Eşim annesiyle benım adıma plan yapıyor ben bunu annesınden öğreniyorum!!

haklısın belkide ama bakalım aynı odada oturacakmıyız hanı zaten konusuyor olsak laf arasında soylerım ama hıc cıt cıkmıyor ıkımızdende bırden lafa nasıl gırıcemkı?
eğer eşinin sormasını beklersen çokkk beklersin...deki hayatım bebeğim böceğim odunum senin yaptığın çok yanlıştı vs vs vs sen aç konuyu

haklısın belkide ama bakalım aynı odada oturacakmıyız hanı zaten konusuyor olsak laf arasında soylerım ama hıc cıt cıkmıyor ıkımızdende bırden lafa nasıl gırıcemkı?

Diğer odaya giderse sende diğer odaya götür orda için çayınızı....

Herşey gayet normalken "aaa bu arada söylemem gerek bir şey var" deyip konuyu açacaksın...

Sonra yine aynı normallikte hayata devam edeceksiniz.... sen sağ ben selamet...

Ama eşine bu kırgınlığını anlatmalısın, erkek milleti herşeyi detaylıca düşünemez....

Hatta onlar bizim aynı anda bu kadar şeyi nasıl düşünebildiğimize şaşırıyorlar

Ben de çok merak ettim ne kadar evlisiniz.
Bence eşinizin sizin adınıza söz vermesinden daha ciddi sıkıntılarınız var gibi.
Bu bahsettiğiniz sıkıntı aslında çok büyük bir sıkıntı değil, ama can sıkıcı bir sıkıntı ve bu kadar büyük olmayan sıkıntıyı bile oturup konuşamamak, insanın eşine bu konuyu nasıl açarım diye bu kadar düşünmesi hayli ilginç. Siz normal de hiçbirşey paylaşmıyorsunuz, muhabbet etmiyor musunuz?
Kavga bile etseniz, şu halinizden daha iyidir bence.

ben bunu yapma taraftarı degılım zaten ozellıkle kaynanamın yanında küsmeyi hiç istemesemde eşimede bırsey yokmu gıbı laylaylom yapamam işte benım karakterımde bu esımle bır kere daha yasadık bunu ama emrivaki yoktu ortada baska bır sorundu yıne ben sustum oda dedıkı boyle cıddı konuların cocukca yasanması hıc hos degıl dedı bende dedımkı konusunce senınle güzel iletişim kurabılsek konusurum ama hemen celallenıyorsun bende bu yüzden susuyorum dedim oda dediki bu konuda ben kendıme bıle guvenmıyorum bırden parlıyorum elımde degıl dedi işte bu yüzden susarak küsüyorum
..

eğer eşinin sormasını beklersen çokkk beklersin...deki hayatım bebeğim böceğim odunum senin yaptığın çok yanlıştı vs vs vs sen aç konuyu

Odunum evet bazen odunlaşıyorlar.....

meleğime katılıyorum, sen konuya girmezsen o hiç girmez..........

ya bu olayı bence çok fazla kendi gözünde büyütme.. daha önce de dediğim gibi otururken, yemek yerken, çay içerken bir anda gir lafa... bunun için de bu kadar uzun süre küs kalınmaz ki... :):)

Aynı noktadayız biliyorum aslında,aynı şeyleri söylemek istiyoruz

Ama evlilik sevgili olmaya,flört etmeye ne bileyim kanka ilişkilerine falan benzemiyor.

Herşey açık olmalı,biriktirip kin dolmak yerine..

Eşi onu aradığında "tamam annene gidelim gideriz,ama bu ilk ve son.bir daha benden habersiz plan yaparsan tek başına gitmek zorunda kalırsın" diyebilseydi. konu orada açıklığa kavuşurdu.
Yani susayım küseyim gelsin afedersin desin hata yaptım desin mıc mıc yapsın pardon desin falan fişman erkekler için çoook büyük bekletiler kadınlar sıkıntılarını anında çözmeliler bence..
biri alanlarına girince "hooop dur bakalım orada" demeyi bilmeliler.. Eş bile olsa,kadın spora gidecekmiş.Kayınvalidesine gittiğinde kıymetini bile annecim bak spora gidecektim ama bendne habersiz plan yaptığı için oğlun sana geldim demeliydi.bir dahakine plan yaparken beni ara olmaz mı demeliydi...ikincisi başına gelmezdi.

elbette kendi düşüncelerim..

