Esim Aldatiyor beni

Evet cNim esim ne diyorsa kizda aynisini soyledi.Esimde yeminler etti bulusmafik sadece arama vemesajlasma dedi.Kizda ölmus babasinin uzerine yeminler etti

Evet cNim esim ne diyorsa kizda aynisini soyledi.Esimde yeminler etti bulusmafik sadece arama vemesajlasma dedi.Kizda ölmus babasinin uzerine yeminler etti
Gönlün daha da rahatlasın diye arkadaşın dediği gibi telefon dökümlerini çıkarın canım. İçin ferahlar ve tabi ki yine de kocana bir soru işareti koy ve samimi olma pişman et. Yoksay bisüre..

Gönlün daha da rahatlasın diye arkadaşın dediği gibi telefon dökümlerini çıkarın canım. İçin ferahlar ve tabi ki yine de kocana bir soru işareti koy ve samimi olma pişman et. Yoksay bisüre..
Evet canim insallah boyle yapicam kendi ayaklarimim uzerimde dur.aya caliscam cocuklar buyusun vurucam tekmeyi

Butun sulaleye soyle kizin gece yarilari esine mesaj attigini.esinede ben onu rezil edecegim sen ses cikarmayacaksin de.
Olaya bak hem kocanla aramda 1 sey yok diyor hem laf carpiyor eve baglasan durmazmis.bayram mesajinida kazara attigini sanmam.ayrica eee diye mesaj atmak ne demek.cok meraknettiyse bir konuyu sana sorsaymis

ZTen ikisininde niyeti bozuk itiraf ettilef zaten.Sonra dedim gibi yemin ettinkiz abim kardrsim diye esimde oyle(herseyi gectim bir daha yapmadilar diyelim ben nasil umutucam bunu

Bazı şeyler olmasa şüphelenmeyeceğim de, siz eşinizin telefonundan kızı aradığınızda kızın sizin sesinizi duyunca telefonu kapatması ve siz konuşurken eşinizin panik olması. Bunlar biraz garip açıkçası

ZTen ikisininde niyeti bozuk itiraf ettilef zaten.Sonra dedim gibi yemin ettinkiz abim kardrsim diye esimde oyle(herseyi gectim bir daha yapmadilar diyelim ben nasil umutucam bunu

Esimin ailesi bana karsi diyorsun ama bu baska bir olay bole bir rezilligi kizinda esininde ailesine duyur. Ssonra birak onlar unutmaya calissin.
Esinle hakaret seklinde diyaloglara girme.madem ailen isin yok.bebelerin vat.ciddiyetini koru bir sure burnu surtsun.
Ama lutfen bu olayi tek basina hazmetmeye calisma.
Kazara falan mesaj atilmaz.
Hadi ole oldu diyelim demek ki ardindan konustular.
Arama kayitlarina bak hemen esinin teli sendeymis.

Vodofon canim rica etsem yardim ederisin simdi teli elimde
Bence mesaj at. Neden şimdi mesaj attın bak eşim gördü diye falan eşinin adından yaz. Bak daha ne itiraf edecek.

Bakicam simdi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…