• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ana kuzusumu? Yoksa Kayinvalidemmi cok üsteliyor

ceylin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
31
0
36
Almanya
Selam Kizlar,
ya cok fena sinirliyim anlatamam. Yani kayinvalidem yüzünden bosanma durumuna geldik. Daha 7 Aylik evliyim ya, biktim kadindan.
Cok sinir oluyorum gercekten... Ben normalinden haftanin 5 günü sabit zamanlarda calisiyorum. Esim ise sabah, ögle ve aksam degisiyor, Bu hafta mesela gececiydi. Ben carsamba gününe kadar calistim persembe ve cuma hastaydim evde kaldim. Ya farkettim son zamandir, gecenki kayinvalidemle benim kavgamdan sonra, Kadin hergün oglunu agriyo. Ya allah hergünü 3-4 kere. Bu neya?? Esim sabah 6 da isden cikiyor saat öglen 4 e kadar uyuyor mesela saat 4 lerde hergün kayinvalidem ariyor: kalktinmi oglum? Gelcenmi buraya? Ya bizi surdan al eve götür! Burda yemek ye evde yoksa yemek felan. Ben isde oldugum icin birsey demiyordum cokda bilmiyordum böyle oldugunu. Ama carsambaya kadar hep oraya gittini biliyom. Yemek yemege. Neyse persembe günü ben evdeydim, esim saat 3 lerde kalkti kahvalti ettik, kayinvalidem ariyo nerdesin niye gelmion felan. Sonra birlikte disari felan ciktik alisveris yapalim dedik. Aksam yine ariyo, gelmicenmi bugün? Neyaptin teker teker soruyo, benim anakuzusu esimde tek tek anlatiyo. Sonra cuma günü oldu ben yine evdeyim, yine öglen kalkti esim yine kahvalti ettik, bugün dedim arkadaslara oturmaya gidelim 1-2 aydir görüsmedik diye. Hep onlar geliyo. Ya ben bugün annemlere gitcektim diyo. Niye dedim, bütün hafta ordaydi.Bugünde ben evdeyim. Yok ben babami görmedim öglenciydi bugün evdeymis. Banane gitsin görsün ben isteyken benimmi sucum? yada gitsin görsün gelsin iki dakka. Hayret birsey. Defol git dedim. Bende esyalarimi aldim, kuzenimin yanina gittim. Sonra aradan bir saat geciyo ariyo esim, nerdesin iste haklisin gel konusalim felan. Gelmicem dedim. Tabi isini gördü istedigini yapti ondan sonra haklisin felan. Defol git dedim evlenmeseydin dedim, madem evden cikmican.Orda kal dedim. Sonra gece ben eve gittim yatmaya, sabah isden cikinca eve geldi, ya canim seni cok seviyorum ayaklari felan. Sonra devam uyuduk bi telefon caliyo, sabahin 06.30 da...Kim olabilir? Kayinvalidem tabi. Bende telefon caliyo birsey oldu herhalde kalk cabuk cik dedim. Yok bosver diyo, ya dedim bu saate kesin birsey oldu cik telefona dedim. Yok her sabah ben isden cikinca ariyo demezmi?????? Sok oldum. Manyakmi bu kariya???Allah askina sabah 6 da isden cikinca ariyo, ise giderken ariyo, uykudan kalkinca ariyo, Bide bu kadinin 2 yasinda cocugu var, 22 yasindaki cocugunla ugrasacana gitsin kaynimla ilgilensin 2 yasinda. Ya delircem ya. Bu ne???? Normal degil eskiden böyle degildi ama gecen cuma cok kötü kavga ettin Kayinvalidemle o günden beri ogluna baglandimi ne....manyak ya. Huzurumuzu kacirio baska bisey degil....

normalde annesidir arar sorar merak eder diye olumlu düşünürdüm amaaa senin kayınvaliden çooooook abartmıs be gülüm.. haklısın.. sana inat diye mi yapiyor nedir.. aldırma boşver.. eşinle aranı açma.. tatlı tatlı konuş..

sana inat belli
bazi kayganalar boyle iste
esinle arani iyi tut sen
moralinide bozma
daha cok yeni evliymissin
yazik

ayy valla bende nefret ediyorum böyle kaynanalardan bendede birtane seninkiyle yarışıyor bıktım artık ben bu kaynanalardanya çocuk gibi görüyorlar insanı yaa

7 aylık ewliymişsin sakın bide eşin telefona cevap vermediğine göre seninde konudan rahatsız olduğunu biliyo rahatsızlığını hissettir ama aşırı tepki verme yoksa sen kötü olursun şöyle ki sevgili kayınvaliden eşinle sen bu konu yüzünden tartıştığınızda ama oğlum ben seni düşündüm aradım insan ewladını düşünmez mi sizinde olunca anlarsınız deyip mızmızlancak ve yine kötü olan sen olcaksın eşinle aranı sıkı tut rahatsız olduğunu belirt ama büyütme..

esiniz kesinlikle ana kuzusu degil.Kayinvalideniz kasti olarak bir seyler yapmaya calisiyor siz gicik olun die ,basarmisda.
bence kaynananiz yuzunden esinizle kavga etmeyin,daha siki kenetlenin ki catlasin kaynana
:ssz:

ne kıskanç kadınmış. gelsin sütünü de içirsin bari...

sizin eşyalarınızı toplayıp kuzeninize gitmeniz iyi olmamış. öyle her tartışma da evinizi bırakmayın

her tartışmada ev terkedilmez canım benim daha sakin ol...
belliki sana inat yapıyo kayınvaliden...

