her tartışmada ev terkedilmez canım benim daha sakin ol...
belliki sana inat yapıyo kayınvaliden...
Selam Kizlar,
ya cok fena sinirliyim anlatamam. Yani kayinvalidem yüzünden bosanma durumuna geldik. Daha 7 Aylik evliyim ya, biktim kadindan.
Cok sinir oluyorum gercekten... Ben normalinden haftanin 5 günü sabit zamanlarda calisiyorum. Esim ise sabah, ögle ve aksam degisiyor, Bu hafta mesela gececiydi. Ben carsamba gününe kadar calistim persembe ve cuma hastaydim evde kaldim. Ya farkettim son zamandir, gecenki kayinvalidemle benim kavgamdan sonra, Kadin hergün oglunu agriyo. Ya allah hergünü 3-4 kere. Bu neya?? Esim sabah 6 da isden cikiyor saat öglen 4 e kadar uyuyor mesela saat 4 lerde hergün kayinvalidem ariyor: kalktinmi oglum? Gelcenmi buraya? Ya bizi surdan al eve götür! Burda yemek ye evde yoksa yemek felan. Ben isde oldugum icin birsey demiyordum cokda bilmiyordum böyle oldugunu. Ama carsambaya kadar hep oraya gittini biliyom. Yemek yemege. Neyse persembe günü ben evdeydim, esim saat 3 lerde kalkti kahvalti ettik, kayinvalidem ariyo nerdesin niye gelmion felan. Sonra birlikte disari felan ciktik alisveris yapalim dedik. Aksam yine ariyo, gelmicenmi bugün? Neyaptin teker teker soruyo, benim anakuzusu esimde tek tek anlatiyo. Sonra cuma günü oldu ben yine evdeyim, yine öglen kalkti esim yine kahvalti ettik, bugün dedim arkadaslara oturmaya gidelim 1-2 aydir görüsmedik diye. Hep onlar geliyo. Ya ben bugün annemlere gitcektim diyo. Niye dedim, bütün hafta ordaydi.Bugünde ben evdeyim. Yok ben babami görmedim öglenciydi bugün evdeymis. Banane gitsin görsün ben isteyken benimmi sucum? yada gitsin görsün gelsin iki dakka. Hayret birsey. Defol git dedim. Bende esyalarimi aldim, kuzenimin yanina gittim. Sonra aradan bir saat geciyo ariyo esim, nerdesin iste haklisin gel konusalim felan. Gelmicem dedim. Tabi isini gördü istedigini yapti ondan sonra haklisin felan. Defol git dedim evlenmeseydin dedim, madem evden cikmican.Orda kal dedim. Sonra gece ben eve gittim yatmaya, sabah isden cikinca eve geldi, ya canim seni cok seviyorum ayaklari felan. Sonra devam uyuduk bi telefon caliyo, sabahin 06.30 da...Kim olabilir? Kayinvalidem tabi. Bende telefon caliyo birsey oldu herhalde kalk cabuk cik dedim. Yok bosver diyo, ya dedim bu saate kesin birsey oldu cik telefona dedim. Yok her sabah ben isden cikinca ariyo demezmi?????? Sok oldum. Manyakmi bu kariya???Allah askina sabah 6 da isden cikinca ariyo, ise giderken ariyo, uykudan kalkinca ariyo, Bide bu kadinin 2 yasinda cocugu var, 22 yasindaki cocugunla ugrasacana gitsin kaynimla ilgilensin 2 yasinda. Ya delircem ya. Bu ne???? Normal degil eskiden böyle degildi ama gecen cuma cok kötü kavga ettin Kayinvalidemle o günden beri ogluna baglandimi ne....manyak ya. Huzurumuzu kacirio baska bisey degil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?