canım kendini üzme desek biliyorum içinde ne fırtınalar kopuyor.sakın onun sizi anlamasını beklemeyin.çünkü o aldatmayı gayet normal algılıyor.ilk başta üzülmeyi seçmiş sözde,baktı siz ikna olmadınız kızmayı seçti,baktı olmadı boşanalım dedi,oda olmayınca senin vazgeçemeyecegin oglun ile tehtit etti. Karnına bıcaklar saplandıgı an git ogluşuna sarıl.evden çıktıgında defol git de içinden.sende huzurlu günlerini özleyeceksin ama yumuşama.boşanalım olayını sürdür ,sendende birşey istemiyorum ben çalışırım,hayatımı şekilllendiririm sen tek oglumuza yardım et de.sen eşini daha iyi tanıyorsun.bunun gibi göz dagı ver ve sakin görünmeye ,onu sildigini göstermeye çalış.bunları yapması bile çok zor çünkü heran duyguların degişecek.bazen çok güçlü bazen çok güçsüz hissedeceksin ama geçecek canım.en büyük şansın bir oglun var.ona sarılmak seni rahatlatacak birazda olsa.birde çevrene anlatma çok fazla.tahminimce boşanamayacaksın şuan için. Kendine zaman ver bak göreceksin 6-7 ay geçtiginde daha güçlü olup ,bu adam artık hayatımdan çıksada rahat etsem deyip planlar yapmaya başlayacaksın.