- Konu Sahibi Beautician1
-
Sebep her ne olursa olsun o bir anne!
Sizi yanlız bırakmak istemiyor olabilir,bi işin ucundan tutayımda kızım yorulmasın rahat bi hamilelik geçirsin diye düşünebilir...
Bence eşiniz kesinlikle haksız şu durumda.
Seni doğuran dünyaya gelmene sebep olan o kadına gözü gibi bakması koruyup kollaması saygıda kusur etmemesi gönlünü hoş tutması gerekirken,surat asıyorsa büyük terbiyesizlik ediyor.
Belki ters görüşte olan arkadaşlar olabilir bana ama,ben anneye babaya ''ÖF'' bile denmez diyerek büyüdüm.
Ve değil eşim,kim olursa olsun annemi babamı rahatsız edecek gücendirecek şekilde kirpiğini bile oynatsa hayatının bundan sonrasında Allah elime düşürmesin,benden çekeceği var!
aynı şehirdeki insanlar neden yatıya kalır hiç anlamam..
hayır zaten doğumdan sonra yanınızda kalacak,öncesinde biraz yalnız bıraksaydı sizi..
eşiniz haklı bnce,hem eviniz de müsait değilmiş,hem insna h.sonu evinde dinlenmke eşiyle beraber olmak ister..bence annenize böyle söyledğiniz iyi olmuş ama anneniz anafikri anlamamış zaten,h.içi kalırım demiş..
Ya ama eşine cephe alma bence kızmışsın çünkü belli.
Ama bence onu da anlamaya çalış. Düşünsene tüm hafta çalışıyorsun tam oh ayaklarımı uzatacağım dediğin an kayınvaliden yatılı geliyor sürekli:26:
Peki babanızla konuşsanız? Babanıza anlatsanız, hatta size yakın bir yere taşınsa, akşama kadar kalsa ama akşam gitse? Babanız yardımcı olsa size olmaz mı?
ama sizin durumunuz farklı konu sahibinden...
annenizi ortada bırakmayın lütfen,acaba eşinin annesi aynı durumda olsa ne yapardı,eminim kimselere bırakmadan sizin eve yerleştirirdi...
Canım bu tarfalarda oturamazlar onlar ben beyoğlunda oturuyorum. Babamın işine ve abime ters hem yapamazlar burda. Biz de orada oturamayız burada eşimin anneannesiin evinde kira ödemeden oturuyoruz. Çıkarsak kiraya çıkmamız gerekecek.
Haklısın canım ama az önce annemle telde konuştuktan sonra kendimi çok çaresiz hissettim ve konu açtım. Bebek doğduktan sonra da eşim 20 gün evde olacak. O zaman hem annem hem o ne yaparım bilmiyorum. Düşüne düşüne dert sahibi oldum. Artık idare edicez.yüce rabbim güç verir inşallah.sanırım 39.haftalık hamilesin,yani 1 haftaya doğuracaksın,keşke bu konuyu hamileliğinin başında açsaydın,o zaman çözüm bulsaydık..zaten doğumdan sonra yeterince ve uzun süre kalacak sizde.bence böyle bir konuşma için zamanlama yanlış olur..bu saatten sonra kalma bizde denmez yani,bu sfer doğumdan sonra kalmayıveriri sıkıntı olur..
Annem yemeklerini yapıyor onların gelmeden önce. İdare ediyorlar. Alışmışlar onlar da bu duruma. Eşim de diyor onları nasıl bırakıyor diye. Hep eziliyorum onun laflarıyla. Ve en üzücü olay ise buna sebebiyet veren annem.anne baş tacıdır ama bence kalma olayını biraz abartmış aynı şehirde 3,4gün kalmak nedir yahuu eşin haklı siz kayınvalideniz sürekli gelip kalsa sizde rahatsız olurdunuz. bence annenizle konuşun babanız kardeşiniz napıyor o evde yokken yemek olayı vs.? annenize diyin hergün gel ama kalma yada hafta içi kalmaya gel hem eşim yok daha rahat ederiz kızkıza sohbetimiz çayımız daha keyifli olur dehaftasonu eşim dinlenmk istiyor senden çekiniyor vs. de
annenizde sizin huzurunuzu bozmak istemez anlar heralde
Huy edinmiş. Eşim de sağolsun belli etmiyor ona o da hiç düşünmüyor.Eşiniz çok haklı, benim kayınvalidem de gelse ki istemezdim, bende rahat edemem yani...
eşinizi anlayın kesinlikle.
Ben çok karşıyım böyle kalma işlerine yaa..ne gerek var ki aynı şehirde değil misniz?
Ama sizin için zor bir durum, anneye söylenmezde..
Haklısın canım ama az önce annemle telde konuştuktan sonra kendimi çok çaresiz hissettim ve konu açtım. Bebek doğduktan sonra da eşim 20 gün evde olacak. O zaman hem annem hem o ne yaparım bilmiyorum. Düşüne düşüne dert sahibi oldum. Artık idare edicez.yüce rabbim güç verir inşallah.
Annem yemeklerini yapıyor onların gelmeden önce. İdare ediyorlar. Alışmışlar onlar da bu duruma. Eşim de diyor onları nasıl bırakıyor diye. Hep eziliyorum onun laflarıyla. Ve en üzücü olay ise buna sebebiyet veren annem.
Huy edinmiş. Eşim de sağolsun belli etmiyor ona o da hiç düşünmüyor.
Kayınvaldieniz yok sanırım yada uzakta mı?
Düşünün kayınvalidenizin sürekli geldiğini ve rahatsız olduğunuzu, eşinize şikayet ederdiniz sizde..
Evet canım aynı şehirdeyiz.
canım eşin 20 gün ne yapacak evde,bence işe gitse daha iyi olur,tecribelerimden biliyorum,zaten dışarı atmak için can atıyolar kendilerini...sna asıl yardımcı olacak annen doğumdan sonra..bence lohusa halinle annenle eşin arasında kalmak istemiyosan eşine işe gitmesini söyle..anennin de mesela 1 ay sizde kalacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?