Eşim annesiyle benım adıma plan yapıyor ben bunu annesınden öğreniyorum!!

nihaLite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
637
4
46
Kayseri
merhaba arkadaslar cogu zaman burda acılan konuları takıp edıyorum kimi zaman fikir alıyorum kimi zaman ders cıkarıyorum yorumlardan..
şimdi gelelim benim sorunuma dün eltimin annesine oturmaya gittik be kaynanam dediki işte oğlum beni aradı sen oturmadan cıkınca bıze gelecekmısın oda aksam bıze gelecekmıs oyle dedı bana dedı oysa esım benı hıc aramadı ve bu konu hakkında bır fıkrım yok bende oturmadan cıkınca spora gıdecektım benım planım varmı yokmu kımsenın umrunda degıl neyse cıktım gıttım kaynanamın oraya esım kaynanamın cebini arıyor anne gec gelıcem dıye ısı uzamıs benı aramıyor bende benım annen degıl dedım canım benım fln boyle hemen yumusadı hıc yakın davranmadım soguk soguk telefonu kapattım aksam geldı bana nasılsın dıyo ıyımısın dıyo hııı dedım ama cok bozuldum gercekten yemege gectık annesı ben o oturuyoruz ıkısı konusuyor guluyor benı hıc umursmaıyor esım arada bana anlatıyor ben yuzumu cevırıyorum sonra oturma odasına gectıler annesıne dıyor canı sıkkın onun dıyor fln. sonra ben tek kelıme etmedım ıkısı saatlerce konustular gulustuler esım dönüp bana nıye moralın bozuk bıle demıyor düşünebiliyormusunuz sonra kaynanam kızım nıye gulmuyon canınmı sıkkın dedı yoo gülesim yok demekki dedim. sonra kalktık eve geldık ben yattım hemen esımde oyalandı bıraz sonra yattı o kadar canım sıkkınkı anlatamam sabahta gondermeye kalkmadım..

sizce ne yapmalıyım o niye küstüğümü dahi bilmiyor inanın ama sormuyordu nıye küstün diye küsme sebebim annesine benim oturmadan sonra annesine gıtmemı soylemıs oda annesıne gelecekmıs yada kaynanam bıze gelecekmıs ama bana hıc soylemedı bıle benım haberım bıle yok insan eşiyle gün içinde bır kere bıle konusmazmı..

aksam nasıl davranacagımı bılmıyorum nolur yardım edın sızınde basınıza bu durum gelıyormu nasıl davranmalıyım ???

Arkadaşım Allah aşkına kaç yaşındasınız siz nedir bu küsmeler falan..
Karşına alırsın akşam eve gelince bak kocacım böyle böyle ,rica ediyorum bir daha yapma beni üzüyorsun bu davranışların hoşuma gitmiyor dersin. Oldu bitti.. İlkokulda değiliz ki.. Evlilik kurumu bu..!

Ben sizin yerinizde olsaydım programımı başkası için bozmazdım.Akşam spora gideceksem eğer eşimin annesine işim olduğunu gelemeyeceğimi söylerdim. En nefret ettiğim şey benim adıma başkalarının karar vermesidir. Misafirlikten kalkar, spor salonunun yolunu tutardım.Orda işim bitince eve geçerdim.Eve geçinceye kadar telefonumu sessize alıp,eşim aramışsada eve gidince geri arardım. Spordaydım kusura bakma derdim.Anneme gidecektin haberin yokmuydu derse de " sen bana böyle birşey söylemedin ki.Beni arayıp söyleseydin tabiii ki sporum bitince giderdim" derdim.

böyle birşey başıma gelmedi ama eşin çok ayıp etmiş.....annesine gidesi varsa demeliydi bunu 'hayatım bugün anneme geçelim vs' diye böyle habersiz dahamı iyi oldu...kendisi sorana kadar tavrını değiştirme..böyle devam et..yatana kadar eğer sormazsa kendin anlat...
bide şu var maden senin moralın bozuk ve bunu eşin farkediyo insan bi köşeye çekip konuşmazmı noldu hayatım demezmiii....evde bile sormuyo ....valla bazen bunu eşimde yapıyo farkediyo ama söylemiyo ben sinir oluyorum....eğer akşama kadar bekleyemezsen msj at ben öyle yapıyorum bazen

