Eşim annesiyle benım adıma plan yapıyor ben bunu annesınden öğreniyorum!!

çok sinir bozucu bir durum...
Akşam geldiğinde bu durumu eşinle konuş..ama güzellikle değil..

Gayet açık ve net..yumuşamadan...

Bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti.sana kızgın değilim ama fazlasıyla kırıldım..
Ben karınsam eğer, benim nereye gideceğimi annene değil bana söylemen gerekir..aynı zamanda benim bildiğim bir erkek geç gelecekse karısını arar annesini değil....
Ozaman annenle yaşa de...

Bu yaptıkların çok dokundu..cahilliğine veriyorum ve konunun üzerinde durup tartışmak istemiyorum.konu kapanmıştır de..git içeri yat..

Kavga edersen değerin düşer..yumuşak davranırsan etkisi olmaz...
Bu şekilde konuşursan bak nasıl içerliyor ozaman beyefendi...

çok sinir bozucu bir durum...
Akşam geldiğinde bu durumu eşinle konuş..ama güzellikle değil..

Gayet açık ve net..yumuşamadan...

Bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti.sana kızgın değilim ama fazlasıyla kırıldım..
Ben karınsam eğer, benim nereye gideceğimi annene değil bana söylemen gerekir..aynı zamanda benim bildiğim bir erkek geç gelecekse karısını arar annesini değil....
Ozaman annenle yaşa de...

Bu yaptıkların çok dokundu..cahilliğine veriyorum ve konunun üzerinde durup tartışmak istemiyorum.konu kapanmıştır de..git içeri yat..

Kavga edersen değerin düşer..yumuşak davranırsan etkisi olmaz...
Bu şekilde konuşursan bak nasıl içerliyor ozaman beyefendi...

Canım ben sana olayı özetliyeyim....

Annen ve eşin arasında telefonlaşma olmuş....

Annen... akşama bana gelin demiştir...

Eşin de tamam geliriz demiştir....

Annesi ben nihaliteyi arar haber veririm demiştir..... eşinde o nedenle seni aramamıştır...

Öyle bir şey söylemese eşin senin haberinin olmayacağını zaten bilecek ve seni arayacaktı....

Çünkü annesi bütün planı zaten yapmıştır

Kafana takma, eşinlede akşam güzelce konuş....

Dünkü olaya darıldım, insan eşini arayıp sormazmı gidelim diye... de....

Bir daha tekrarlanmasını istemiyorum de...

Daha önce tekerrür etti mi bilmiyorum ama tekrarladıysa konuşmanıza gerek yok.... değişmeyecektir...

Sevgiler

konuyu nasıl acacagımı bılmıyorum ınanın konusurken anlatırken ağlarım ben sinirlerim bozulur bu tür konuları konusurken sakın olamıyorum kendimi nasıl motive etmeliyim nasıl anlatmalıyım ona..

en cok zoruma gıdende ben 1 hafta burda yokken 1 gun bıle annesınde yatmayan evde yalnız kalan adam ben varken annesini özlüyor annesine sarılıyor ben yokken annesının yüzüne bıle bakmıyor..

annesi hakkında iyi şeyler söyle..bazen ara eşini, bugün anenne git ben yalnız kalmak istiyorum de..sürekli annesine gönder ..

sen git dedikçe gitmez, sen sev dedikçe sevmez,,bu erkek milleti herşeyin tersini yapar çünkü...

Canım bunu sorgulama....

Kanun bu....

Erkek evlendiği zaman söz konusu ailesiyse aslan kesilir...

Aileleri içinde erkekler bulunmaz hint kumaşı olur, can ciğer kuzu sarması olur....

Aileninde eşininde birbirlerine olan sevgisi ne hikmetse katlanarak büyümeye başlar.... araya "yabancı gelin" girince

Sen mi, yani kadınlar mı? onları sorma, onlar ağaç kavuğundan çıkma

aslında bunuda düşünmüyor değilim hatta emınım boyle olmustur ama ıcerıgını bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum esım her halukarda benı arayıp sormalıydı, söylemeliydi bence aksam gelınce konuşcam konusma tartısmayla sonuclanacak emınım cunkı esımde susmayacak cevap verecek olayı farklı yerlere cekecektır kendını haklı cıkarmak ıcın belkıde eve gelmez bunuda dusunmuyor degılım cunkı ne zaman kavga etsek gelmez arkadasıyla dertlesmeye gıder yada ısyerınde uzun kalır...

git dersem ben olmadan gıtmez beyefendı ılla ben olcam orda beni kıskandıracak annesıne sarılacak emınım ben yokken tek kelıme bıle etmıyordur..

