• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Aldatiyor beni

Kizlar suan 2 eylulde saat 5 te 558 saniye konusmuslar serefsizler

Ay sinirden catlayacagim simdi!! Visne27 Visne27 sana bir tavsiye lutfen ifsa et ikisinide rezil et! Kizin yuzu kalmasin bak bunu yap lutfen sonra cok pisman olursun ama is isten gecer. Bilsin herkes kimin ne mal oldugunu. Korkmana gerek yok

Ya iste kiz mesaj atti.esinizde aradi.sonrada konustular.baslangic bu oldugu icin ikiside ayni seyi soyluyor.
Ama sonra konusma mesajlasma olmus.whatsaptan yazdilar belkide.
Yani eeee diye mesajin baska izahi olmaz.
Sizin yapacaginiz herkese bunu anlatmak.gece yarisi esime mesaj atiyor diye mutlaka.ama.mutlaka herkese hemen sabah haber verin

Kizlar gordunuz mu suan ellerim titriyor bak adi serefsiz 10 dk ne konusur sun ki kopek

Napiyim kizlar gitmek istiyorum yemin ediyorum ya ikiz bebeklerim daha bir tanesi bugun dis cikartiyordu:(((

Ya iste kiz mesaj atti.esinizde aradi.sonrada konustular.baslangic bu oldugu icin ikiside ayni seyi soyluyor.
Ama sonra konusma mesajlasma olmus.whatsaptan yazdilar belkide.
Yani eeee diye mesajin baska izahi olmaz.
Sizin yapacaginiz herkese bunu anlatmak.gece yarisi esime mesaj atiyor diye mutlaka.ama.mutlaka herkese hemen sabah haber verin
Internetrende cok yazima var ama tabi no gozukmuyor maalesef

Herkese anlatın o kıxı rezil edin... Eşinizide rezil edin ama bence boşanmayın şimdilik...güçlenmeyi bekleyin ailenixi diğer mesajlarda anlattığınız için kıyafet, çocuğa ileriki yaş ayakkabı mont üst baş hepsini şimdiden ıcuza buldum aldım diye diye istifleyin..
Altın para vb bi şekilde biriktirin..
Evden giderken hepsini yavaş ça yanınızfa götürürsünüz.. Azcık zaman..

Back