Arkadaşım; Rabbim herzaman yanımızda, böyle giderse hastalık sahibi olacaksın, o zaman sana çocuğuna kim bakacak, sağlığımız yerine gelmeyecek. Bir psikoloğa gidip sakinleştirici al, kendini koyverme bu kadar. Kuaföre git Saçını başını yaptır çocuğunla az dışarı çık, evden uzaklaş eve de kapanma daha kötü oluyorsun Çocuğunu da düşün
Sayfalar çok olunca bakamadım .Üzüldüm doğrusu insanın koynun da yılan beslemesi.Ne kadar düşüncesi insanlar ya nasıldır şimdi kim bilir nasıl kırgındır.Rabbim kolaylık versin.sanırım herşeyi okumamışsın itiraf etti cnm rusla yattığını en ince ayrıntısına kadar anlattıı..
evt hemde boşanacaksakda boşanalım diyor kalbini si..... diyor bana..... küfür etti hemde çookk... aldatan erkek bir benmiyim diyor ....şu an hissiz bir insan oldummm ne düşünüceğimi ne yapıcamı şaşırmış haldeyim bide üstüme yürüdü ..
sanırım herşeyi okumamışsın itiraf etti cnm rusla yattığını en ince ayrıntısına kadar anlattıı..
ben olsam gece adam uyurken paraları altınları kredikartlarını alır otele yerleşirdim madem ailen istemiyor. Bebeğini başkasıyla gösterir bir daha asla yüzümü göstermezdim.
Hem aldatmış hem de bağırınıyor, ollldu derdim. Nolur son bi kez daha göreyim seni diye mahvolana dek yokolurdum hayatından
rabbim size sabır o insanın yüreğinede merhamet versin korku versin...çok zor bir durum allah yardımcınız olsun
hepsi boş bu tehditlerin
bu ülkede hakim var savcı var yasa var kim neyi tehdit ediyo....
arkadaşım anlasana sana göz dağı veriyor gözünü korkutuyor...
ya arkadaşım sen ne yapıyosun.. adam seni aldattığını adım adım anlatmış birde... başkasına gzü kayan başkasının tenine dokunan adam senin midir.. başkasına dokunduğu ellerle tekrar sana mı dokunacak.. yazılanların hepsini okumadım ne karar verdin bilmiyorum ama o insanı affedersen bir ömür şüpheyle ve o acıyla yaşarsın kendine hayatı zehir etme.. insan kendi değerini kendi belirler bırak gitsin zaten senin değil ... çocuğun senin olan tek şey..
aklım almıyor eşinizin pişkinliğini. Resmen suçu size atmış.
Bu akşam sessiz kalın bence.yarın ailenizin yanına gidin, kararlı olduğunuzu, arkanızda olmasalar dahi o adamla aynı evde yaşamak istemediğinizi kesin bir dille belirtin.
Ancak eşinize yapacağınız her şeyi önceden söylemeyin.iş şimdiden inada binmeye başladı.
Atacağınız adımı önceden bilir veya tahmin ederse işiniz zorlaşır. Boşanacaksanız mal paylaşımı, nafaka konusunda işlerini ayarlar ve almanız gerekeni alamazsınız.
Allah yardımcınız olsun.size güç, ona utanma arlanma versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?