Bende oyle yapicam ama simdilik yemine derim soktayim ellim titriyor suan .ama Allah biliyor ya boraz birikmis var cocuklar buyusun gidicemKızı rezil et
Bi yandan bişey yok aramızda derken bi yandan kocana laf çakıyo. Sen hayırdır sen kim köpeksin derler adama.
Mesleğin yoksa ve ailende yoksa dediğin gibi aynı evin içinde yok gibi davran.
Nasil gostericem lutfen akil verin lutfen yanina kar kalmasinGözünü korkut ama bukadariyla kaldıysa şans ver ikiz 10 aylık yavruların varmış.tabiiki tepkini göster seni kaybetme korkusu yasasin.
Biliyorum ne halt olduklari esde oda iletisim kurmak istemis ikside itiraf etti zaten bir bakima.Oncede seviyormus cok esimi zaten.Yeminler etti benim icin abi dir diyeBide şunu söyleyim kizin yanlışlıkla mesaj atması tamamen hikaye..Kız eşinizle konuşmak iletişim kurmak istemiş bence.
Banada esim eve geleli 1 satt oldu bence onceden mesajlastilar.Bana mantıklı gelmedi açıklamaları, neden ee? Diye mesaj atsın ki soru sormak için.
Inanin suan soktayim ikiz bebkerim var cok huysuzlar rezil etsem bile beni ugrastircaklarKız resmen ilk ben iletişim kurdum; ama devamını eşin getirdi. Sen istediğin kadar engel ol, benle olmasa da seni aldatacak kocan demiş.
Ben olsam cidden bu kızı rezil ederdim. Koca konusunda artık kimseye bir şey demiyorum; çünkü desek de yapılmayacak.
Uğraşın ya ne olacak? Az haddini bilsin, ona ne sizin evlilik hayatınızdan, kim oluyor da dilini uzatıyor. Nasıl bir ahlaksız olduğunu ben olsam yayarım akrabalara.Inanin suan soktayim ikiz bebkerim var cok huysuzlar rezil etsem bile beni ugrastircaklar(
Inanin suan perisan haldeyim gidececrk ailem olsa yarin direk giderdim yemin ediyorum maalesf yok dedigim gibi ayni evdr arkads gibi dedim .Manevi anlamda hic bir sey olmicak sadece maddiBen kıza ayrı bir kıl oldum. Ağzına kürekle çakasım geldi, bir de laf sokmuş haspam..Valla böyle kızlar sayesinde hanımefendi çizgimden çıkıp carlamak benim işim.. İçiniz soğuduysa bir daha ısınmanız çok zor olacak orası bir gerçek. Eşinize karşı sakın yumuşamayın. Yumuşarsanız "nasıl olsa affedecek ne yaparsam yapayım" diye algılayacak. İçinize atmayın derim ben. Karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun. Tavrınızı sürdürün. Ayrıca öncelikle sakin olun lütfen kendinize yazık..Ama kız da bir işler var gibi geliyor bana. Sessizce çaktırmadan gözlemleyin.
Evet ikiside ayni seyi soyledi .esim ne dediyse kizda aynisini soyledi ama ben simdi napmaliyim .Nasil bir tavir gostermiliyimBence bi aldatılma yok ortada kız belliki eşine mesaj atmış o kadar yoksa yanlışlıkla mesaj attı muhabbetini ikisi aynı zamanda nasıl söyleyecek doğru demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?