Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

Arkadaşım; Rabbim herzaman yanımızda, böyle giderse hastalık sahibi olacaksın, o zaman sana çocuğuna kim bakacak, sağlığımız yerine gelmeyecek. Bir psikoloğa gidip sakinleştirici al, kendini koyverme bu kadar. Kuaföre git Saçını başını yaptır çocuğunla az dışarı çık, evden uzaklaş eve de kapanma daha kötü oluyorsun Çocuğunu da düşün

çok daha kötü oldum şimdi bu dertten kanser olmazsam iyiii:14:

arkadaşım neden boşanamıyosun kaçırdımda ben:26:
bu hayatı nasıl sürdüreceksin

sanırım herşeyi okumamışsın itiraf etti cnm rusla yattığını en ince ayrıntısına kadar anlattıı..
Sayfalar çok olunca bakamadım .Üzüldüm doğrusu insanın koynun da yılan beslemesi.Ne kadar düşüncesi insanlar ya nasıldır şimdi kim bilir nasıl kırgındır.Rabbim kolaylık versin.

evt hemde boşanacaksakda boşanalım diyor kalbini si..... diyor bana..... küfür etti hemde çookk... aldatan erkek bir benmiyim diyor ....şu an hissiz bir insan oldummm ne düşünüceğimi ne yapıcamı şaşırmış haldeyim bide üstüme yürüdü ..

:53::53::53: aman Allahım ...
bu nasıl bir yüzsüzlük...
Boşan diyecegim ama ona büyük bir hediye olur boşanman bu durumda...
Boşanma desem rezillik diz boyu :53::53::53:
Şu durumda ben olsam yer içer keyfime bakar o eve gelip gittikçe itmi gelmiş insanmı bakmazdım bile..
çok rahatsız olursa o gelmesin eve...
hiç moralini bozma sanırım istedigi bu o eşin olacak karın agrısının :57::57::57:

ben olsam gece adam uyurken paraları altınları kredikartlarını alır otele yerleşirdim madem ailen istemiyor. bebeğini başkasıyla gösterir bir daha asla yüzümü göstermezdim.
hem aldatmış hem de bağırınıyor, ollldu derdim. nolur son bi kez daha göreyim seni diye mahvolana dek yokolurdum hayatından

Ayy gece gece cinlendim yaa düşündükçe hem suçlu hem güçlü.Ama devran öyle devran ki öyle gün gelir öyle bir pişman olur ki....Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali .Canım benden sana bir tavsiye hayattaki en büyük işkence umursamamakmış bundan sonra o yokmuş gibi davran mademki boşanma işi senin için zor.Yaptığını umursama demiyorum sen artık bnm için 2. sınıf uçkuruna sahip çıkamayan birisin umursamazlığı olsun bu.Ya nedenirki böyle bir durumda da...

az önce boşanaıcamı kesin bir dille anlattım artık evli kalamıycağımızıda laf döndü dolaştı mal paylaşımı ve nafakaya ALLAHIM BENİ TEHDİT EDİYO SANA RAHAT YÜZÜ VERMEM DİYO ÇEKTİRİRİM DİYO MAL FİLANDA ALMAZSIN DİYOR SENDE ŞU KADAR BEYİN YOK DİYOR GÖRÜCEKSİN GÜNÜNÜ DEDİ VE EVDEN ÇEKİP GİTTİ BEN ŞİMDİ NAPICAMM:50:

ben olsam gece adam uyurken paraları altınları kredikartlarını alır otele yerleşirdim madem ailen istemiyor. Bebeğini başkasıyla gösterir bir daha asla yüzümü göstermezdim.
Hem aldatmış hem de bağırınıyor, ollldu derdim. Nolur son bi kez daha göreyim seni diye mahvolana dek yokolurdum hayatından

hayatından yok olucam biiznillah kesinleşti ama beni çok tehdit etti şimdi bana düşman kesildi napıcam bennn :44:

hepsi boş bu tehditlerin :19:
bu ülkede hakim var savcı var yasa var kim neyi tehdit ediyo....
arkadaşım anlasana sana göz dağı veriyor gözünü korkutuyor...

ya arkadaşım sen ne yapıyosun.. adam seni aldattığını adım adım anlatmış birde... başkasına gzü kayan başkasının tenine dokunan adam senin midir.. başkasına dokunduğu ellerle tekrar sana mı dokunacak.. yazılanların hepsini okumadım ne karar verdin bilmiyorum ama o insanı affedersen bir ömür şüpheyle ve o acıyla yaşarsın kendine hayatı zehir etme.. insan kendi değerini kendi belirler bırak gitsin zaten senin değil ... çocuğun senin olan tek şey..

ya arkadaşım sen ne yapıyosun.. adam seni aldattığını adım adım anlatmış birde... başkasına gzü kayan başkasının tenine dokunan adam senin midir.. başkasına dokunduğu ellerle tekrar sana mı dokunacak.. yazılanların hepsini okumadım ne karar verdin bilmiyorum ama o insanı affedersen bir ömür şüpheyle ve o acıyla yaşarsın kendine hayatı zehir etme.. insan kendi değerini kendi belirler bırak gitsin zaten senin değil ... çocuğun senin olan tek şey..

hiç benim olmamış sADECE YALANLARIYLA BENİ AVUTMUŞŞ AHMAKLIĞIMA DOYMİM.:26:

Aklım almıyor eşinizin pişkinliğini. Resmen suçu size atmış.
Bu akşam sessiz kalın bence.Yarın ailenizin yanına gidin, kararlı olduğunuzu, arkanızda olmasalar dahi o adamla aynı evde yaşamak istemediğinizi kesin bir dille belirtin.
Ancak eşinize yapacağınız her şeyi önceden söylemeyin.İş şimdiden inada binmeye başladı.
Atacağınız adımı önceden bilir veya tahmin ederse işiniz zorlaşır. Boşanacaksanız mal paylaşımı, nafaka konusunda işlerini ayarlar ve almanız gerekeni alamazsınız.
Allah yardımcınız olsun.Size güç, ona utanma arlanma versin.

aklım almıyor eşinizin pişkinliğini. Resmen suçu size atmış.
Bu akşam sessiz kalın bence.yarın ailenizin yanına gidin, kararlı olduğunuzu, arkanızda olmasalar dahi o adamla aynı evde yaşamak istemediğinizi kesin bir dille belirtin.
Ancak eşinize yapacağınız her şeyi önceden söylemeyin.iş şimdiden inada binmeye başladı.
Atacağınız adımı önceden bilir veya tahmin ederse işiniz zorlaşır. Boşanacaksanız mal paylaşımı, nafaka konusunda işlerini ayarlar ve almanız gerekeni alamazsınız.
Allah yardımcınız olsun.size güç, ona utanma arlanma versin.

ohoo o şimdi çoktan planlarını yptı her türli dalaveraya başvurucak zorluk çıkarıcak bunu zaten dile getiriyo çekinmeden :47: Sana rahat yüzü vermem deyip durdu boşansanda peşini bırakmam dedii adam psikopatmış haberim yokk

Back