• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Aldatiyor beni

Erkekleri gerçekten anlamak o kadar zor ki. Ne istiyorlar acaba hem evleniyn çocuğum olsun hem de her haltı yiyim ses çıkartmasın.
Her erkek aldatır diye düşünmeye başladım. Hepsi aynı.
Ben de buldum bişeyler ve hamileyim. Babamın evine dönemem çocukla zaten durumlsrı çok iyi değil. İklemde kalmak kadar kötü bişey yok.
.
1. Eekeklerin hepsi aynı diyemezsiniz. Milyonlarca erkek var. Hepsi karısını aldatmıyor. Hepsi aynı deyip sizi aldatan kocalarinizi masumlastirmayiniz. 2. Aldatilmaya karşı verdiginiz/ verilmesini tavsiye ettigiginiz tepki,
"Umarım düzelir ve bu kadarıyla kalır tepkinizi koyun ne yemek ne çamaşır yıkama ne bişey yapın herşeyi kendi yapsın.
Tepkinizi ciddi anlamda koyun konuşmyın ama sürekli para isteyin kenara koyun en azından birikiminiz olur" mu yani? Yani yemek bulaşık ütü ile bir sure ilgilenmeyecek, kocasindan çok çok harçlık isteyecek onlari kenarda biriktirecek, aldatilmaya karşı " ciddi bir tepki" vermiş olacak oyle mi?? Kutluyorum sizi :KK9::KK9::KK9:

Bir de eski konularınıza da baktım da Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliymiş sizde. Çocuk yapmadan evvel herifin ne vukuatları olmuş, o zamandan boşanmanız lazımmış. Adam anamın evini niye temizlemedin diye dövüyormuş yahu. Kusura bakmayın ama kız haklı, bu adam sizi sürekli aldatır da her haltı da yapar. Kendine eş değil hizmetçi alma niyetiyle evlenmiş zaten en baştan.

Aldatmak bir karakter yoksunluğudur bunu yapan kadın da olsa erkek de olsa asla savunulamaz fakat anlamıyorum nasıl olur da kızı ifsala kız çok kötü biri diyebildiniz? Çünkü burda suçlu olan daha çok erkek. Ve asıl ifsalanmasi gereken de erkek. Evet kadın mesaj atmış yanlışlikla ya da değil peki erkek niye afedersiniz kuyruk sallamış bu duruma? Niye eşiniz devam ettirip aramış iyi niyetli olsa bile bunu direkt size haber edebilirdi fakat ruhunuz duymamış bile. Yakaladığınızda da eli ayağı dolaşmış birbirine. Cok üzgünüm ama artık kabul edin her mesaj atan kadın kaşar o. değildir evet atmış bu yanlış bir durum fakat koca denilen erkek de cevap verirse orda sıkıntı tamamen erkekte. Kadında değil. Kadını ifsalanmadan önce kocaniza hesap sorun sizin adınıza çok üzüldüm kimse böyle bir şeyi hiçbir durumda hak etmez umarım kisa zamanda da maddi özgürlüğünüze kavuşursunuz. Keşke okumuş olsaydınız da mesleğiniz olup böyle karaktersiz birine katlanmak durumunda kalmasaydiniz.

Bir de eski konularınıza da baktım da Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliymiş sizde. Çocuk yapmadan evvel herifin ne vukuatları olmuş, o zamandan boşanmanız lazımmış. Adam anamın evini niye temizlemedin diye dövüyormuş yahu. Kusura bakmayın ama kız haklı, bu adam sizi sürekli aldatır da her haltı da yapar. Kendine eş değil hizmetçi alma niyetiyle evlenmiş zaten en baştan.
Yuhhh :KK57::olamaz:
O zaman bu adamdan çocuk yapmak başlı başına hataymis zaten

