Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

Bence emin ol canım belkide sizin için kullandığı bi ilaçtı ve cebinde falan kaldı veya dediği gibi arkadaşı için falandı .. ne bileyim yani olmayacak şeyler değil .. bence ne yap et o gittiği otel adını ögren olmazsa ibtibata geç o otelle .. yani emin olmadan karar verme .. eger yalan söylemiyor ise zaten saklamaz kendini aklamak için tüm bilgileri verir

Havlayan köpek ısırmaz. Şimdi suç bastırmaya çalışıyor. Kararlıysanız korkmayın Allah yardım eder bir şekilde.
Eğer boşanmayacaksanız da daha fazla yüz göz olmayın.Hoş olmuşsunuz zaten ,adam her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış.Beynimi döndüren sabaha kadar 6 kere oldu demesi.Nasıl bir utanmazlık,nasıl bir pişkinlik.
Keşke bu kadar ayrıntıyı dinlemeseydiniz çıkıp gitseydiniz annenize bir iki gün sakin kalsaydınız.
Çünkü duyduklarınız yenilir yutulur şeyler değil.

Adam Rus bir kadınla yattığını en ince ayrıntısına kadar itiraf etti zaten

Az önce uzman bir psikologdan dinledim aldatan insan aşık değildir ve bunu rahatça yapar diyor yani size aşık olmyan sevmeyen biri söz konusu diyor ve ekliyor böyle bir insanla ilişkiye devam etmek istermisiniz ben istemem gerisi size kalmış diyor..

yani ben doğru yoldayımm nasılsa kırılmış bir bardak tamir edilsede eskisi gibi olmıycaksa evlilikde eskisi gibi olamaz olmazzz

vallahada öyle onunla yaptıkların dinlerken sanki beş bin yerimden bıçaklandımm ölüm gibiydi hoş ölümü tatmadık ama anlatmaya çalışıyorum kızın gözlerini dudaklarını boyunu ten rengini saçlarını bu arada sevişirken saçlarınıda tutmuş bunu bile söyleedi neyse iç çamaşır rengini yaşını bir oğlu olduğunu daha anlatsam onun ona yaptıklarını eşiminde onun yaptıklarını bir bir dinledim bu ne demek oluyor çok hoşuna gitmiş ve beynine kazınmış ve bir daha yaşamak için yanıp tutuşuyor bana bakarken beni o kızla karşılaştırdığından eminim sanki dikenli bir tarlada çıplak ayaklarla yürür gibiyim ...birde yedinciyide yapıcaktık uykumuz geldi beraber uyuduk demesinmi ölüm vuruşunuda işte o an yaptıı.

Ağzım açık okuyorum nasıl katlanabiliyorsunuz böyle bir muhabbete.
Kendimi yerinize koymaya çalışıyorum da ben o adamı orada öldürürdüm.O kim ki bana bu kadar ayrıntısını anlatabiliyor?
O kim ki yattığı fahişenin iç çamaşırı rengini saçını bilmemnesini bana anlatacak cüreti buluyor kendinde?
Yapılan bir araştırmaya göre stres katsayısını aldatılmak ölümden çok daha fazla arttırıyormuş.
Allah gerçekten yardımcınız olsun, ailenize merhamet versin ki sizi bu adamın eline bırakmasınlar.
Siz kenidinizi sakın o kadınla kıyaslamayın neyim eksikti vs diye düşünmeyin. Sizin değil ama o kadının ve eşinizin sizden çok çok fazla eksiği var.Ahlak yoksunu insanmış eşiniz.

arkadasım ee nasıl sorsam bılemedım ama bnde evlıyım bazı pozısyonlar erkege daha cazıp gelıor sankı yanı karakternde olan ne yaparsan yap aldatr o ayrı ama cınsel hayatınızda mutlumuydunuz tabı yanlıs anlama mutsuz olsanız bıle asla yapmaması gereken bı durum bende daha kanıtlayamadım ama bazı suphelerım var esımden

yuh artık.........kesinlikle bosanın

Peygamber sabrı bu olsa gerek.. dağ taş olsa insan oglu yerinde paramparça olur.. Naıl bir insanmış eşin hayret ediyorum nutkum tutuluyor okudukça ne diyecegimi bilemiyorum .. bi insan bu kadar mı aşagılık olur bu kadar mı küçültür kendisini .. egoları sana anlattıkça tatmin oluyor belli ki zavallı insan .. bırak degeri ile kalsın bak kendi yoluna adam değil karşındaki emin ol insanlıgını bulması gerek herşeyden önce ALLAHa havale et bi gün hiç ummadıgı anda bulur aradıgını

öyle bir dualar ettim ki içim yana yana sanki ciğerlerimden yanık kokusu geliyodu gözlerim yaşararak inş. Belasını bulması yakındır..tek tesellim buu

ah bıde ben yakalasmda ıcmdekı sesten kurtulsam emın olamamak da kotu bısı

hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…