Kızın ailesiyle konuş dedik ya canımKizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ediyirum yazacaklarima simdi inanmaya bilirsn .dun gece hic uyumadim sabah kapi caldim baktim kasar kiz gelmis evleri yakin bize.Iste girebilirmiyim dedi bende komsular duymasin diye iceri aldim basladi anlatmaya aklin karismasi yeminler etti ne yemini olursa hepsini soyledi esimle aramda bir sey yok dedi.O saate mesaj atmama hata dedi .Evime kadar geldi akil alcak gibi degil kizlar yemin diyorum beynim dirdu .Esini onceden seviyorum ailesni bana deger vermez diye evlenmedim dedi.Zate esin beni terk etti dedi.Kizlar olaya gelin bu sirada esm geldi eve.Bunlari yuzlestirdm diyorum ne konustunuz 10 dk sozde kizin maasini fln konusmuslar kiz ilk once inkr etti tabi dökumanlar var diyincekabul etti.Ama kotu bir niyetim yok dedi.Dedim sana tazminat acarim seni elaleme rezil dicem dedim resmini spsyal medyalara dagiticam dedim kasar diye kiz yeminler etti yok bir se dedi esim seefsizide bu sirada bana diyor uzatma kizada diyorki bir daha sen de msa atma sonra kiz gitti.esime dedim ac davani bosancazsacmalama diyor ozurler diliyor olmaz dedi yemin ederim dedi pismanim dedi.Sonravitti suan donugum kizlar dun geceden beri azima bir lokma almadim icim alev alev ne yapmaliyim yarfim edin Allah askina
Kizin ailes ondan daha beter taniyorum cunku hic muhatap olmak istemiyorumKızın ailesiyle konuş dedik ya canım
O zaman en mantıklısı eğer ayrılmayı düşünmüyosan ki düşünmüyorsun her şeye sünger çekmiş gibi davranmak. Öyle yap demiyorum ama eşine böyle olduğunu hissettir. Belli bi süre de takip et bakalım hareketlerini eşinin.Kizin ailes ondan daha beter taniyorum cunku hic muhatap olmak istemiyorum
Aunen canim cok korktu ilk defa boyle gordum esimi rezilige bakarmisin konustu kiz evime geldi yuzusuz halen esim onun yaninda bana uzatma diyor.Kiza evli barkli adama mesaj cekme dicegineO zaman en mantıklısı eğer ayrılmayı düşünmüyosan ki düşünmüyorsun her şeye sünger çekmiş gibi davranmak. Öyle yap demiyorum ama eşine böyle olduğunu hissettir. Belli bi süre de takip et bakalım hareketlerini eşinin.
Kıza laf söyleyememiş çünkü en az kız kadar suçlu. Hatta bence eşinde daha çok suç var. Burnu iyice sürtsün. İnşallah her şey gönlünce olur canımAunen canim cok korktu ilk defa boyle gordum esimi rezilige bakarmisin konustu kiz evime geldi yuzusuz halen esim onun yaninda bana uzatma diyor.Kiza evli barkli adama mesaj cekme dicegine
Amin canim cok sagolun dokumanlati alfim cok iyi oldu.konusmayi inkar etti kiz dokumanlar var diyince sustu tazminat davasi acam dedim sanaKıza laf söyleyememiş çünkü en az kız kadar suçlu. Hatta bence eşinde daha çok suç var. Burnu iyice sürtsün. İnşallah her şey gönlünce olur canım
Aslında gerçekten de açabilirsin ama yeterli olur mu kanıtlar bilmiyorum. Bi de olay daha çok büyür herkes öğrenirAmin canim cok sagolun dokumanlati alfim cok iyi oldu.konusmayi inkar etti kiz dokumanlar var diyince sustu tazminat davasi acam dedim sana
Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ediyirum yazacaklarima simdi inanmaya bilirsn .dun gece hic uyumadim sabah kapi caldim baktim kasar kiz gelmis evleri yakin bize.Iste girebilirmiyim dedi bende komsular duymasin diye iceri aldim basladi anlatmaya aklin karismasi yeminler etti ne yemini olursa hepsini soyledi esimle aramda bir sey yok dedi.O saate mesaj atmama hata dedi .Evime kadar geldi akil alcak gibi degil kizlar yemin diyorum beynim dirdu .Esini onceden seviyorum ailesni bana deger vermez diye evlenmedim dedi.Zate esin beni terk etti dedi.Kizlar olaya gelin bu sirada esm geldi eve.Bunlari yuzlestirdm diyorum ne konustunuz 10 dk sozde kizin maasini fln konusmuslar kiz ilk once inkr etti tabi dökumanlar var diyincekabul etti.Ama kotu bir niyetim yok dedi.Dedim sana tazminat acarim seni elaleme rezil dicem dedim resmini spsyal medyalara dagiticam dedim kasar diye kiz yeminler etti yok bir se dedi esim seefsizide bu sirada bana diyor uzatma kizada diyorki bir daha sen de msa atma sonra kiz gitti.esime dedim ac davani bosancazsacmalama diyor ozurler diliyor olmaz dedi yemin ederim dedi pismanim dedi.Sonravitti suan donugum kizlar dun geceden beri azima bir lokma almadim icim alev alev ne yapmaliyim yarfim edin Allah askina
Kendinizi buna inandirmak istiyorsunuz çünkü sizi aldatan birini bosamamak gururunuza dokunuyor. Ama bosamak da istemiyorsunuz. Sadece maddiyat icin birlikte yasayacagiz vs diye kendinizi rahatlatmak ve cevreye karşı da gururluyum mesajı vermek istiyorsunuz. Yoksa zaten bosansaniz da nafaka tazminat vs alırdınız. Ama ne gerek var eldeki kocadan olmaya dimi! Az birsey sert çıkar sonra yumuşarsiniz sizden anladığım bu benim.Inanin suan perisan haldeyim gidececrk ailem olsa yarin direk giderdim yemin ediyorum maalesf yok dedigim gibi ayni evdr arkads gibi dedim .Manevi anlamda hic bir sey olmicak sadece maddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?