Esim Aldatiyor beni

Esin benim icin abi kardestir
uzun bir ilişkileri olmuş ama abi kardeş öyle mi?
Kızı araman hata olmuş, kocana hemen sorman da hata. Kocana bir şey demwden mesajı sürdürecektin. Ya da kocana arattıracaktın.
Bir işler çevrilmiş gibi geldi, çünkü kadın hem abi kardeş diyor, hem kocana giydiriyor.
Baba evine geri dönemiyorsan dedigin gibi aynı evde arkadaş olarak yaşayın ama uzun sürmez.

Kızın ailesine git kızınız kocamı arıyor de
Çok net belli kadın bile isteye kocana mesaj atmış en başta...
Telde araya beni aldattı içinde varsa bağlasan durmaz deme sebebi araya nifak sokup sizi ayırmak çünkü esinizde o ışığı görmüş

Flörtleşmisler....
Sohbet ederlerken yarıda kalmış kız eee demiş yani ee sonra.. o sırada sen görmüşsün görmesen daha neler olacak kimbilir .

Benim çok guvenimi sarsan bı hareket olurdu bundan sonra herseyini gozetleyip takip Edip sizofrene bağlayıp evliliği zehir edeceğime yol verirdim.

Ama kızı rezil et o kesin ikisininde yanına kalmasın

Her firsatta bunu yuzune vurur burnundan getirirdim ben. Kizada napicaksin ki senin kocan aramis onu. Bosanma sebebi de degik tabiki bu durum.

Bende kendine bir is bul ve calis senin ayaklarinin uzerinde durabildigini anlasin evde o yokmus gibi davran bi sure onsuzda yapabilecegini anlasin

Hakikaten tam yırtıkmış ya pis kadın. Bi de yorum yapıyo yüzsüz. Adama zaten diyecek söz yok karakter ortada. Çok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah kurtulursunuz o pisliklerden.

Canım benim bir arkadasım var eşi pavyondan çıkmazdı. Her akşam. Kız nevysptıysa önünü alamadı. Sonra işe girdi. Asgari ücretli. Çocuğunu kız kardeşine bırakıyordu. Hafta içi onda kalıyordu. Sonra kız daha yüksek maaşlı daha iyi bir işe girdi. Asgari alıyorum dedi gerisini biriktiriyor. İnan şimdi eşi de değişti. Ya bırakırsa diye daha saygılı davranıyor. Ve İnan en ufak hatasında bırakır. Çocuğunu düşünmeyeni ben mi düşüneceğim diyor.

Sana tavsiyem ev hanımıymışsın. Okula başka ama okul hemen bitmez. Tavsiyem kreşlerde sınıf anneliği vb yapacağın bir iş bul. Hem çocukların yanında olur hem de özgüvenin artar. Kayınvalidenletle aranı düzelt. Zil takıp oynarlar diyorsun sma sularına git.
Ailenden kimse Yok mu çocuklarını emanet edebileceğin?
Ben ne kavgalar ne aldatmalar gördüm. Aynı evde en fazla 1 hafta sürüyor sonra yumuşuyor. Madem affedeceksin çocuklar için pahalıya patladın ona. Ayrıca altın vb bankada dursun. Sen dişlendikçe eşin onu iş bahanesi ile vb yoketmeye çalışacaktır.
Ne kadar üzüldüğünü anlat ona. Ömür boyu sürmesini istiyorum. 2 paralık insanlar için yuvamızı zedeleme de.

Inanin suan perisan haldeyim gidececrk ailem olsa yarin direk giderdim yemin ediyorum maalesf yok dedigim gibi ayni evdr arkads gibi dedim .Manevi anlamda hic bir sey olmicak sadece maddi

Ailenle hiç mi anlaşamıyorsun?

Bir şey sormak isteyen kişi ee yazmaz konuya girer. Muhabbeti yarım kalan kişi ee yazar. Kendileri kadar salak sanıyorlar insanları herhalde..

Küçük bebeklerin varmış, mesleğin yokmuş. Bence de şu aşamada boşanman pek doğru olmaz. Ama dersini ver tabi ki yanlarına kalmasın. Yalnız boşanmayacaksan kızı da etrafa rezil etmenin alemi yok. Bu sizin için iyi olmaz.

Madem ayrilmayacaktiniz neden bu kadar kurcaladiniz ki?
Simdi siz onu surundurdugunuzu düşünürken, o ne yaparsa yapsin onu terketmeyeceginizi, iki trip atıp oturacaginizi dusunuyor.
Hatta bir sure sonra ben aldattim onu bile affetti diyecek, hic kaybetme korkusu kalmayacak.

Aynı şeyi siz yapsanız, siz eşinizi aldatsanız, eşinizin tepkisi ne olurdu?

Yanlarına bırakmayın, adam da salak değil ya, blöf yaptığınızı anlayacak tabiiki.

Kiza sordum neden ee yazdin dedim demeki muhabet etmisiniz dedim yok dedi sadece oyle yzadim dedi yemine tti defalarca

ayy sinir oldum ya, hepimiz biliyoruz o densiz saatte gelen ee nin anlamını; kime neyi anlatıyor. bir tek o çakal mı anlamı dışında kullanmış. bal gibi de sohbet etmeye çalışmış. bide aklı sıra uyanıklık yapıyor, kocana güvensen beni aramazsın diye, sen şimdi olanları onun sevgilisine söyle bakalım, güveniyormuymuş.

Normal şartlarda boşanmak için sebep fakat senin için değil eşinin vicdanına oyna içine kapan konuş ama kopuk olsun cümlelerin ondan geçtiğini anlasın uzun bir süre böyle takıl eski hazzı bulamasin sen de sonunda çocukları bahane bir daha olursa çocuklarında gözüm görmez sana bırakırım çeker giderim de,tabii ki o raddeye gelirse isler sakın bırakma evlatlarını blöf yap işte. Aklıma bunlar geldi: ( Allah yardımcın olsun kardeşim

Kiz bi ak demis bi b*k demis!
Bir yandan inkar ederken diyer yandan acik kapi birakmis. Kiz neyse de asil esin ayip etmis. Bence bi an once ozgurlugunu kazanmanin bi caresine bak kardesim. Cunku esinin gozu disarlarda maglesef.

Kız eşin yanında olduğu için tam ifade edememiş ama resmen eşin seni aldatmaya yelteniyo demek istemiş.
Adı kötüye çıkmasın diye de durumu inkar etmiş.
Şuan boşanmak seni perişan eder.
İysimi eşinin alttan alta burnundan getir.
Yani sadece aynı ortamı paylaş.
Kendini affettirdiği hissine hiç kapılamasın.
Tam sıcak olacakken birden soğuk ol.
İt gibi çabalasın.
Eski günlerinizi özlesin.

Kız duyulmasından korkuyor belli ki herkese duyur bakalım sonra nolucak. Ayağını denk alsın. He bu durumda kocanız nasıl böyle saçmalarsın olmayan bi şeyi büyüttün bu kadar derse. Ben sadece bir kişiye anlattım o da başkalarına duyurmuş dersin. Oldu bitti.

herkese yayacak birine de rezil olsun kiz da kocan da bi halt yemese zaten esin öyle panik olmaz kiz kimseye söyleme diye yalvarmazdi bide özrü kabahatinden büyük misali kız kocan yapti ben olmasam baskasi olur imaji da vermiş kocanin maasi iyiyse biraz birikim yap cocuklarada kendine nafaka alirsin yada calisir cocuklarin nafakasi ve maasla gecinirsiniz mali vs varsada ayrilik durumunda biran önce bitsin diye nafaka tazminattan vazgecme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…