Arkadaşım Allah aşkına kaç yaşındasınız siz nedir bu küsmeler falan..
Karşına alırsın akşam eve gelince bak kocacım böyle böyle ,rica ediyorum bir daha yapma beni üzüyorsun bu davranışların hoşuma gitmiyor dersin. Oldu bitti.. İlkokulda değiliz ki.. Evlilik kurumu bu..!
canım bence küsmeler falan biraz çocukça ama tabii ki haklısın,küs olmanın nedenini bile bilmiyo eşin,yani farkında değil.bence güzellikle bi konuş,durumdan hoşnut olmadığını senin de bi hayatın olduğunu ve en önemlisi senin adına bir şey planlamaması gerektiğini anlat,küsmek çözüm değil zaman kaybı bana kalırsa
merhaba arkadaslar cogu zaman burda acılan konuları takıp edıyorum kimi zaman fikir alıyorum kimi zaman ders cıkarıyorum yorumlardan..
şimdi gelelim benim sorunuma dün eltimin annesine oturmaya gittik be kaynanam dediki işte oğlum beni aradı sen oturmadan cıkınca bıze gelecekmısın oda aksam bıze gelecekmıs oyle dedı bana dedı oysa esım benı hıc aramadı ve bu konu hakkında bır fıkrım yok bende oturmadan cıkınca spora gıdecektım benım planım varmı yokmu kımsenın umrunda degıl neyse cıktım gıttım kaynanamın oraya esım kaynanamın cebini arıyor anne gec gelıcem dıye ısı uzamıs benı aramıyor bende benım annen degıl dedım canım benım fln boyle hemen yumusadı hıc yakın davranmadım soguk soguk telefonu kapattım aksam geldı bana nasılsın dıyo ıyımısın dıyo hııı dedım ama cok bozuldum gercekten yemege gectık annesı ben o oturuyoruz ıkısı konusuyor guluyor benı hıc umursmaıyor esım arada bana anlatıyor ben yuzumu cevırıyorum sonra oturma odasına gectıler annesıne dıyor canı sıkkın onun dıyor fln. sonra ben tek kelıme etmedım ıkısı saatlerce konustular gulustuler esım dönüp bana nıye moralın bozuk bıle demıyor düşünebiliyormusunuz sonra kaynanam kızım nıye gulmuyon canınmı sıkkın dedı yoo gülesim yok demekki dedim. sonra kalktık eve geldık ben yattım hemen esımde oyalandı bıraz sonra yattı o kadar canım sıkkınkı anlatamam sabahta gondermeye kalkmadım..
sizce ne yapmalıyım o niye küstüğümü dahi bilmiyor inanın ama sormuyordu nıye küstün diye küsme sebebim annesine benim oturmadan sonra annesine gıtmemı soylemıs oda annesıne gelecekmıs yada kaynanam bıze gelecekmıs ama bana hıc soylemedı bıle benım haberım bıle yok insan eşiyle gün içinde bır kere bıle konusmazmı..
aksam nasıl davranacagımı bılmıyorum nolur yardım edın sızınde basınıza bu durum gelıyormu nasıl davranmalıyım ???
Ben senin yerinde olsaydım "ben çıkışta spora gideceğim" der, çeker giderdim.
Bir daha sana sormadan plan yapamazlardı.
o niye küstüğümü bile bilmiyor diyorsun ya bence tam tersi yaptığının bal gibi farkında ama o taraflara ayak basmak işine gelmiyor.. küsmek konuşmamak çare değil al karşına güzelce konuş.. emrivakiler bana göre değil de.. benimle ortak hayat yaşıyorsun annenle değil de.. yaptığın planlardan beniim haberim olmalı bu defalık planına istirak ettim ama bu ilk ve sondu lütfen tekrarı olmasın de :)
o niye küstüğümü bile bilmiyor diyorsun ya bence tam tersi yaptığının bal gibi farkında ama o taraflara ayak basmak işine gelmiyor.. küsmek konuşmamak çare değil al karşına güzelce konuş.. emrivakiler bana göre değil de.. benimle ortak hayat yaşıyorsun annenle değil de.. yaptığın planlardan beniim haberim olmalı bu defalık planına istirak ettim ama bu ilk ve sondu lütfen tekrarı olmasın de :)
Kesinlikle katılıyorum....Sormak işine gelmemiştir,biliyor zaten neden küstüğünüzü..Eğer şimdi sorunu halletmezseniz bunun devamı gelir,eşinizde nasılsa 2 gün küser 3.gün barışır diye düşünür sürekli...
ah bunu yüzüne söyleyebilsem keşke söyleyemiyorum işte ben bunu soylerken sakin olamam konu konuyu acar cıkmaza girer diye korkuyorum ama bunu yapmayı denicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?