Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

bence de şoktan kalktığım zaman duvarlardan tutunamadan yürüyemez hale geldimm dizlerimm tutmuyo üzüntü bacaklarıma vurduu ağır kanamalı bi yaralıyım ben üstelik ta can evindenn

ayrıca ağlamam da normal değil görsen ...........

Ben arkadasın sureklı onlıne olusunu tamamıyla caresızlıgıne baglıyorum sankı bırı bısey yazıcakta umutsuzluguna umut olucakmıs gıbı gelıyor napsın kadıncagız ailesine gıdemıyo kımseyle paylasamıyo ökuz kocasının durumuda malum once allaha sonra bızlere sıgınmıs cok ıyı anlıyorum

ayrıca ağlamam da normal değil görsen ...........

Çocuğunuz ne yapıyor peki böyle bir durumda?Yazık değil mi o yavruya?
İşte bu yüzden diyorum size kesin kararınızı verene kadar lütfen uzaklaşın o evden.
Çok mide bulandırıcı ya...Öyle bir adamla aynı hava bile solunmaz.
Ayrıca eşiniz 6-7 falan demiş ya egosunu tatmin etmeye çalışmıştır belki.Belki eksikliğini size bu şekilde anlatarak gideriyor.
Ama lütfen bu adamın anlattığı iğrençlikleri dinlemeyin daha fazla.Taş olsa çatlar!

bugun aksam geldi sanırım kavga ettik demişsiniz 15 dkda olmus bitmiş kavga derdi mal demekki suan evdemi bu konusmalar , olaylardan sonra ne yapıyor nasıl hareket ediyor ?? çok merak ediyorum acıkcası onun ailesine anlatma imkanınız yokmu peki en azından ne olacaksa olsun ama herkeste ne mal oldugunu bilsin
siz neden kendinize eziyet ediyorsunuz neden dinlediniz olanı biteni aldattım dediginde kapatmalıydınız konuyu şimdi bunu atlatmanız hiç kolay olmayacak allah yardımcınız olsun

canım üzgünüm kocan seni aldatmış gibi duruyo ama fena yakalanmış .bu olayın üstüne git sessiz kalma

Bence de kesinlikle ailesine anlatmalısın hiçbir şeyden bu kadar kolay sıyrılmamalı nasıl bir adam olduğunu ya da hala adam olamadığını herkes görmeli

arkadaşım azcık sakin ol ve kararlı ama sessiz adımlar atmanın zamanı şimdi..boşanacaksan adam çirkefleşmeden yapman lazım yoksa adam iyice psikopatlaşacak..tavsiyem azcık sakin ol bu konuyu konuşma ve kenara çekil düşün sakince..ve en önemlisi kanıt bul kocanın seni aldattığını kanıtlamak için..yoksa mahkemede sıkıntı yaşarsın adam çok uyanık çünkü..emin adımlarla ama sağlam adımlarla ilerle..şuan onunla didişmen sana zarar..planlarını kafanda yap..önce bir avukat bul kocana söyleme bacım avukatın yönlendirmeleri doğrultusunda adımlar at..

kanıt
otel kayıtları dava açıldıgında cok kolay avukat aracılıgı ile ulasılabilir baska bundan guzel kanıt olamaz

sanırım tam okumadınız arkadas aılesının bosanmasına karsı cıktıgını her erkek yapıyo dedıgını gormedınız galıba

Bu sıtede her gun aldatma olayları dahada heyecanlı karışık olmuşşş.

bır cok erkek aldatıyor ama karısına zerre ayrıntı vermıyor hep ınkar hep ınkar pısmanlık

sızın kocanı ılgınc ınsan...Ikıncı gun sıze anlatıyor..Sız ızın verıyorsunuz...

ne nafakası ne para ne ev kocam bana benı nasıl aldattıgını anlatacak yok 7 kere dıyecek

ya katıl olurum ya o evı anında terkederım ya avazıp cıktıgı kadar bagırırımm..

Bende 4 yıldır evlıyım kımseyede boşan boşanmam dememde kocanızın ınsanlık namına bırsey kalmamışşş bence..

Tebrık edıyorum cok sakın bır sekılde bızede cevap verıyorsunuz....

evt haklısın dinlediklerim beni daha kötü yaptı toparlanamıyorum düşündükçe uffffffffffffffff

başa gelen bilir halimi büyük konuşmamamk gerek size ne desem ne söylesem boşş anlamak istediğiniz gibi anlıcak ona göre yorumlıycaksınız saygı duyuyorum inanın size bişileri ispatlamaya çalışmıycak kadar zor durumdayım bide sizin beni yanlış anladığınız için üzülürsem kalp krizi geçirebilirim doldum taştım nerdeyse daha almıyo kabım einstein ne demiş insanlarda ki önyargıyı yok etmek atomu parçalamktan daha zordur..

offf inan varya yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum sanki bunları ben yaşamıyorum da hepsi bir rüya hani insanın en yakını ölürde ilk bi kaç gün inanamazsın bir yerden çıkıp gelicekmiş gibi gelir ya bende öyleyim şimdi keşke hepsi kötü bir rüya olsaaa..

Mesele buyuk konusmama degıl ben sıze benım esım aldatmaz

benı aldatsın anında terk ederım falanda yazmadım

aldatma ayrı olay ama eşım gelıp bır otel odasında kac kez seviştigini anlatacak uykum gelmese 7 yapacagız bende sakın olacagım nette yazı yazacagım onunla aynı evı paylaşacagım

bunun ıcın sınırlerımı almamaları lazım.....

benım ılacla uyuşturulmam lazım burayı anlamadımm...

canım senın durumun zaten kotu senı anlamayan bırak anlamasın takma yasayan bılır tok acın halınden ne anlar

sanırım tam okumadınız arkadas aılesının bosanmasına karsı cıktıgını her erkek yapıyo dedıgını gormedınız galıba

Evet ailesi karşı çıkıyor ama bi de geçmiş sayfalarda şunu okudum ailesi metres tutarsa izin verebilirmiş boşanmaya.Peki bu durum metres tutmasından daha mı affedilir?
Hangi anne kızının böyle bir duruma düşmesini ister.Adam karısına elin fahişesiyle gecede kaç kere yattığını anlatıyor ya...Önünde sonunda kabul edecekler konu sahibi kararlı olduktan sonra.

canım
anlamasam 2 gundur burada ne ısım var canım benım kac yasındasın esın olcak deyyus kac yasında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…