Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

canım dogru soyluyosunda senınde kızdıgından boyle yazdıgını bılıyorum sonucta herkez yol gostermeye calısıyo ama bazı ailelerde gelınlıkle gırdın kefenle cıkıcan dusuncesı var dovsede kocan sozsede kocan aldatsada kocan cekeceksın dıyenler var

şuanda o adam nerede ne yapıyor ? kavgadan snra ne yaptı ?
bebeginiz ne yapıyor ?
eşiniz ona nasıl davranıyor ?
az öncede sormustum ama sanırım görmediniz :44:
eşinizin ailesine bu durumu anlatmayı dusunuyormusunuz bence anlatmalısınız herkes ne mal oldugunu ögrenmeli bakalım onlarada iç çamasırının rengine kadar ayrıntılı anlatabilecekmi

üzülmeyin lütfen bu durumu ancak yaşayan bilir başına gelmeyen anlamaz bende sizin durumunuzdayım geçen yıl kocamın beni aldattığını öğrendim dünya başıma yıkıldı nefes almıycam yaşayamıcam zannettim ama zaman herşeyi değiştiriyo acılar azalıyo ama asla unutmuyosunuz nefret her zaman içinizde herşeyde önce evladınızı düşünün ALLAH yardımcınız olsun

ayrıca metres tutmadıgı ne malum bunu kımbılır belkı ılk kez de bırlıkte olmadılar daha oncedende gorusuyolardı tobe tovbe kadıncagız ıyıce bunalıma gırıcek sımdı

herkesin acıyı yaşayışı farklıdır kimi öldürür kimi bağırır kimi içine çekilir kimi anlatır vesaire vesaire bunu uzatmak mümkün yani senin tepki merkezinle benim tepki merkezim farklı diye mi sinirleniyorsun anlmadımmm senin başına da böyle bir benzeri bişi inş. yaşamazsın olur da gelirse sende kendine göre yaşar ona göre davranırsın ....oldu mu..ayrıca herşeyin gelişatı senin anlattığın sıralı yapboz gibide gelişmedi burda kitap yazmıyorum ki harfi harfine düzgün bir imla ile işin içeriğini duygusunuda katARAK ANLATABİLİM SENİNDE DEDİĞİN GİBİ YAZABİLMEM BİLE TUHAF DİMİ BENDE ŞAŞIRIYORUM KENDİME AMA YAZARKEN SANKİ HAFİFLİYORUM NE BİLİM ANLA İŞTE ANLAMIYOSANDA SANA KALMIŞ ARKADAŞŞ..

Ya maddi durumunuz iyiymiş. Allah aşkına hiç altınınız falan yok mu? Ne bileyim 100-200 lira paranız yok mu? Ne olur şimdi çıkıp bir otele gitseniz. Yarın ailenizin yanına gider tekrar konuşursunuz. İkna edersiniz. Bir süre onlarla kalır düzeninizi oturtursunuz. Gerekirse çalışıp,onlara da destek olursunuz. Eğer hemen dava açarsanız mal kaçırma gibi bir şansı olmaz. Öyle kısa sürede hal olacak iişler değil bunlar. lütfen bana cevap verin!..

Ya kızmaktan öte üzüldüm çok.Bir kadının böyle bir duruma düşmesini kabullenemiyorum. Bence annesine bu kadar ayrıntılı anlatsa bir çözüm yolu bulunabilir.
Boşanmayacaksa da en azından aile büyükleri araya girer bu kadar yüz göz olunmaz.Eyleme dökülmeyecekse bu kadar ayrıntıya ne gerek var? Yazık günah değil mi hangi insan bu duyduklarını kaldırabilir? Ben arakadaşa cidden üzüldüm, belki farklı bir pencere açarız diye buradayız bu saatte hepimiz.Sabah 7 de kalkıp işe gidicem aklım burda.

ayrıca metres tutmadıgı ne malum bunu kımbılır belkı ılk kez de bırlıkte olmadılar daha oncedende gorusuyolardı tobe tovbe kadıncagız ıyıce bunalıma gırıcek sımdı

bu ihtimali düşünmedim değill buda geliyo varsada çıksın ortaya inş. Beş seneye kadar enayi yerine konduğum yeter patladım artıkk:84:

canım kendınde ayrılamama gucunu bulamayısının sebebı kocanı cok sevıyor ve onsuz yapamıyacagın dusuncesı olabılır mı gonul bu otada b.kada konuyor