bence çok sert yapma sonuçta anladığım kadarı ile ikkez olmuş.. güzellikle ince ince söyle bence.. hemen pençelerimizi gösterince bazen geri tepiyor.. ""tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır"".. benim tavsiyem öncelikle tatlı dil...

ya cidden eşin böyle saçmalık yapıyormu..senin kıskanman için özel çabası var mı?

kesinlikle katılıyorum akşamı bekle uygun dille rahatsız olduğunu böyle birşeyin birdaha tekrarlanmmamasın iste

aynen senın yazdıgın sekılde soyleyebılsem keske ama ya aglarım konusurken yada baska seyler eklerım sakin konusamam işte cunkı cok doluyum gercekten. bu yüzden hep susmayı tercıh edıyorum..

herkes aynı şeyleri mi yaşşıo of imdat

Canım konuşma bu şekilde geçmeseydi, eşin seni kesinlikle arayacaktı...

Yoksa senin nerden haberin olacaktı Allah aşkına...

Surat yapmak kar getirmez... akşam çayınızı yudumlarken.... gayet sakin bir şekilde....

"hayatım dün sana çok kırıldım, bana sormadan plan yapıyorsun, ben annenden öğreniyorum... hiç hoş değil, aynı şeyin tekrarlanmasını kesinlikle istemiyorum" deyip aynı sakinlikte Feriha'yı(ya da neyi izliyorsanız) izlemeye devam edin....

Siz de biliyorsunuz ki yükses ses, gerilimden başka hiç bir işe yaramaz ...

Günü ziyan etmeye değer mi

ya su erkek mılletını anlamadan bu dunyadan gocup gıdecegım yaaa
anlamıyorum arkadas yok aklım almıyor

evlenmeden once aman evlenelım dıyen erkek mılletı
evlendıkten sonra o evden kacmak ısterken ahh anacıgım dıyıp ozluyor delı oluyorum ya
ozlesın tabı ınsanın anasıdır ama bı yere kadar ama yaaa

konus guzelım agla zırla ama konus
anlat derdını kocana
yoksa gercekten ılerıde ısler daha cok karısıyor
ben oyle 3 sene sustum
aman dedım esımle aram bozulmasın aman hamıleyım derken
bı baktım herkesın keyfı yerınde bır ben helak olmusum
hep kendımden gıtmıs gıden...

zararın neresınden donersen kardır canım..
bır daha da kımse ıcın planlarını bozma ...

evet canm çok haklısın biz ilkokulda değiliz ama bazen eşlerimiz bunuyapıyor ilkokul çağındaki annesi özlemiş bunda köyü birşey yok ama en azında haberi olsaymış:))

Ben annesinin evladını özlemesini garipsemiyorum.
Ama konu sahibinin eşinin kafasına göre plan yapmasını çok kaba buluyorum.
Ama yine konu sahibinin de küsmesi,surat asması çocukça.
Küserek sorununu çözmüş olanınız var mı aranızda ?
Küsmekle eşinin ekmeğine yağ sürmüş adeta.
Adam içinden " aman küser küser barışır ölene dek küs kalacak değil ya "diyordur.
Haklıyken haksız duruma düşmemek gerek bence..

Son düzenleme:
Kayınvalidenin verdiği cevapa bakar mısınız.
Siz akşam spora gideceğim diyorsunuz oda çıkışta gelirsin oğlum öyle dedi mi diyor.
Oğlu kime soruyormuş acaba.
Her zaman benim adıma karar verilmesini ben de kaldıramam.
Ama böyle küsüp kendi başınıza oturursanız da çözüm bulamazsınız.
Sizin adınıza karar vermemesini, sizin de kendi işleriniz olabileceğini, işiniz olmasa bile evinize gidip dinlenmek isteyebilirsiniz, eşinizin devamlı sizi mecbur kılmasına gerek yok, bunları konuşmalısınız.
Açık açık konuşmazsanız, kendi kendinize üzülmüş olursunuz sadece.

haklısın belkide ama bakalım aynı odada oturacakmıyız hanı zaten konusuyor olsak laf arasında soylerım ama hıc cıt cıkmıyor ıkımızdende bırden lafa nasıl gırıcemkı?

benmde demek istedğim aynı şeyler ama insan bi haber vermezmi...hani bu emrivakiyle insan ister istemez tavır yapabiliyorr....
küserek sorun halledilmez ama nihalitede istemişki benim tavrımı faretsin,bana bi sorsun hayatım noldu diyee tabi oda ilglenmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…