Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim Aldatiyor beni
- Konu Sahibi Visne27
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Kizlar suan 2 eylulde saat 5 te 558 saniye konusmuslar serefsizler
Uuu 10 dakikaya yakın bir de. Ben de geriden okuyarak takip ediyordum. Hay Allah.
- 22 Ağustos 2017
- 92
- 169
- 8
Kizlar suan 2 eylulde saat 5 te 558 saniye konusmuslar serefsizler
10 dakika konuşmuşlar bir de. iyi ki baktın.. çözüldü olay şimdi. ikisi de yalancının teki.
Bayramlaşmışlar yaUuu 10 dakikaya yakın bir de. Ben de geriden okuyarak takip ediyordum. Hay Allah.
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Kizlar yine ayni gun saat 4 te 50 saniye konusmuslar
İlk kısa konuşmuşlar 1 saat sonra 10 dakikaya yakın. Güya bayramlaşmaydı bu di mi? Ya sizi de gaza getirmek istemiyorum ama eşiniz yalancı bildiğin.
- 22 Ağustos 2017
- 92
- 169
- 8
Kizlar yine ayni gun saat 4 te 50 saniye konusmuslar
Daha evveli yok değil mi? Ağustosta falan..
- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Ya iste kiz mesaj atti.esinizde aradi.sonrada konustular.baslangic bu oldugu icin ikiside ayni seyi soyluyor.
Ama sonra konusma mesajlasma olmus.whatsaptan yazdilar belkide.
Yani eeee diye mesajin baska izahi olmaz.
Sizin yapacaginiz herkese bunu anlatmak.gece yarisi esime mesaj atiyor diye mutlaka.ama.mutlaka herkese hemen sabah haber verin
Sizin yapacaginiz herkese bunu anlatmak.gece yarisi esime mesaj atiyor diye mutlaka.ama.mutlaka herkese hemen sabah haber verin
- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
Bayarmda baslamislar konusmaya ama yakaladim erkenden ya yakalamasaydimBence tam baglantıya gectilerdi yakalandılar,
Yinede günahları boyunlarına.
- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.786
- 133
Kadına mesaj çekin kocanızın ağzından kötü oldu bu vs. tarzı. Dökülsün biraz anlarsınız.Kizlar gordunuz mu suan ellerim titriyor bak adi serefsiz 10 dk ne konusur sun ki kopek
- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
Internetrende cok yazima var ama tabi no gozukmuyor maalesefYa iste kiz mesaj atti.esinizde aradi.sonrada konustular.baslangic bu oldugu icin ikiside ayni seyi soyluyor.
- 8 Ağustos 2017
- 143
- 281
- 33
- 44
Herkese anlatın o kıxı rezil edin... Eşinizide rezil edin ama bence boşanmayın şimdilik...güçlenmeyi bekleyin ailenixi diğer mesajlarda anlattığınız için kıyafet, çocuğa ileriki yaş ayakkabı mont üst baş hepsini şimdiden ıcuza buldum aldım diye diye istifleyin..
Altın para vb bi şekilde biriktirin..
Evden giderken hepsini yavaş ça yanınızfa götürürsünüz.. Azcık zaman..
Altın para vb bi şekilde biriktirin..
Evden giderken hepsini yavaş ça yanınızfa götürürsünüz.. Azcık zaman..
- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.786
- 133
Bunun için önce whatsapp yedeklemesi açık mi ona bakmalı, açık değilse eski yazışmalar gelmez.Whatsapi sil tekrar kur