Asabi baskıcı sizin lafınızı ciddiye almayan bir erkekse başka bir yol izlenmeli.
bu detayları bilemediğim için küsmeyi hatalı buluyorum.
ama siz kavga etmeyelim de ben küseyim susayım diyorsanız haklı olabilirsiniz.
ama her şekilde genceciksiniz daha neler yaşayacaksınız sorunu başında çözmek en iyisi.
susayım diye konuları atlatırsanız daha çok kinlenirsiniz..

arkadaşım sen baştan yanlış yaptın.ben olsam kaynanama kusura bakma annecim benim sporum var ona gitmem lazım spor çıkışı bakarım der çıkar giderdim.spor çıkışıda gitmezdim direk eve giderdim ozaman eşin mutlaka arardı seni neden gelmedin diye.ay kocacım terliydim kendimi yorgun hissettim sen anacığınla dertleş konuş özlem hasret gider gel eve der kapatırdım teli.eve gelince bi güzel alır karşıma konuşurdum.

biz normalde birbirimizle gayet guzel konusabılen herseyı paylasabılen bır ciftiz eşim cok bilgili zeki herseyın farkında olan bır ınsan ikimizde gurur yapıyoruz işte asıl sorun bu.. henüz 7 aylık evliyiz bu süreçte iletişimsizlik normal diye dusunebılırsınız belkı ama hayır normal degıl bence 7 ay 7 yıl 70 yıl hıc farketmez burda kişilik konusuyor bence 7 senelık evlıyken esı bunu yapanlar yokmu?? bizimkisi gurur esasen ama bu aksam konuscam gururumu yıkıp nasıl sonuclanır bılmem ama bir şekilde konusmam lazım ve sizi durumdan yarın haberdar edicem..eşimde bende baskın kişi rolu oynuyoruz

eşime bu aksam dicemki kırıldıgım nokta dun benı hıc aramaman oldu ınsan 1 kere bıle aramazmı annenı arayıp gec kalacagını soyluyorsun ben kimim dicem? annene gitmek ıstemen gayet normal fakat benı arayıp soyleyemezmıydın anneme gıdıcez haberın olsun dıye bıldırebılırdın sen zaten benım adıma karar verıyorsun bir işin varmı dıye sormanı beklemıyordum ama bıldırmenı isterdim en azından dicem annenle ben yokmusum gıbı benı hıce sayarak konustunuz :2:madem oyle benim orda olmamın ne anlamı varkı sen annene tek basına git muhabbet et dicem

Ay sende alemsin evlilikte iletişim çok önemli ben kesinlikle o akşam arkamı dönüp yatmazdın bu adam seninle evli anası ile değil,ayrıca tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok o akşam eşime açık,açık ona kırıldığımı ve nedeni söylerdim tartışmadam korkma obir evlilik için ayardır ,o ayarı kaynanaya bırakma

Fevri olmak her zaman işe yaramayabilir...

Eşi biraz sinirliymiş anladığım kadarıyla... her eş aynı anlama potansiyeline sahip olamayabiliyor...

Yine de en sağlıklısı falansız filansız feşmekansız, konuya girmek..... bence...

ben kaynanama dedım spora gıtcem gelemem dedim hatta defalarca soyledım ama bu defa kacamadım işte..benım esım anlardı derdıkı sende geleceksın beraber gıdıcez derdı emınım buna tek gitmezdi hatta sınırlenır bırden parlar ne soyledıgını bılmezdı ben gıtmeseydımde anneme gıtmek ıstemıyorsun dıye olay coook uzardı...

Bunlardan önce bence tekerrür etmemesi için konuşmalısın... yıkıcı olursan sende üzülürsün....

burda fevri bir olay yokki.sporu var ve spora gidilecek.spordan terli terli oraya gitmekte hoş değil.zaten kimseyi kırmadan kasten yapıldığını göstermeden konuşması eşini sinirlendirmese gerek.tatlı sert konuşmak işe yarar.

valla anacım burda bir sürü kişinin eşiyle sorunları oluyor ve ne yazılırsa yok eşim şöyle eşim böyle deniyor.öyle anlatıyosunuzki eşlerinizi fikir mikir çözüm mözüm yok diyorum kendi kendime.sanki eşleriniz insan değilde başka bişey.

Bunlardan önce bence tekerrür etmemesi için konuşmalısın... yıkıcı olursan sende üzülürsün....

işte be o sinirle herseyı derım yıkıcı olurum dıye uzuluyorum tutamam kendımı ıcımde ufacık bırseyı saklayamam agzımdan cıkıverır hepsi annesi hakkında konusursam derkı annemı benden kıskanıyor dıye daha cok kıskandırmaya calısır dıyede korkuyorum ona kıskandıgımı bellı etmek ıstemıyorumda aslında..

Eşinden dolayı diyorum... sinirlenebiliyormuş... eve geç gelebiliyor, ve hiç konuşmadan aynı yatağa yatabiliyorlamış....

Zaten aralarında gururdan kaynaklanan bir iletişim sorunu var...

Bence gitmekle iyi yapmış, şimdi sorun kırgınlığını eşiyle paylaşıp, tekrarlanmamasını sağlamak...

belki kaynanan yalan soylemistir? esinle konusmadan onun yaptigina nerden emin ola biliyosun ki? hele bi sor anla ne olub bittiyini, zaten ilk defa diyosun. bazen yasli insanlarda olur boyle seyler cocuk gibi kendi istedikleri gibi konusurlar. kac yasinda kaynanan?

canım tatlı dilll yılanı deliğinden çıkarır kocanla güzelce konuş hem diyorsun ki çabuk sinirleniyor.. ne diye ortamı gereceksin ki...hem küslük ilişkiyi soğutuyor.. kocanla asla bir saat bile küs kalma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…