Esim Aldatiyor beni

Eger eşinin anlattığı gibiyse olay doğru söylüyosa bu yüzden yuvani bozma çocuklarinda varmış. Burnunu sürt tabi eşinin korksun ama öylesi kızlara firsat verme huzurunu bozarak onu sevindirme

Uğraşın ya ne olacak? Az haddini bilsin, ona ne sizin evlilik hayatınızdan, kim oluyor da dilini uzatıyor. Nasıl bir ahlaksız olduğunu ben olsam yayarım akrabalara.
Canim esimin ailesi bana dusman zaten soylesem zil takip oynarlar benim basimi agritirlar evde bile rahat vermezlet.kizida aferin derler kiz zatrn rezil herkez ne mal oldugunu biliyor.

Bilmiyot inanin suan allak bullakim kiz esimi cok seviyormus onceden simdi trelefonda dediki benim sevdigim var yemin ediyorumnabim gibi dedi esin.Esim de bana dediki bir hata yaptim oda yeminler etti aram diye

Eger eşinin anlattığı gibiyse olay doğru söylüyosa bu yüzden yuvani bozma çocuklarinda varmış. Burnunu sürt tabi eşinin korksun ama öylesi kızlara firsat verme huzurunu bozarak onu sevindirme
Cok uzgunum gercekten konsuyor diye degil kizla ben bunu hakketmiyorum oyizden uzuluyorum.Burnu nasil surtebilirim lutfen akil verin

Canim esimin ailesi bana dusman zaten soylesem zil takip oynarlar benim basimi agritirlar evde bile rahat vermezlet.kizida aferin derler kiz zatrn rezil herkez ne mal oldugunu biliyor.
Valla güzelim ben o kızın bir şekilde burnundan getirirdim açıkçası; ama işte senin iş durumun yok, olsaydı sen de bunları hiç düşünmezdin. Acilen açıktan bir şeyler okuyun ve meslek sahibi olun. Bu kadının lafı ile de boşanmayın, asıl o zaman zil takıp oynarlar hem bu kız hem eşinin ailesi. Iş sahibi olduktan sonra zaten ne yapacağınıza daha sağlıklı karar verirsiniz.

Kiz soru soracaksa eee? Diye neden mesaj atsin ...
Her sey ortada zaten aramiz da bir sey yok derken bile zamaninda beni de aldatti demis baska ne diyecekti.
Kiza sordum neden ee yazdin dedim demeki muhabet etmisiniz dedim yok dedi sadece oyle yzadim dedi yemine tti defalarca

Suan zaten onu dusunuyorum onceden de diyordum aciktan devam etcem diye esim onume engel oluyordu hep afi herif.Megersem ben aldatiyim o dizinimin dibinde otursun diye

Suan zaten onu dusunuyorum onceden de diyordum aciktan devam etcem diye esim onume engel oluyordu hep afi herif.Megersem ben aldatiyim o dizinimin dibinde otursun diye
Barışma şartları sun barışacağın zaman. Bu okul işini de şart koy.

Allahım kızın terbiyesizliğine bak ya. Telefonda dedikleri bide. Sen kim oluyosun. Sen bu kızı rezil et en iyisimi bidaha kimsenin kocasına yazmasın. Ahlaksız

Ama kocanızda da biraz yoldan çıkmışlık var sanki konu sahibi. Burnunu sürtün iyi tamam hoş da bu adam niyeti bi kere bozduysa takip etmeniz gerekir. Her an bişey çıkabilir çünkü. Dikkatli olun

Nasil alicam onu bilmiyorum ki

Hangi operatöre bağlıysa, onun internet sayfasına giriyorsunuz. Dökümü görebilmek için ilgili sayfada telefon numarasını yazıyorsunuz. Eşinizin telefonuna şifre geliyor, onu sayfada ilgili yere giriyorsunuz. Genelde sistem böyle işliyor diye biliyorum. Hangi operatör olduğunu yazarsanız, onu kullanan arkadaşlar daha ayrıntılı yazarlar.

Zaten bende diyorum niyeti bozuk aldatmis sonucata.Ama suan beklemeliyim sanirim maddi kullanic kendisin cunku bebeklerim cok kucuk arkamda kim yok

Vodofon canim rica etsem yardim ederisin simdi teli elimde

Bence aldatılmadın. Ama mesajı görmeseydin bikaç ay sonra belkide muhabbet muhabbet ve işler başka bir boyuta evrilebilirdi. Arkadaş abi ayağıyla başlardı nitekim öyle olmuş. Sonra samimiyet hava su muhabbeti espiriler derken birbirlerinin özel hayatını anlatmaya paylaşmaya kadar giderdi. Erken farketmişsin henüz bir şey olmamış. Takıldığın oysa lütfen içini rahat tut kendini hırpalama.

Bugunde benim esime sadece soru isati geldi yoksa aman allahim bendemi aldatiloyorum

Kız yanlışlıkla yazmış olsa bile eşinin bayram için araması saçmalık.
Allah yardımcın olsun.
Sacmalik ve esimin yaptigi tam bir s... suan o kadar doluyum ki napicam bilmiyorum yuzunu gormeye tahamulum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…