Esim Aldatiyor beni

Evi terketme sakin o gitsn anasinda kalsin.ev kira degildir ins.bosanmada insan yerinede koyma surundur

Kızda bi iş olduğu kesin niye size sizin eşinizi kötülüyor madem arada bir şey yoksa? Deli mi ne

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bence hattınızın online işlemlerinden arama ve mesaj dökümüne bakın Ne zaman başlamış Ne sıklıkta mesaj gitmiş sizden ortaya çıkar ona göre de yolunuzu çizersiniz. Yine de sinek küçük ama bide bulandırır durumu mevcut mutlaka arama mesaj dökümlerine bakın..

Ya hadi diyelim ki yanlışlıkla aradı sadece arkadaşça yazisip konuştular.
Peki kızın açıklamalarına ne demeli resmen yapıcı değil yıkıcı konuşmuş.
Bu kızı her yerde rezil edin annesi babası falan da duysun bence gece yarısı evli adamla mesajlastigini ne kadar kolay yahu yuva yıkmak pes !

Keşke herşeyi böyle bi anda ortaya atmasaydın, bekleyip gerçeği daha iyi görmüş olurdun.

Şimdi kim ne dese ona inanacaksınız.

Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ediyirum yazacaklarima simdi inanmaya bilirsn .dun gece hic uyumadim sabah kapi caldim baktim kasar kiz gelmis evleri yakin bize.Iste girebilirmiyim dedi bende komsular duymasin diye iceri aldim basladi anlatmaya aklin karismasi yeminler etti ne yemini olursa hepsini soyledi esimle aramda bir sey yok dedi.O saate mesaj atmama hata dedi .Evime kadar geldi akil alcak gibi degil kizlar yemin diyorum beynim dirdu .Esini onceden seviyorum ailesni bana deger vermez diye evlenmedim dedi.Zate esin beni terk etti dedi.Kizlar olaya gelin bu sirada esm geldi eve.Bunlari yuzlestirdm diyorum ne konustunuz 10 dk sozde kizin maasini fln konusmuslar kiz ilk once inkr etti tabi dökumanlar var diyincekabul etti.Ama kotu bir niyetim yok dedi.Dedim sana tazminat acarim seni elaleme rezil dicem dedim resmini spsyal medyalara dagiticam dedim kasar diye kiz yeminler etti yok bir se dedi esim seefsizide bu sirada bana diyor uzatma kizada diyorki bir daha sen de msa atma sonra kiz gitti.esime dedim ac davani bosancazsacmalama diyor ozurler diliyor olmaz dedi yemin ederim dedi pismanim dedi.Sonravitti suan donugum kizlar dun geceden beri azima bir lokma almadim icim alev alev ne yapmaliyim yarfim edin Allah askina

Kızın ailesiyle konuş dedik ya canım

Kizin ailes ondan daha beter taniyorum cunku hic muhatap olmak istemiyorum
O zaman en mantıklısı eğer ayrılmayı düşünmüyosan ki düşünmüyorsun her şeye sünger çekmiş gibi davranmak. Öyle yap demiyorum ama eşine böyle olduğunu hissettir. Belli bi süre de takip et bakalım hareketlerini eşinin.

Kocanin ve kizin ailesini ara.bu kis esime gece yarilari mesaj atiyor ve arıyor hatta evime geldi de.
Sadece bu kadar.
Esinin ve kizin ailesi ne cesit insan olursa olsun bu sozler onlara yeter.
Esinin ailesi seni sevmesede bu konuda kizi tutamazlar.
Hemen 2 aileyide ara.ama sakin ve net bir sekilde soyle uzatma diyaloga girme ve kapat

Aunen canim cok korktu ilk defa boyle gordum esimi rezilige bakarmisin konustu kiz evime geldi yuzusuz halen esim onun yaninda bana uzatma diyor.Kiza evli barkli adama mesaj cekme dicegine

Aunen canim cok korktu ilk defa boyle gordum esimi rezilige bakarmisin konustu kiz evime geldi yuzusuz halen esim onun yaninda bana uzatma diyor.Kiza evli barkli adama mesaj cekme dicegine
Kıza laf söyleyememiş çünkü en az kız kadar suçlu. Hatta bence eşinde daha çok suç var. Burnu iyice sürtsün. İnşallah her şey gönlünce olur canım

Kıza laf söyleyememiş çünkü en az kız kadar suçlu. Hatta bence eşinde daha çok suç var. Burnu iyice sürtsün. İnşallah her şey gönlünce olur canım
Amin canim cok sagolun dokumanlati alfim cok iyi oldu.konusmayi inkar etti kiz dokumanlar var diyince sustu tazminat davasi acam dedim sana

Kızı rezil et. Sevdiği kimse öğrenebilir misin ki? Ona da söyle. Bu ne ya. Ne evladım var ne karım var diyolar. En küçük şeyde aldatma teşebbüsü

Amin canim cok sagolun dokumanlati alfim cok iyi oldu.konusmayi inkar etti kiz dokumanlar var diyince sustu tazminat davasi acam dedim sana
Aslında gerçekten de açabilirsin ama yeterli olur mu kanıtlar bilmiyorum. Bi de olay daha çok büyür herkes öğrenir

Küçük bebeklerin var biraz sakinleşmen lazım. Emziriyor musun bilmiyorum ama sütün gider. Bebekler de hisseder senin gerginliğini.
Artık bırak o kızla diyaloğa girme hiç bir şekilde. Artık sana faydası olmaz zararı olur. Eşinle hesaplaş.
Evde görmezden gel onu. Hiç bir işini yapma. Kendi yapsın. Ağzını açarsa 'yaptım da ne oldu' diye yapıştır lafını.

Bu tavrını sürderebildiğin kadar sürdür. Konuşmak isterse konuşmasına izin ver. Tamamen kapatma kapılarını. Belki ileride acın hafifler kalbin ısınır. Evliliğine ondan habersiz şans ver.

Tekrar diyorum kızı ona buna anlatmak uzun vadede sana fayda sağlamaz. Senin problemin o kız değil eşinin densizliği..

Inanin suan perisan haldeyim gidececrk ailem olsa yarin direk giderdim yemin ediyorum maalesf yok dedigim gibi ayni evdr arkads gibi dedim .Manevi anlamda hic bir sey olmicak sadece maddi
Kendinizi buna inandirmak istiyorsunuz çünkü sizi aldatan birini bosamamak gururunuza dokunuyor. Ama bosamak da istemiyorsunuz. Sadece maddiyat icin birlikte yasayacagiz vs diye kendinizi rahatlatmak ve cevreye karşı da gururluyum mesajı vermek istiyorsunuz. Yoksa zaten bosansaniz da nafaka tazminat vs alırdınız. Ama ne gerek var eldeki kocadan olmaya dimi! Az birsey sert çıkar sonra yumuşarsiniz sizden anladığım bu benim.

Sakin davranmışsınız helal olsun. Ben olsam sıkardım eşime biber gazını giderdim kızın evine saçını başını yolardım tavuk gibi. Ailesinede attığı mesajları gösterirdim. Al sana yanlışlıkla oldu.
Ayrıca boşanın. Elinizde deliliniz var nafaka alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…