Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

şuan gidip kocamı uyandırp neden neden neden böylesiniz diye sormak istiyorum,

10 aylık evliyim şükür aldatılmadım-henüz - ama bunları duydukça güvenemiyorum hiç bi erkeğe :'(

işte çok güzel bir yere değindin iş arkadaşları benden daha çok vakit geçirdiği o insanlar ondaki bu zaafı fitillemeye yardımcı faktörler ama tam tersi olsaydı yapıcağıda varsa yapmazdı yada engellerlerdi hayır öğütlerle şimdi tek yardımcım ALLAH...

KUZUCUM HERŞEYDEN HABERSİZ UMUT DOLU PARILDAYAN O İRİ GÖZLERİYLE ETRAFA NEŞE SAÇAN BİR TOPAÇ GÖRSENİZZ AH YAVRUM KADERİNDE BÖYLE BİR AİLEDE YAŞAMAK VARMIŞŞ

Son düzenleme:

benim eşimde lafını bile edince çıldırıyo ki normalde çok sakin bi insandır ama o bile kaplan kesiliyor böle bi şaka da dahi..

bende diyorum sen beni aldatırsan ben neden yapmayayım ki sana, yapacağımdan değil elbet ama ona o acıyı en hafif haliyle de olsa hissettirmek isterim....

ay canım benim ya görmemişim yazdığını kızdım ya geri aldım artık
baksana ne diycem sabaha kadar pc başında oturmayı düşünmüyorsun heralde bak ben hapşırmaya başladım hastamı olucam ne burnumda akıyo masa peçete doldu yaw:2:
bak benim iki bebişim var biri 2yaşında biri 11 aylık ben genç bir anneyim 23 yaşındayım eşim 25 yaşında 3.5 yıllık bir evliliğim var sivimide verdiğime göre sende git yat senin yüzünden uyuyamıyorum bebişler uyuyalı kaç saat oldu benimki nerdeyse işe kalkıcak sabah 7de gidiyo ben daha burdayım olmuyor ama lütfen yat artık yarın güzel bir gün olucak senin için inşallah herşeyi unuuuuuuut ve yeni birgüne başla tamam yat artık bak burayı okuycam diye kapatamıyorum çok uykum var:84::84:

Son düzenleme:

vermem zati akşam yemekde vermedim kalkmış benden çay istiyor bende olmaz dedim o kadar yüzlü ki her şey Eskisi gibi olsun istiyo hemde ışık hızında ya bencilliğin bu kadarı pessssssssss

sana yorum yapan yapan arkadas suskun sultana sastım dogrsu evlılık kurumu bır elbıse degıl kı ınsan once bır denesın aynada soyle brı kendıne baksın begenırse alsın begenmezse yerıne koysun uzun soluklu flort edenler bıle evlendıkten sonra degısıyorkı ınsan bılemezkı evlendıkte sonra basına neler gelecek su ya da bu endenle bazı sebeplere dayatılarak evlenmeseydın denılemez ınsanlar bılseydı bu tur seylerı yada buna gore karar verseydıler kaderı ınkar etmıs olurlardı cun kı ınsanın evlecegı kısı olecegı zaman ve dogdugu zaman degısmez bılgısıne o arkadasın

cnm ya niye uykusuz kaldın hemde hiç tanımadığın birinin sıkıntıları için çok merhametlisin allah içn ben sabah namzını kılar yatarım artık yoksa namzımı kılamam bi yatrsam kalkamam çünkü sana iyi geceler uyu sen bebişlerin erken kalkar uyutmazlar senii..

aynen bende öyle düşünüyorum ama ne biliyim yapamam gibi geliyo onun kadar kötü olamam yaaaaaaa aman allah korusun tahtaya vur:18:
kız banamı dedin yorumu yapan diye üstüme alınıyımmı off açıklarsan kim olduğunu

çok haklısın melissa bu arada yattığı kadının Adıda melisaymış oyyyyyyyy anamm

Canımm benim, acıların daha çok taze, sakin kafa ile en dogru kararı alırsın, eger affetmeyi seçersen eşini Allah a havale et elbette yapan cezasını bulacaktır... üzülme, sen dik dur, üzülmesi gerekn kişi o, En Güzel'e emanet ol kardeşim..

allah razı olsun kardeşim affeder görünür unutmam dediğimi yaparım diyelim benim ürktüğüm şey bu olayın tekrarlaması anlattığına göre adamlar kızı yaşında kızlarla eşlerini aldatıyo ya bu adamlar babam yaşında bi ayağı çukurda torun sahibi olucak insanlar hala egolarını tatmin etme derdindeler hiç mi ahlak haya kalmadı bunlarda ya hiç düşünmezlermi ki hiç kimse dünyaya çivi çakmıyo ebedi hayata her geçen gün gidiş var hesap korkusuda mı yok ciğerlerini aldırmış olmalı bunlar yok benim aklım almıyo delircemm

yok canım ya sana neden dıyeyeım senın yorumların ıyı adnı verdım ya suskun sultan dıye bırı kıza neler demıs ya agzım acık okudum sastım kaldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…