- Konu Sahibi anatolia35
-
ebru 72 dusuncelerine hayran kaldim ben de tipki senin gibi dusunuyorum ama nedense dusunduklerimi uygulayamiyorum cesaretim yok oldu malesf bu evlilikte ayriliyim diyorum olmuyor devam ediyim diyorum cocuklar icin ama kendi gururuma yediremiyorum malesef ben bir hicim esim icin bence esim sadece cocuklari icin ve etrafdakilerin tepkisini almamak icin ayrilmak istemiyor.benim problemlerim cok esimle her kavgamizda beni evden kovoyur tabi gidecek bir yerim yok ya bunu cok iyi kullaniyor,ben yurt disindayim tum ailem turkiyede burada sadece bir kiz kardesim var esim onunlada gorusturmuyor.aslinda esim iyi biri ama kendi dogrulari var yada o oyle oldugunu saniyor at gozlugunu daha cikaramadi.daha dogrusu kaynanam izin vermiyor gorusmemize ama ben iste sen benim ailemle gorusmuyorsan bende seninkiyle gorusmem diyemiyorum cok korkak birisiyim kavgadan tartismadan cok korkuyorum suan hamileyim inanirmsiniz bana hamileyken vurdu sacimdan surukledi ama caresizim elimden bisey gelmiyor cocuklarim icin susuyum diyorum ama kendime olan saygim kalmiyor bu seferde tavsiyelerinzi bekliyorum simdiden tesekkurler
ya ksr bakmayin ama bu zamane gelinlerinde bi tuaflik var bence.neden kayinvalidelerin yaptigi hersey batiyor ben anliyamiyorum.kendi annenizde karismistir eminim ama onun söyledklerini bukadar sorun yapmamissinizdir eminim.birakin onlarda biraz karissin ogullari evlniyo sonucta.herseyi böyle problem haline getirmeye gerek yok bence
Konunuz var mı bilmiyorum ama bir konu açarsanız size destek olmaya çalışırız elbette ki.
Mutlaka çok değerli fikirleri olacaktır.
Benim bugün bu kadar güçlü olmam da birden bire olmadı. Yaşanmışlıklar, tecrübeler sizi bir yerde silkiyor ve kendinize geliyorsunuz.
Önemli olan kendinize olan saygınızı yitirmemek. Eğer siz bunu yaparsanız herkese size saygısızlık etme hakkını vermeyi kabul etmiş olursunuz.
Piskologun tavsiyesi ne oluyor sana? Ve kardesinle neden görüstürmüyor? Keskelere bakma sakin, cok daha üzülürsün. Önüne bak ve herseyin iyi olabilecegine inan.
Esinle mutlumusun? Cocuklariniz mutlu mu? ben danimarkadayim, sen nerdesin?
Bosanma konusuna nasil bakiyosun? Yazdiklarini okuyunca evliliginizin mutsuz dayanilmicak bi hal oldugunu düsünüyorum.
Ailem yanimda allahtan, annemle hergün konusuyorum, kardeslerimle hergün yazisiyorum, ama cok üzülüyolar bu duruma. Arkadaslarim ailen melek gibiler onlari üzmeye hakkin yok diyolar. Ne yapicam bilmiyorum valla. Annemle ve babamla cok konustum bu durumu, sakin ezdirme kendini diyolar, okulunu düsünme sen akilli kizsin heryerde okursun diyolar, yani sadece benim mutlu olmami istiolar. Tabi kocandan ayril lafini hic duymadim, biribirimizi sevdigimizi biliyolar cünkü. Annem sevgiyle herseyi yenersiniz diyo, ama dünya o kadar güzel degil artik malesef. Cok aci cekiyorum. Hele ki kocamin sevgisini azaldigini duydugum günden beri cok caresiz hissediyorum kendimi..