1. Eekeklerin hepsi aynı diyemezsiniz. Milyonlarca erkek var. Hepsi karısını aldatmıyor. Hepsi aynı deyip sizi aldatan kocalarinizi masumlastirmayiniz. 2. Aldatilmaya karşı verdiginiz/ verilmesini tavsiye ettigiginiz tepki,
"Umarım düzelir ve bu kadarıyla kalır tepkinizi koyun ne yemek ne çamaşır yıkama ne bişey yapın herşeyi kendi yapsın.
Tepkinizi ciddi anlamda koyun konuşmyın ama sürekli para isteyin kenara koyun en azından birikiminiz olur" mu yani? Yani yemek bulaşık ütü ile bir sure ilgilenmeyecek, kocasindan çok çok harçlık isteyecek onlari kenarda biriktirecek, aldatilmaya karşı " ciddi bir tepki" vermiş olacak oyle mi?? Kutluyorum sizi :KK9::KK9::KK9:

Polemik yaratma!
Ne yapsın alsın çocuklarını ve gitsin mı? Evet erkeklerin hepsi aldatır sizin ruhunuz duymaz o ayrı bişey. Herkesin kendi düşüncesi. Benim yorumuma polemik yaratacağına akıl ver madem

Ay delildemi var aldatmış mi yani sonraki mesajları okumamıştim ben aldatmamis bence diye yorumlamıştım çok iyi niyetli miyim neyim

Böyle kızlara da şaşıyorum erkeklere de.yazik madem gönulleri vardı evlenseydiler tutan mi vardı.sizi bòyle perişan ediyorlar. Geçmis olsun kardesim Allah sana sabır versin. Kisiligi oturmamis karektersiz insan o kız da esin de kusura bakma ama . Taviz tavizi getirir ya tamamen birak esini yada dersini ver bir daha yapmaya yeltenemesin..Senin kararli oldugunu bilsin.

Kızı rezil et kocama bayram msjı atıp bise sorcam bahanesiyle arıyor de herkese. Rezil olsun kocanı kötüleme kimseye . Çocuklarının babasına laf gelmesin. Boşanacaksan başka tabi..

Ya Allah aşkına bu forumda herkes aynı kocan seni aldattıysa boşan! Bekara koca boşamak kolay ama. Hiç mi gurur yok ablacım hiç mi bir gram bile mi? Kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen size değer vermeyen birinin kahrını çekmeyin. Sizi sevse size bu kötülüğü yapmaz. Konunuzun sadece aldatma olduğunu okudum ama yazık size hayatınıza bu dünyaya bir kere geliyoruz ve siz ömrünüzü sizin için değmeyecek kişilere harcıyorsunuz. Bari buraya (boşanmayacaksanız) diğer insanların en kıymetli olanını zamanını çalmayın
Size değer veren insanlarla tanışmanız umuduyla

Bende 2 hafta oldu olacak esimin 1 bucuk senelik iliskisini dokdum ortaya seni cok iyi anliyorym ve bu gece dayak yedim burnum gozlerim sisti cok kotuyum bunlaru hayatimizdan cikarmak en dogry secim olacak sanirim benimde 2 evladim var ustelik 24 yasindayim korkma canim ama yerinde olsam kske cnki kadinin kim oldunu biligosun ben bilmiyoryn ses kayitlari var elimde amsterdamda oturuyomus kadin ama kimdir nedir adini bile ogrenemedim kadinla konusdum cagirdim gelmedi korkudan sen sanslisin o kadini rezil et ustu kapali lafta sokmus ustelik benide aldatti senide istese aldatir baglasan durmaz iyi niyetli insan bunlari konusmazdi!!!

Bence bi aldatılma yok ortada kız belliki eşine mesaj atmış o kadar yoksa yanlışlıkla mesaj attı muhabbetini ikisi aynı zamanda nasıl söyleyecek doğru demek ki :KK66:

Isini bilen bilir. Ben eski sevgilimi yakaladigimda kiz sevgilimin dediklerini soylemisti. Megersem kiza mesaj cekmis hemen once " sunu sunu dedim ben, sende aynisi soyle sorarsa" diye.
Bu kisiler belki bi tik daha ileri gitti, " benim sevgilil var sende evlisi, konusuyoruz ama soran olursa soyle soyle deriz" diye.