Canım öncelikle soruna cevap vereyim:)
Eşin anne kuzusu değil ama kayınvaliden çok üstüne düşüyor
Abartmış baya.lüzumsuz ve gereksiz bir şekilde ben delilendim valla okurken
Evi terketmen iyi olmamış pek erkeklerin en nefret ettiği şey
Evlilik uzun ve zorlu bir yol.Kalıp mücadele etmek gerek fedakarlık yapmak gerek
İşini tatlı dille çözeceksin zorbalıkla olmaz böyle işler aynısını yaşadım
Biraz zaman biraz tatlı dil ve biraz da sabır her şeyin anahtarı bence
Alttan alttan eşine göstereceksin kayınvalidenin bunları art niyetle yaptığını
Mutsuz olduğunu belirteceksin ama asla kavga etmeden tartışmadan

Kaynanaların beteri eşini kocası yerine koymuş ,eşinde kuzu gibi artık evlendim diyemiyor sana bol sabır sinirlenmekte haklısın ,dünya onun etrafında dünmüyor,bencil kaynana

her tartışmada ev terkedilmez canım benim daha sakin ol...
belliki sana inat yapıyo kayınvaliden...

Ya biliyorum, haklisin yani. Ama yani yeter kadin beni delirtmek istiyo herhalde. Ya bütün hafta calisiyorum, dedigim gibi esimde calisiyor zaaten görüsemiyoruz cok fazla. Hafta sonuna seviniyorum. Ama her hafta sonu onun annesigile gitmekden biktim artik. Nezaman biyere gitmek istesek ya annesi ariyo ya bosver oraya gitme bizi özlemedinmi buraya gelin diyo. Baska zaman gidersiniz diyo. Baskanezaman?? 7 günün sird iki günü zamanim oluyo. Tekini esimle gecirmek istiyom. Tekinide gezelim istiyom. Tabi annesigilide görsün ama her hafta sonu cekilmezki yahuuuu.

Ohhh çok güzel yapmışsın. Hatta gidip kaynanana ne arayıp duruyosun ben yanındayım zaten de içimin yağları erisin. Zaten sinirim tepemde bugün bunu okudum iyice sinirlendim. Sorunlu şizofren insanlar!

22 yaş çok ufak ya, benim için yani.
22 yaşında bekar olan tanıdıklarım var anneleri bik bik ararlar.
Üniversitede olsun askerde olsun ,kadın daha 22 yaşındaki çocuğunu adam kategorisine sokmamış
Ama niye evlendirmiş bilemedim,kaçtınız falan mı yani ailenin onayı olan bir evlilik mi bu?
Eşiniz 22 ise siz daha da ufaksınız böyle tartışmalarda ev terkedilmez, biraz sakin olmaya çalışın haklısınız,alanınıza taciz de bulunuyor
Ama bence karı-koca sizi adam yerine koymuyor haraket etmek manasında değil de hani çocuk görüyor özle hayat vs olarak görmüyor kadın.