ben hollandadayim bundan 3 yil oncesine kadar hersey iyiydi ama 3 yil once evimizi ayirdik daha guzel olur hersey zannettim ama daha kotu oldu biz kocamla daha oyle romantik bir gun bile geciremedik onceleri kaynanamgille beraberiz diye sonralari ise cocuklardan vakit bulamadik cocuklari kaynanama birakmak istedik mesala birgun ama bakamam cocuklariniza gittiginiz yere goturun diyor 2 tane kucuk cocukla nereye gezmeye gideceksin?birbirimizden kopmaya basladik.esim anasinin ilk cocugu ve birbirlerine cok baglilar,esim ve ailesi sadece onlarla iyi ve samimi olmami istiyorlar disaridan kimseyi istemiyorlar kardesime gitmek istedigimde ise yol orada gideceksen git ama geri gelemezsin diyorlar ne yapayim ben simdi cocuklarim var bekara kari bosamak kolay 2 sene once yine bir kavgamizda beni evden kovdu bende artik son damla deyip kardesimin yanina gittim sonra bazi akrabalar arayi buldu cocuklarim icin geri dondum bu olay ipleri iyice kopardi kardesimle artik tlf da bi;e konusmami istemiyordu esim hergun kavga hergun huzursuzluk daha berbat olduk mecburen cocuklarimin bu kavgalardan etkilenmemesi icin tamam dedim ama kardesimle gizli gizli gorustum 3 ay once kardesim dogum yapti gidelim gorelim bu inat bu ofke nereye kadar surecek aradanamus davasi kan davasi yada cinayetmi var niye boyle yapiyorsun dedim guzellikle ama oda ise yaramadi bunun uzerine tokadida yedim sacimdan bir odadan bir odayada suruklendim,tum bunlar olurken 2 aylik da hamileydim tam hassas donem ama kimin umurunda?halbuki ucuncu cocugu isteyen kendisiydi,ben istemiyordum cunku bir sonumuz oldugunu artik dusunmuyorum yine etrafdakilerin lafiyla hamile kaldim ucuncu cocuk oldumu duzelir yeni bebek herseyi unutturur dediler evliligimi bitirmek istemedigimden bende korunmayi biraktim allahin isi iste hapi birakir birakmaz hamile kaldim o tokat olayindan sonra kesin kararimi vermistim ayrilacaktim ama kayinpederim zorladi virt zirt iste benim cesaretsizligimden dolaya herseye katlaniyorum
inan bende bilmiyorum ne yapacagimi sastim kaldim iki ucu b...u degnek derlerya iste tam oyleyim.aslina bakarsan esim hani oyle dayakci ofkeli sert biri degil ama soz konusu kizkardesim oldumu tam anlamiyla degisiyor esim cok inatci kinci biri eger bir insan ona bir yanlis yaparsa butun omru boyunca onu kaybeder kendi kiz kardesi kacti diye 4 yildir onunlada konusmuyor.kizkardesi o kactigindan ayrildi simdi tekrar evlendi damatla gorusuyor konusuyor nedense kardesini hala affetmiyor. ama annesi babasi hatrina kardesinin bize gelip gitmesine bisy demiyor bana neden ayni toleransi gostermiyor?kardesimi sevmeyebilir konusmaya da bilir ama benim gorusmemi engelleyemez buna hakki yok kendisi kussun ama bana karismasin kendi gitmek istemiyorsa kardesime onlarin da buraya gelmelerine karismasin sonucta biz bir aileysek birbirimizin hatrina bazi seylere katlanmak zorundayiz.ben de zamaninda gorumcemle kaynanamla kustum ama akrabayiz dedim esimin hatrina tekrar baristim ama esim benim icin ayni seyi yapmayinca kendimi enayi gibi hissediyorum ben onlar icin kul kole olacagim ama karsiligini da malesef boyle alacagim bu durumu iste kendi gururuma yediremiyorum ondan sonrada suratsiz sinirli biri oluyorum halbuki ne var her iki tarafta alttan alsa evlilikler benim bildigim kadariyla iki kisi arasinda olurdu ama simdiki zmana gore ozellikle yurt disinda once kaynanayla anlasacaksin ondan sonra kocayla,yoksa kocan seni ne kadar severse sevsin anasinin dedigi oluyor tabi bu durum herkes icin gecerli degil malesef bizim gibi sanssizlar icin.sana tavsiyem anatolia zararin neresinden donersen kardir ayril demiyorum ama herkes kendi yasadigini bilir kimse bir hayati zehir etmek icin yada ayrilmak icin evlenmez ama bazen sartlar degisir insan da onemli kararlar vermek zorunda kalir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?