Son düzenleme:

İşte aynı yere geliyoruz seninle.Aile bilsin ki erkeğin ailesi de dahil arkası araştırılsın gerçekler çıksın ortaya.
Bu kadar ayrıntı ortaya döküldükten sonra metres tutmasını kimse yadırgamaz.Bu adamdan her şey beklenir çünkü.

bu ihtimali düşünmedim değill buda geliyo varsada çıksın ortaya inş. Beş seneye kadar enayi yerine konduğum yeter patladım artıkk:84:

ayy ya böyle şeyler sunmayın ortaya ama
eşinle konuştun mu canım..öğren ne warsa biraz vicdan sarsıntısı yarat..

allah razı olsun ya yüreğinde merhamet incileri olan insanları görmek ne güzell sizide kendi acıma ortak ettim affedinn ya..

allah razı olsun ya yüreğinde merhamet incileri olan insanları görmek ne güzell sizide kendi acıma ortak ettim affedinn ya..

Estagfurullah keşke yardımcı olabilsek ama sadece fikir verebiliyoruz.Biliyorum dışarıdan söylemesi kolay, yaşamayan bilemez ama lütfen mantıklı düşünmeye çalışın.Eşiniz geldi mi eve?

canım kendini üzme desek biliyorum içinde ne fırtınalar kopuyor.sakın onun sizi anlamasını beklemeyin.çünkü o aldatmayı gayet normal algılıyor.ilk başta üzülmeyi seçmiş sözde,baktı siz ikna olmadınız kızmayı seçti,baktı olmadı boşanalım dedi,oda olmayınca senin vazgeçemeyecegin oglun ile tehtit etti. karnına bıcaklar saplandıgı an git ogluşuna sarıl.evden çıktıgında defol git de içinden.sende huzurlu günlerini özleyeceksin ama yumuşama.boşanalım olayını sürdür ,sendende birşey istemiyorum ben çalışırım,hayatımı şekilllendiririm sen tek oglumuza yardım et de.sen eşini daha iyi tanıyorsun.bunun gibi göz dagı ver ve sakin görünmeye ,onu sildigini göstermeye çalış.bunları yapması bile çok zor çünkü heran duyguların degişecek.bazen çok güçlü bazen çok güçsüz hissedeceksin ama geçecek canım.en büyük şansın bir oglun var.ona sarılmak seni rahatlatacak birazda olsa.birde çevrene anlatma çok fazla.tahminimce boşanamayacaksın şuan için. kendine zaman ver bak göreceksin 6-7 ay geçtiginde daha güçlü olup ,bu adam artık hayatımdan çıksada rahat etsem deyip planlar yapmaya başlayacaksın.

Ya maddi durumunuz iyiymiş. Allah aşkına hiç altınınız falan yok mu? Ne bileyim 100-200 lira paranız yok mu? Ne olur şimdi çıkıp bir otele gitseniz. Yarın ailenizin yanına gider tekrar konuşursunuz. İkna edersiniz. Bir süre onlarla kalır düzeninizi oturtursunuz. Gerekirse çalışıp,onlara da destek olursunuz. Eğer hemen dava açarsanız mal kaçırma gibi bir şansı olmaz. Öyle kısa sürede hal olacak iişler değil bunlar. lütfen bana cevap verin!..(yarın o işe gidince de olabilir)

benim ailemde öyle düşünenlerden kefenle çıkarsın diyenlerden evli kardeşim eşimi haklı görecek dercede laf bile söyletmiyo bi görseniz desem inanırmısınızz

canım sorma ya dunden berı bende buraya takılı kaldım dun 4te yattım ınan gece ruyalarıma gırdı esım bırısıyle yatıyodu hemde gozumun onunde cok etkılendım bu durumdan kızan arkadas bır baskasıymıs pardon ya karıstırdım arkadasa bırısı bu halıyle kotu bısey yazıcakta daha cok uzucek dıye odum kopuyor resmen daha once bende bır derdım var bolumunde bır konu acmıstım ruh halım cok kotuydu zaten kotu yorumlar gelmıstı daha da cok kotu olmustum oyuzden benım yasadıgımı arkadasın yasamasını ıstemıyorum

küçük kardeşim abla taksiye atla gel dedii ama sanırım okumamışsınız sabaha annemler gelcek hamile gelinimizin kontrolü var onun için burdayım sonrasında akşama onlarla gidicedm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…