canım bence küsmeler falan biraz çocukça ama tabii ki haklısın,küs olmanın nedenini bile bilmiyo eşin,yani farkında değil.bence güzellikle bi konuş,durumdan hoşnut olmadığını senin de bi hayatın olduğunu ve en önemlisi senin adına bir şey planlamaması gerektiğini anlat,küsmek çözüm değil zaman kaybı bana kalırsa

evet canm çok haklısın biz ilkokulda değiliz ama bazen eşlerimiz bunuyapıyor ilkokul çağındaki annesi özlemiş bunda köyü birşey yok ama en azında haberi olsaymış:))

annesine spora gıdıcem ben bugün gelemem dedım dıyorki ordan cıkınca gelırsın oğlum oyle dedı dıyor cok cabaladım gıtmemek ıcın ama lanet olsun dedım en sonunda gittim.. ben 22 yasındayım normalde küsmem ama benden habersız bırsey olunca cok moralim bozuluyor benı eşimin hiçe sayması cok ağırıma gidiyor hıc yapmadıgı bırseydı bu hayretler ıcerısınde kaldım ve ne tepki verecegımı bılmedıgım ıcın küstüm ben 1 hafta ıstanbulda kaldım annesıde yalnız esımde yalnız ama bırgun bıle annesınde yatmadı annesını cok seven ınsan 1 gun bıle yatmazmı ama benım yanımda annesıyle bır muhabbetler bır muhabbetler kıskandırma cabaları. bana deseki anneme gitcez bu aksam dese tamam der giderim ikilemem ama annesıne nıye soyluyor bana bır sorsa ısın varmı bugun diye şok oldum inanamadım eşim ilk defa yaptı bunu.. mesajmı cekıyım sizce yoksa aksam gelınce karsıma alıp konussam emınım cok kötü tartısma olacak cunkı kendını haklı cıkaracak anneme gıtmıyoruz kac gundur v.s ben demesem sen demıceksın fln kendini haklı cıkarmaya calısır o

Ben senin yerinde olsaydım "ben çıkışta spora gideceğim" der, çeker giderdim.
Bir daha sana sormadan plan yapamazlardı.

yaparlar canım, her türlü planı yaparlar. hatta seni senin haberin olmadan doğurtup çocuğunu da kaynanana verirler. sen sonradan öğrenirsin.
keşke tepki verseymişsin.bana bişey söyleyen olmadı benim planım var sonra gelirim siz oğlunuzla oturun madem planınız var deseydin.
eşinle de oturup konuş bence, benim haberim olmadan plan yapma de.

kendimi kötü hissediyorum hadi neyse haber vermedı bana annesıne dedı ben ordayım annesındeyım demezmı ınsan nıye küstün diye yaaa sadece moralın bozuk gıbı dedı bende konusmadım sustum bır dahada sormadı zaten bende ıstemezdım boyle olmasını ama annesıyle ben yokmusum gıbı 2 saat konustular ben tv ızledım ha varım ha yokum! bu zoruma gitti annesı burda kalın burda yatın dıyor gıderken yok duş alıcam baska zaman kalırız dıyor nıhalın sabah ısı vardır belkı dıyor benı dusundugu ıcın bir şok daha yasadım sankı benım adıma kararlar veren o degıl baskası bırden benı dusunur oldu cunkı kendı yatmak ıstemıyorya!!

Eşine söylemen lazım bana niye demiyosun diye..

Ben senin yerinde olsaydım "ben çıkışta spora gideceğim" der, çeker giderdim.
Bir daha sana sormadan plan yapamazlardı.

inan normalde hep bunu yaparım hayır demesını bılırım spordan sonra gel dıyor bu seferde araba benım kendı babamın arabası dedımkı belkı babama lazım olur dedım haa dedı o zaman jeton düştü ama neyse dedım huzursuzluk cıkmasın dedım lanet olsun dedim gıttım ama eşime öfkem gecmedı. ben normalde kaynanama hayır dıyebılen bır ınsanım eltım saf ne derse evet der ama ben hayır deyıp tepki koymasını bilirim buna ragmen dun benım adıma plan yapmayı basardılar helal olsun dıyorum!!

