bence de şoktan kalktığım zaman duvarlardan tutunamadan yürüyemez hale geldimm dizlerimm tutmuyo üzüntü bacaklarıma vurduu ağır kanamalı bi yaralıyım ben üstelik ta can evindennağlamakla sakin olmak bağlantılı değilki :26:
şimdi okudumda her ayrıntıya kadar anlatmıs eşiniz ve dun aglayan adam bugun sanırım uzerinize yurumus allah askına o evde neden duruyorsunuz hala tamam her evlilikte sorun olur ama bu aldatmak ve zeytinyagı gibi uste cıkma meselesi olmus ailenize bu olanları birbir anlatsanız size hayır bosanma demezler sanırım aldatan adamın her ayrıntıya kadar karısına anlatması da bir garip :44: çocuğunuz var bence o masum yavruyuda alıp ailenize gidin olan biteni anlatın
sakinsiniz dememin nedeni çok rahat anlatıyorsunuz olanları ondandı şoktan mı acaba :26:
allah yardımcınız olsun
ağlamakla sakin olmak bağlantılı değilki :26:
şimdi okudumda her ayrıntıya kadar anlatmıs eşiniz ve dun aglayan adam bugun sanırım uzerinize yurumus allah askına o evde neden duruyorsunuz hala tamam her evlilikte sorun olur ama bu aldatmak ve zeytinyagı gibi uste cıkma meselesi olmus ailenize bu olanları birbir anlatsanız size hayır bosanma demezler sanırım aldatan adamın her ayrıntıya kadar karısına anlatması da bir garip :44: çocuğunuz var bence o masum yavruyuda alıp ailenize gidin olan biteni anlatın
sakinsiniz dememin nedeni çok rahat anlatıyorsunuz olanları ondandı şoktan mı acaba :26:
allah yardımcınız olsun
yemeden içmeden kesildim online oluşumsa şaşırmışlık ve kendini bilmez hale gelmemden anlıcan sağlıklı düşünüp hareket edemiyorum sakin olduğumu nerden çıkardı gözümde yaş kalmadı ağlamaktan..
ayrıca ağlamam da normal değil görsen ...........
canım üzgünüm kocan seni aldatmış gibi duruyo ama fena yakalanmış .bu olayın üstüne git sessiz kalma
bugun aksam geldi sanırım kavga ettik demişsiniz 15 dkda olmus bitmiş kavga derdi mal demekki suan evdemi bu konusmalar , olaylardan sonra ne yapıyor nasıl hareket ediyor ?? çok merak ediyorum acıkcası onun ailesine anlatma imkanınız yokmu peki en azından ne olacaksa olsun ama herkeste ne mal oldugunu bilsin
siz neden kendinize eziyet ediyorsunuz neden dinlediniz olanı biteni aldattım dediginde kapatmalıydınız konuyu şimdi bunu atlatmanız hiç kolay olmayacak allah yardımcınız olsun
arkadaşım azcık sakin ol ve kararlı ama sessiz adımlar atmanın zamanı şimdi..boşanacaksan adam çirkefleşmeden yapman lazım yoksa adam iyice psikopatlaşacak..tavsiyem azcık sakin ol bu konuyu konuşma ve kenara çekil düşün sakince..ve en önemlisi kanıt bul kocanın seni aldattığını kanıtlamak için..yoksa mahkemede sıkıntı yaşarsın adam çok uyanık çünkü..emin adımlarla ama sağlam adımlarla ilerle..şuan onunla didişmen sana zarar..planlarını kafanda yap..önce bir avukat bul kocana söyleme bacım avukatın yönlendirmeleri doğrultusunda adımlar at..
ağlamakla sakin olmak bağlantılı değilki :26:
allah yardımcınız olsun
bugun aksam geldi sanırım kavga ettik demişsiniz 15 dkda olmus bitmiş kavga derdi mal demekki suan evdemi bu konusmalar , olaylardan sonra ne yapıyor nasıl hareket ediyor ?? çok merak ediyorum acıkcası onun ailesine anlatma imkanınız yokmu peki en azından ne olacaksa olsun ama herkeste ne mal oldugunu bilsin
siz neden kendinize eziyet ediyorsunuz neden dinlediniz olanı biteni aldattım dediginde kapatmalıydınız konuyu şimdi bunu atlatmanız hiç kolay olmayacak allah yardımcınız olsun
Bu sıtede her gun aldatma olayları dahada heyecanlı karışık olmuşşş.
bır cok erkek aldatıyor ama karısına zerre ayrıntı vermıyor hep ınkar hep ınkar pısmanlık
sızın kocanı ılgınc ınsan...Ikıncı gun sıze anlatıyor..Sız ızın verıyorsunuz...
ne nafakası ne para ne ev kocam bana benı nasıl aldattıgını anlatacak yok 7 kere dıyecek
ya katıl olurum ya o evı anında terkederım ya avazıp cıktıgı kadar bagırırımm..
Bende 4 yıldır evlıyım kımseyede boşan boşanmam dememde kocanızın ınsanlık namına bırsey kalmamışşş bence..
Tebrık edıyorum cok sakın bır sekılde bızede cevap verıyorsunuz....
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ya bu kadarıda işkence ya yapma be arkadaşım sen kendıne ıskenceden zevk mi alıyosun neden dınledın bukadarın ya neden keske dınlemeseydın yemınle 2gundur kendımı senın yerıne koydum kocam benı aldatmıscasına delırdım
başa gelen bilir halimi büyük konuşmamamk gerek size ne desem ne söylesem boşş anlamak istediğiniz gibi anlıcak ona göre yorumlıycaksınız saygı duyuyorum inanın size bişileri ispatlamaya çalışmıycak kadar zor durumdayım bide sizin beni yanlış anladığınız için üzülürsem kalp krizi geçirebilirim doldum taştım nerdeyse daha almıyo kabım einstein ne demiş insanlarda ki önyargıyı yok etmek atomu parçalamktan daha zordur..
sanırım tam okumadınız arkadas aılesının bosanmasına karsı cıktıgını her erkek yapıyo dedıgını gormedınız galıba
offf inan varya yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum sanki bunları ben yaşamıyorum da hepsi bir rüya hani insanın en yakını ölürde ilk bi kaç gün inanamazsın bir yerden çıkıp gelicekmiş gibi gelir ya bende öyleyim şimdi keşke hepsi kötü bir rüya olsaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?