi kararlı olduktan sonra.
herkesin acıyı yaşayışı farklıdır kimi öldürür kimi bağırır kimi içine çekilir kimi anlatır vesaire vesaire bunu uzatmak mümkün yani senin tepki merkezinle benim tepki merkezim farklı diye mi sinirleniyorsun anlmadımmm senin başına da böyle bir benzeri bişi inş. yaşamazsın olur da gelirse sende kendine göre yaşar ona göre davranırsın ....oldu mu..ayrıca herşeyin gelişatı senin anlattığın sıralı yapboz gibide gelişmedi burda kitap yazmıyorum ki harfi harfine düzgün bir imla ile işin içeriğini duygusunuda katARAK ANLATABİLİM SENİNDE DEDİĞİN GİBİ YAZABİLMEM BİLE TUHAF DİMİ BENDE ŞAŞIRIYORUM KENDİME AMA YAZARKEN SANKİ HAFİFLİYORUM NE BİLİM ANLA İŞTE ANLAMIYOSANDA SANA KALMIŞ ARKADAŞŞ..Mesele buyuk konusmama degıl ben sıze benım esım aldatmaz
benı aldatsın anında terk ederım falanda yazmadım
aldatma ayrı olay ama eşım gelıp bır otel odasında kac kez seviştigini anlatacak uykum gelmese 7 yapacagız bende sakın olacagım nette yazı yazacagım onunla aynı evı paylaşacagım
bunun ıcın sınırlerımı almamaları lazım.....
benım ılacla uyuşturulmam lazım burayı anlamadımm...
canım dogru soyluyosunda senınde kızdıgından boyle yazdıgını bılıyorum sonucta herkez yol gostermeye calısıyo ama bazı ailelerde gelınlıkle gırdın kefenle cıkıcan dusuncesı var dovsede kocan sozsede kocan aldatsada kocan cekeceksın dıyenler var
ayrıca metres tutmadıgı ne malum bunu kımbılır belkı ılk kez de bırlıkte olmadılar daha oncedende gorusuyolardı tobe tovbe kadıncagız ıyıce bunalıma gırıcek sımdı
ayrıca metres tutmadıgı ne malum bunu kımbılır belkı ılk kez de bırlıkte olmadılar daha oncedende gorusuyolardı tobe tovbe kadıncagız ıyıce bunalıma gırıcek sımdı
bu ihtimali düşünmedim değill buda geliyo varsada çıksın ortaya inş. Beş seneye kadar enayi yerine konduğum yeter patladım artıkk:84:
ya kızmaktan öte üzüldüm çok.bir kadının böyle bir duruma düşmesini kabullenemiyorum. Bence annesine bu kadar ayrıntılı anlatsa bir çözüm yolu bulunabilir.
Boşanmayacaksa da en azından aile büyükleri araya girer bu kadar yüz göz olunmaz.eyleme dökülmeyecekse bu kadar ayrıntıya ne gerek var? Yazık günah değil mi hangi insan bu duyduklarını kaldırabilir? Ben arakadaşa cidden üzüldüm, belki farklı bir pencere açarız diye buradayız bu saatte hepimiz.sabah 7 de kalkıp işe gidicem aklım burda.
ayy ya böyle şeyler sunmayın ortaya ama
eşinle konuştun mu canım..öğren ne warsa biraz vicdan sarsıntısı yarat..
allah razı olsun ya yüreğinde merhamet incileri olan insanları görmek ne güzell sizide kendi acıma ortak ettim affedinn ya..
canım dogru soyluyosunda senınde kızdıgından boyle yazdıgını bılıyorum sonucta herkez yol gostermeye calısıyo ama bazı ailelerde gelınlıkle gırdın kefenle cıkıcan dusuncesı var dovsede kocan sozsede kocan aldatsada kocan cekeceksın dıyenler var
tepkimi ve ona söylediğim sözleri duyunca söylediğine bin pişman şimdiii ama gene uyuyo içerde onunda acı çektiğini görmeden bana rahat yokk
Ya kızmaktan öte üzüldüm çok.Bir kadının böyle bir duruma düşmesini kabullenemiyorum. Bence annesine bu kadar ayrıntılı anlatsa bir çözüm yolu bulunabilir.
Boşanmayacaksa da en azından aile büyükleri araya girer bu kadar yüz göz olunmaz.Eyleme dökülmeyecekse bu kadar ayrıntıya ne gerek var? Yazık günah değil mi hangi insan bu duyduklarını kaldırabilir? Ben arakadaşa cidden üzüldüm, belki farklı bir pencere açarız diye buradayız bu saatte hepimiz.Sabah 7 de kalkıp işe gidicem aklım burda.
ya maddi durumunuz iyiymiş. Allah aşkına hiç altınınız falan yok mu? Ne bileyim 100-200 lira paranız yok mu? Ne olur şimdi çıkıp bir otele gitseniz. Yarın ailenizin yanına gider tekrar konuşursunuz. Ikna edersiniz. Bir süre onlarla kalır düzeninizi oturtursunuz. Gerekirse çalışıp,onlara da destek olursunuz. Eğer hemen dava açarsanız mal kaçırma gibi bir şansı olmaz. öyle kısa sürede hal olacak iişler değil bunlar. Lütfen bana cevap verin!..(yarın o işe gidince de olabilir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?