o niye küstüğümü bile bilmiyor diyorsun ya bence tam tersi yaptığının bal gibi farkında ama o taraflara ayak basmak işine gelmiyor.. küsmek konuşmamak çare değil al karşına güzelce konuş.. emrivakiler bana göre değil de.. benimle ortak hayat yaşıyorsun annenle değil de.. yaptığın planlardan beniim haberim olmalı bu defalık planına istirak ettim ama bu ilk ve sondu lütfen tekrarı olmasın de :)

Hiçbir zaman benim adıma bir başkalarının
program yapmasına tahammül edemem.
Siz onlar ne derse yaparsanız,tepkinizi koymazsanız
onlar devam edecektir böyle davranmaya...
Aynı çatı altında küslük olmaz arkadaşım,
eğer bir sorun varsa konuşarak halletmelisiniz diye düşünüyorum..
sevgiler...

ah bunu yüzüne söyleyebilsem keşke söyleyemiyorum işte ben bunu soylerken sakin olamam konu konuyu acar cıkmaza girer diye korkuyorum ama bunu yapmayı denicem..

Kesinlikle katılıyorum....Sormak işine gelmemiştir,biliyor zaten neden küstüğünüzü..Eğer şimdi sorunu halletmezseniz bunun devamı gelir,eşinizde nasılsa 2 gün küser 3.gün barışır diye düşünür sürekli...

eşin çok ayıp etmiş ama sizin aranızdaki sorunu kaynanana gittiğinizde yüzünü asarak belli etmen pek hoş bişey değil, ben eşime ne kadar kızsam sinirlensem de başkasına asla belli etmem, akşam er ya da gec biz evimize gitmicek miyiz? ikimiz KONUŞUR çözeriz, ama bak konuşarak... seninki gibi tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış mantıgıyla biryere varılmaz cünkü

canım hemen esınle konus
yoksa bu tur planlar ılerıde buyuk problemler cıkartıyor
sende buralarda okuyorsundur
ılerıde ne zman gıdıp gelecegıne, cocugu ne zman yapacagına kadar plan yaparlar canım..
boyle devam ederse cocuk yapmak ıcın ızın almak zorunda bıle kalırsın vallah.. tovbe tovbeee...

benımkıde aynı canım
plan yapar en son benım haberım olur
ama gecenlerde bır cıkıstım hepsıne ne olduklarını sasırdılar

ne ben kayınvalıdemı ararım ne o benı
eskıden hep arardımm (salak gıbı) o hıc aramazdı
bı kere soyledım nıye aramıyorsun anne ask olsun dedım
dedıgı cevap : pglumdan haberını alıyorum!
oylemııı hanımefendı
bende aramıyorum sımdı gecen gun o sorsu benı nıye aramıyorsun aynı cevabı verdım canım: oglundan haberını alıyorum dedım. muthıs bozuldu...

yanı anlayacagın senın ıyı olman bır sey ıfade etmıyo guzelım..
malesef karsındakı senın gıbı dusunmuyor..
ben sımdı anladım gec olsun guc olmasın derler ya hanı neyse...

haklısın konusmalıyım ama nasıl??? aksam eve gelecek ve hıc konusmıcaz o dırek ya yemege oturcak ve hep susacak sonra televızyon ızlıcek umrunda bıle olmıcam huzurunun bozulmasını ıstemıcek sızce nasıl konuya gırmem gerekır ne yapmam gerekır haklı oldugum ıcın hosgeldın bıle demek ıstemıyorum ona boylece sankı ben konusmak ıcın yer arıyormusum gıbı dusunebılır

ah bunu yüzüne söyleyebilsem keşke söyleyemiyorum işte ben bunu soylerken sakin olamam konu konuyu acar cıkmaza girer diye korkuyorum ama bunu yapmayı denicem..

canım sakin olmaman için bir sebep yok ki.. çayını demle alın birer bardak birşey izlerken ""hayatım bugün böle böle yaptın ama emrivakilerden hoşlanmıyorum aşkım biliyorsun ya ben bugün senin için güzel bir süpriz hazırlama planı içerisindeydim ama benden habersiz yaptığın plan seni çook büyük bir süprizden etti istersen bir daha birşeyi planlarken benimde fikrimi al canım benim"" deyiver :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…