- 14 Temmuz 2011
- 339
- 0
- 316
herkeze merhaba,konuya nerden nasil basliyacagimida bilmiyorum,esimin yaptiklari bini asti artik dayanamiyorum hazmedemiyorum.konu cok karisik ve uzun aslinda ama fazla uzatmadan anlata bildigim kadariyla anlatacam.yarim kilo degerinde bilezigim vardi ve ekstradan da setlerim vardi esim kendi adiyla bankaya koydu,ablasininda bi okadar altini vardi ablasi dedi sizin kasaya benimde altinlarimi koyun esim onlarida aldi.buraya kadar sorun yok,aradan 1 kac yil gectikten sonra esimin diger büyük ablasi benden benim bilezikleri istedi borc olarak bende lafini ikiletmeden verdim,esim kücük ablasinin altinlarinin bi kismini habersizce bankadan almis ne yaptigini bilmiyoruz halen soru isareti orasi, zaman geldi ablasini bankadaki altinlarini istemis tabi bir kismini esim zamaninda alip harcamis o yüzden korkudan hep ertelemis bugün yarin getirrim diye,sonra annesine büyük ablasina kücügüne durumu anlatmis.büyük ablasinada ben altinlarimi borc verdigim icin altinlarimin bi kisimini esime vermis oda almis kücük ablasinin altinlarinin üstünü tamamlamis vermis benim bundan haberim 1.2 yil sonra oldu aralarinda halletmisler,cok üzüldüm agladim bagirdim cagirdim bi sekilde onlari sineye cektim.ama bu yaptigi yetmezmis gibi evdeki altinlarimida benden habersiz alip tek tek hepsini yemis ben bi cantayi aciyorum künyem yok aradan bi kac ay geciyor bi bakiyorum kolyem yok setler vs. bu selkilde hep sürdü defalarca konustum küstüm agladim kavga etdim fayda etmedi ne yapacagimi bilmiyorum cok kirginim kendisine cokk suan ondan nefret ediyorum,konusmak istedigim zaman cevap bile vermiyor,kizim ameliyat olacakti narkoza girecegi zaman kolundaki bilezikleri cikardilar bende hastanede kalacagim icin alip esime verdim,bi 6 ay sonra aklima geldi o bilezikler evin her tarafini aradim taradim yok kendisine sordugumda basta inkar etdi almadim diye huyunu bildigim icin inanmadim,sonra bir zaman sonra aldigini kabullendi yine sordugumda ne yaptim neden aldin diye cevap vermiyor birsey bahane edip ya kavga cikariyor yada cikip gidiyor evden.ben kendimi öldürsemde adam orali olmuyor cevap vermeye bile tenezül etmiyor öküz gibi kafasini önüne egiyor.bi kac kücük altinim ve yüzügüm kalmisti okadar altindan. bugün aklima geldi bi bakim dedim ne bakagim yerinde yeller esiyor resmen beynimden vurulmusa döndüm,isden geldi ne oldu dedi niye morelin yok dedi olanlari söyledim bide demesinmmi senden sordum ya alirken bu nasil bi yalandir dedim,birsey yemiyecekmigim dedi bende dedim git mutfakda yemek var ye dedim afra tavrayida o yapti cikti gitdi cani cehenneme. isyan etdim yeter artik her seferinde artik utanir almaz altinlari deyip yerini degistirme geregi bile duymadim artik yapmaz bu kacinci diye en azindan bunlara tenezül etmez diye düsünüyordum ama nerde
tamam artik birsey kalmadi bundan sonra ne yapacak bilmiyorum.cocuklarim olmasa katlanmam diyorum cekip giderim diyorum ama halende seviyorum,lanet olsun böyle sevgiye yaa...borclarini bile düzenli ödemez ne yapiyor bu paralari anlamis degilim bi ip ucu kac yildir yakalayamadim.bu sene izine gitmet istiyordum tr ye annemlere param yok dedi seneye gideriz dedi bende kabullendim,biletimi bile annem türkiyeden alacak bu adam daha ne istiyor kudurmus resmen,konuyu fazla uzatmicam dedim yinede uzatdim biraz ne olur herkez fikrini yazsin siz yerimde olsaydiniz ne yapardiniz.okuyan cevap veren herkeze cok tesekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör: