Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

kardeşim inan burda bu yazılanları dehşet içinde okuduk.. en başından beri okuyorum paylaşılanları.. ama bu yazdığından sonra dayanamadım... o kadar kötü hissediyorum ki şu anda kendimi.. kendimi senin yerine koyuyorum her cümlende.
bunları hak edecek hiçbir şey yapmadın sen. Aldatmak, erkeklerin dediği gibi sadece bir gecelik bir şey değil bana göre.
O rus hayat kadını, kocan olacak ........i, meleğinin babası olacak o uçkuru gevşek adamı bir geceliğine değil, tüm zamanlar için senle paylaşmış oldu. Çünkü sen kocana baktığında artık o fahişenin izini, kokusunu hissedeceksin.
Bunu sana ve oğlunuza yaşattığı için yazıklar olsun. Ben adamım diye sakınnnn gezmesin ortalarda. O adam değil ki....

evt cnm can çıkar bu yaptıkları çıkmaz içimdennn artık ölüpte mezarımda bi karış otlar bitsede çıkmaz...

gelişmeleri yeni okudum bi de üzerinize yürümüş.. ya inanılır gibi değil gerçekten o adamın yaptığı bir de size en ince detaya kadar anlatmış bu nası bir pişkinlik nası bi insan bu ben anlamadım.. allah cezasını verecektir sizi bu kadar yıprattı mahvetmiş resmen sizi. allah yardımcınız olsun ne diyeyim

a:85:llah razı olsun böylesini kimsecikler yaşamasın dilerim

ya adam dün inkar ediyordu bugün şöyle yaptık böyle yaptık 7.de yapacaktık da sarılıp uyuduk diyor. Nasıl bir mahluk bu erkek

canım öncelikle Allah yardımcın olsun... o tehditleri boşver bi b.. yapamaz, sadece seni sindirmeye gözünü korkutmaya çalışıyor. ailesi muhafazakarmış onlara anlat herşeyi etrafına eşe dosta rezil et onu, ne kadar ahlkasız olduğunu herkes bilsin... ve çok zor biliyorum ama o kadar güçlü dur ki karşısında anlasın bu işten kolayca sıyrılamayacağını

ben neler neler kaçırmışım yaa.. şok oldum çok üzüldüm, allah yardım etsin, biliyor musun böyle adamları gözümün önünde doğrasalar, kemiklerini ayırıp leşini köpeklere atsalar zevkle izlerim, yemin ederim ellerim avuç içlerim kaşındı, ........ herif al çocuğunu çık git, sürünerek geberir inş, umarım virüs falan kapmıştır da hastanelerde sürünür..

konuyu baştan sona okumadım ama çok rahat anlatıyorsun, olayın şokundan mı acaba ? yani ben olsam bu derece rahat ve açık anlatamazdım. biraz süre geçmesi gerekirdi belki. ne zaman oldu olay ? ve şuan aynı evdemisiniz?

ya ben eşime sordum oda doktor arkadaşına da sordu ama bi gece de 6 defa birlikteliğin kurulması mümkün değilmiş :/ bunu sağlayacak bi ilaç sprey hiçbişey de yokmuş...

7.yi de yapıcaktık falan demiş birde eşin ?? :44::44::44:

çok aklıma takıldı ama bence de mümkün değil, çok ilginç...

hayatından yok olucam biiznillah kesinleşti ama beni çok tehdit etti şimdi bana düşman kesildi napıcam bennn :44:

ateş olsa cürmün kadar yeryakarsın ey insan ziyanı sen kimsinde bide tehdit nediyosun hem suçlu hem güçlü nefret ederim böylelerinden suçunu bilde otur mal heriffffffffffffff

varmış demekki arkdasım bende sasırıdm valla 7incimi sok oldum adamı bogasım geldi sabah aksam hap almıs olmalı o adam o kadar uckuruna düsükün yani allah korusun böle tip erkeklerden hepimizi

vallahada öyle istiyorum ben artık yarım biri olsun sürünsünn o yaptığıda son yapışı olsun inş..

bilmiyorum cnm ben onun yalancısıyım artık nasıl azdıysa hayvann

ne zaman konuya baksan onlıne isinz allah korusun ben böyle bişi yasasam suan sanırım krizlerde olurdum yemeden içmeden kesilir her saniye ağlardım ki siz açık açık anlattırmıssınız da çok sakinsiniz açıkcası beni bu sakinliginiz korkutuyor burda yazarak elinize bişi gecmez bence herseyden soyutlanıp ne yapacaksınız sakin kafayla onu dusunmelisiniz

yemeden içmeden kesildim online oluşumsa şaşırmışlık ve kendini bilmez hale gelmemden anlıcan sağlıklı düşünüp hareket edemiyorum sakin olduğumu nerden çıkardı gözümde yaş kalmadı ağlamaktan..

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ya bu kadarıda işkence ya yapma be arkadaşım sen kendıne ıskenceden zevk mi alıyosun neden dınledın bukadarın ya neden keske dınlemeseydın yemınle 2gundur kendımı senın yerıne koydum kocam benı aldatmıscasına delırdım

ağlamakla sakin olmak bağlantılı değilki :26:
şimdi okudumda her ayrıntıya kadar anlatmıs eşiniz ve dun aglayan adam bugun sanırım uzerinize yurumus allah askına o evde neden duruyorsunuz hala tamam her evlilikte sorun olur ama bu aldatmak ve zeytinyagı gibi uste cıkma meselesi olmus ailenize bu olanları birbir anlatsanız size hayır bosanma demezler sanırım aldatan adamın her ayrıntıya kadar karısına anlatması da bir garip :44: çocuğunuz var bence o masum yavruyuda alıp ailenize gidin olan biteni anlatın
sakinsiniz dememin nedeni çok rahat anlatıyorsunuz olanları ondandı şoktan mı acaba :26:
allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…