Selam Kizlar,
ya cok fena sinirliyim anlatamam. Yani kayinvalidem yüzünden bosanma durumuna geldik. Daha 7 Aylik evliyim ya, biktim kadindan.
Cok sinir oluyorum gercekten... Ben normalinden haftanin 5 günü sabit zamanlarda calisiyorum. Esim ise sabah, ögle ve aksam degisiyor, Bu hafta mesela gececiydi. Ben carsamba gününe kadar calistim persembe ve cuma hastaydim evde kaldim. Ya farkettim son zamandir, gecenki kayinvalidemle benim kavgamdan sonra, Kadin hergün oglunu agriyo. Ya allah hergünü 3-4 kere. Bu neya?? Esim sabah 6 da isden cikiyor saat öglen 4 e kadar uyuyor mesela saat 4 lerde hergün kayinvalidem ariyor: kalktinmi oglum? Gelcenmi buraya? Ya bizi surdan al eve götür! Burda yemek ye evde yoksa yemek felan. Ben isde oldugum icin birsey demiyordum cokda bilmiyordum böyle oldugunu. Ama carsambaya kadar hep oraya gittini biliyom. Yemek yemege. Neyse persembe günü ben evdeydim, esim saat 3 lerde kalkti kahvalti ettik, kayinvalidem ariyo nerdesin niye gelmion felan. Sonra birlikte disari felan ciktik alisveris yapalim dedik. Aksam yine ariyo, gelmicenmi bugün? Neyaptin teker teker soruyo, benim anakuzusu esimde tek tek anlatiyo. Sonra cuma günü oldu ben yine evdeyim, yine öglen kalkti esim yine kahvalti ettik, bugün dedim arkadaslara oturmaya gidelim 1-2 aydir görüsmedik diye. Hep onlar geliyo. Ya ben bugün annemlere gitcektim diyo. Niye dedim, bütün hafta ordaydi.Bugünde ben evdeyim. Yok ben babami görmedim öglenciydi bugün evdeymis. Banane gitsin görsün ben isteyken benimmi sucum? yada gitsin görsün gelsin iki dakka. Hayret birsey. Defol git dedim. Bende esyalarimi aldim, kuzenimin yanina gittim. Sonra aradan bir saat geciyo ariyo esim, nerdesin iste haklisin gel konusalim felan. Gelmicem dedim. Tabi isini gördü istedigini yapti ondan sonra haklisin felan. Defol git dedim evlenmeseydin dedim, madem evden cikmican.Orda kal dedim. Sonra gece ben eve gittim yatmaya, sabah isden cikinca eve geldi, ya canim seni cok seviyorum ayaklari felan. Sonra devam uyuduk bi telefon caliyo, sabahin 06.30 da...Kim olabilir? Kayinvalidem tabi. Bende telefon caliyo birsey oldu herhalde kalk cabuk cik dedim. Yok bosver diyo, ya dedim bu saate kesin birsey oldu cik telefona dedim. Yok her sabah ben isden cikinca ariyo demezmi?????? Sok oldum. Manyakmi bu kariya???Allah askina sabah 6 da isden cikinca ariyo, ise giderken ariyo, uykudan kalkinca ariyo, Bide bu kadinin 2 yasinda cocugu var, 22 yasindaki cocugunla ugrasacana gitsin kaynimla ilgilensin 2 yasinda. Ya delircem ya. Bu ne???? Normal degil eskiden böyle degildi ama gecen cuma cok kötü kavga ettin Kayinvalidemle o günden beri ogluna baglandimi ne....manyak ya. Huzurumuzu kacirio baska bisey degil....

Çok saygısız bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Kimbilir kayınvalidenizle nasıl kavga etmişsinizdir!

eşiniz anakuzusu değil,ailesine aşırı derecede bağlı biri.

k.valideniz çok üsteliyor,belkide son tartışmanızdan sonra evladını kaybetme korkusu yaşıyordur ama tabii ki doğru değil yaptığı davranışlar.oğlu koskoca adam ve evli bu kadar rahatsız edilmez.

sizde çok saygısız bir hitap tarzına sahipsiniz..KARI ve MANYAK ne demek Allah aşkına?o eşinizin annesi,isterse dünyanın en berbat insanı olsun bir anneye hatta bir bayana böyle hitap edilmez..Allah üçünüzede kolaylık versin çünkü birbirinize tahammül etmek zorundasınız.

Son düzenleme:
kayınvalıden senın ustune gelmeye çalışıyor uyanık ol eşine defol git falan deme senle vakıt gecirmesini sağla oraya gıtmesını engelle ama o engelledığını anlamasın ayrıca kayınvalıdene yokmuş muamelesi yap senden tepkı alırsa daha da abartır onun ıcın umurunda değilmiş gibi takıl...

eşinin yaşı çok küçük. zaten erkekler geç olgunlaşıyor. annesinin sık sık araması eşine garip gelmiyor. k.validen eşinin üstüne çok geliyor. yazık adam da kalkıp annesine bu saatte arama anne diyemezki, dememelide zaten. sende eşinin annesi için düşmanınmış gibi konuşma. ne olursa olsun sürekli onunlada muhatap olmak zorundasın. ayrıca küçücük tartışma da evini terk etme. ilerde daha büyük bir durumda karşılaştığında eşin nasılsa geri döneceksin diye çok üstüne düşmez.

Üslubunuzdan dolayı size nasıl hitap etsem bilemiyorum; eşinizin annesine "manyak karı" yakıştırmanız hiç hoşuma gitmedi. Yaşınız çok ufak evlilik için, adam olarak görmüyor tabi kadın oğlunu.
Eşinizle bu konularda kavga ederseniz yalnızca siz zararlı çıkarsınız. Sabredin geçecek, hepimiz o ilk 1 seneyi zor geçirdik. Annesi oğlunun evli olduğunu, kendi ailesini kurduğunu anlayacak. Sizin de yaşınız küçük ondan biraz tez canlısınız. Evi filan terketmeye kalkmayın. Çok çocukça. Keskin sirke küpüne zarardır malum...

Back