- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
vallahada öyle onunla yaptıkların dinlerken sanki beş bin yerimden bıçaklandımm ölüm gibiydi hoş ölümü tatmadık ama anlatmaya çalışıyorum kızın gözlerini dudaklarını boyunu ten rengini saçlarını bu arada sevişirken saçlarınıda tutmuş bunu bile söyleedi neyse iç çamaşır rengini yaşını bir oğlu olduğunu daha anlatsam onun ona yaptıklarını eşiminde onun yaptıklarını bir bir dinledim bu ne demek oluyor çok hoşuna gitmiş ve beynine kazınmış ve bir daha yaşamak için yanıp tutuşuyor bana bakarken beni o kızla karşılaştırdığından eminim sanki dikenli bir tarlada çıplak ayaklarla yürür gibiyim ...birde yedinciyide yapıcaktık uykumuz geldi beraber uyuduk demesinmi ölüm vuruşunuda işte o an yaptıı.![]()
kardeşim inan burda bu yazılanları dehşet içinde okuduk.. en başından beri okuyorum paylaşılanları.. ama bu yazdığından sonra dayanamadım... o kadar kötü hissediyorum ki şu anda kendimi.. kendimi senin yerine koyuyorum her cümlende.
bunları hak edecek hiçbir şey yapmadın sen. Aldatmak, erkeklerin dediği gibi sadece bir gecelik bir şey değil bana göre.
O rus hayat kadını, kocan olacak ........i, meleğinin babası olacak o uçkuru gevşek adamı bir geceliğine değil, tüm zamanlar için senle paylaşmış oldu. Çünkü sen kocana baktığında artık o fahişenin izini, kokusunu hissedeceksin.
Bunu sana ve oğlunuza yaşattığı için yazıklar olsun. Ben adamım diye sakınnnn gezmesin ortalarda. O adam değil ki....