Kizlar yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum.Dom durum soyle gun icinde esim isteyken konustuk.Sen adi s.Namususun dedim bana bunu ne neden yaptin dedim.Diyor ki hata yaptim affet uzatma bilmem ne.Aksam geldi isten tv ye bakiyordu kapatim tv yi konusmaya basladim .Siz onceden de konusuyirdunuz dimi dedim hayir dedi yeminler etti bayramda mesaj ve konusma dedi zaten dökumlerde de dedigi gibiydi konusmuslar.Dedim ki kziin amaci araya fitnekoymak sen izin vercen mi buna dedim hayir dedi.Yemin ederim bir daha mesaj atarsa sulalesine bilmem ne yapcam dedi.Sonra dedim ne konustunuz kizlan is dedi .Kizda bana demistiki aramizda bir sey yok esin zaten bana visne yi cpk seviyorum dedi demis.Bende kiza dedim bu samimiyet nerde geliyor ki esim sana esini sevdigini soyluyor dedim kasar susutu.sordum esime kiz sormus esini seviyormusun diye sozde bizim s... seviyorum visne yi ve cocuklari demis. Bak sen muhabetlere . ne olur visneuzatma bilmedigin seyler var dedi ne dedim.Ben 5 aydir bor c icinde yuzuyorum sana yansitmiyorum psklojin bozulmasin diye dedii .bana dedi bensiz kalicaksin dedi bende oyle mi ozaman kizla bir yol cizdiniz doymi dedim hayirya ne kizi dedi kendimi öldurcem bu borclar yuzunden dedi duygu sömurulugu yapti bir bakima.Dedim bunu yaniniza birakmocam unutma cezani cekeceksin dedim .

Ben 5 aydir bor c icinde yuzuyorum sana yansitmiyorum psklojin bozulmasin diye dedii .bana dedi bensiz kalicaksin dedi bende oyle mi ozaman kizla bir yol cizdiniz doymi dedim hayirya ne kizi dedi kendimi öldurcem bu borclar yuzunden dedi duygu sömurulugu yapti bir bakima.Dedim bunu yaniniza birakmocam unutma cezani cekeceksin dedim .

Zaten ya borctan bunalmislardir yada kadin ihmal etmistir bosluga düsmüslerdir

Yav hehe

Kizlar bu kasar kiz esime demiski sen visne yi ve cocuklarini seviyormusun demis.esimde demiski evet seviyorum.sonra diyorki esim ben onun niyetini ogrendim benle konusma istiyor ama ben izin vermiscem dedi.
Kizlar bugun biraz uyudum aklim daha yeni yeni oturuyor 2 gunde neler yasamisim nasil terbiyesiz namus yoksunu bu insanlar ya kiz evime kadar gelip ahkam kesiyor bana diyorki ben esini cok sevdim o beni terk etti .Simdi diyorum Allahtan evlenmemisin yasliya varirdim senin esine vrmazdim bilmem ne kasar ya nadil bir insan bu kizlar

Zaten ya borctan bunalmislardir yada kadin ihmal etmistir bosluga düsmüslerdir

Yav hehe
Bahane canim bende dedim bunaldiysan anlatsaydin diyor visne seni uzmek istemedim psiklonin bozulmasini istemezdim bak diyor hic bir eksik yasatim mi sana yedigin önunde yemedigin arkanda dedi .Bende dedim yaptigin pislik bunu bahane edemezsin dedim.

Kizlar bu kasar kiz esime demiski sen visne yi ve cocuklarini seviyormusun demis.esimde demiski evet seviyorum.sonra diyorki esim ben onun niyetini ogrendim benle konusma istiyor ama ben izin vermiscem dedi.
Kizlar bugun biraz uyudum aklim daha yeni yeni oturuyor 2 gunde neler yasamisim nasil terbiyesiz namus yoksunu bu insanlar ya kiz evime kadar gelip ahkam kesiyor bana diyorki ben esini cok sevdim o beni terk etti .Simdi diyorum Allahtan evlenmemisin yasliya varirdim senin esine vrmazdim bilmem ne kasar ya nadil bir insan bu kizlar
İkisine de haddini bildir yanına bırakma... Her ne olursa olsun eşinin yaptığı edepsizlik ! Kızın da aşağı kalır yanı yok. Kız araya fesat sokmak istiyor eşin de kuyruğu gördü dolanıyor...

Back