1. Eekeklerin hepsi aynı diyemezsiniz. Milyonlarca erkek var. Hepsi karısını aldatmıyor. Hepsi aynı deyip sizi aldatan kocalarinizi masumlastirmayiniz. 2. Aldatilmaya karşı verdiginiz/ verilmesini tavsiye ettigiginiz tepki,Erkekleri gerçekten anlamak o kadar zor ki. Ne istiyorlar acaba hem evleniyn çocuğum olsun hem de her haltı yiyim ses çıkartmasın.
Her erkek aldatır diye düşünmeye başladım. Hepsi aynı.
Ben de buldum bişeyler ve hamileyim. Babamın evine dönemem çocukla zaten durumlsrı çok iyi değil. İklemde kalmak kadar kötü bişey yok.
.
YuhhhBir de eski konularınıza da baktım da Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliymiş sizde. Çocuk yapmadan evvel herifin ne vukuatları olmuş, o zamandan boşanmanız lazımmış. Adam anamın evini niye temizlemedin diye dövüyormuş yahu. Kusura bakmayın ama kız haklı, bu adam sizi sürekli aldatır da her haltı da yapar. Kendine eş değil hizmetçi alma niyetiyle evlenmiş zaten en baştan.
Yuhhh
O zaman bu adamdan çocuk yapmak başlı başına hataymis zaten
1. Eekeklerin hepsi aynı diyemezsiniz. Milyonlarca erkek var. Hepsi karısını aldatmıyor. Hepsi aynı deyip sizi aldatan kocalarinizi masumlastirmayiniz. 2. Aldatilmaya karşı verdiginiz/ verilmesini tavsiye ettigiginiz tepki,
"Umarım düzelir ve bu kadarıyla kalır tepkinizi koyun ne yemek ne çamaşır yıkama ne bişey yapın herşeyi kendi yapsın.
Tepkinizi ciddi anlamda koyun konuşmyın ama sürekli para isteyin kenara koyun en azından birikiminiz olur" mu yani? Yani yemek bulaşık ütü ile bir sure ilgilenmeyecek, kocasindan çok çok harçlık isteyecek onlari kenarda biriktirecek, aldatilmaya karşı " ciddi bir tepki" vermiş olacak oyle mi?? Kutluyorum sizi
Gözlemle ikisinideEvet ikiside ayni seyi soyledi .esim ne dediyse kizda aynisini soyledi ama ben simdi napmaliyim .Nasil bir tavir gostermiliyim
Hahaha kız bu ne nasıl olcek tüm bu dediklerin abowwwBende gram akıl yok yeminle.
Bacım tüm bunları yaparken duygularımızı aldırmış olmalıyız dimi?
Vay arkadaş Ahu Tuba gibi kadınlar var :)
Bence bi aldatılma yok ortada kız belliki eşine mesaj atmış o kadar yoksa yanlışlıkla mesaj attı muhabbetini ikisi aynı zamanda nasıl söyleyecek doğru demek ki
Ben 5 aydir bor c icinde yuzuyorum sana yansitmiyorum psklojin bozulmasin diye dedii .bana dedi bensiz kalicaksin dedi bende oyle mi ozaman kizla bir yol cizdiniz doymi dedim hayirya ne kizi dedi kendimi öldurcem bu borclar yuzunden dedi duygu sömurulugu yapti bir bakima.Dedim bunu yaniniza birakmocam unutma cezani cekeceksin dedim .
Bahane canim bende dedim bunaldiysan anlatsaydin diyor visne seni uzmek istemedim psiklonin bozulmasini istemezdim bak diyor hic bir eksik yasatim mi sana yedigin önunde yemedigin arkanda dedi .Bende dedim yaptigin pislik bunu bahane edemezsin dedim.Zaten ya borctan bunalmislardir yada kadin ihmal etmistir bosluga düsmüslerdir
Yav hehe
İkisine de haddini bildir yanına bırakma... Her ne olursa olsun eşinin yaptığı edepsizlik ! Kızın da aşağı kalır yanı yok. Kız araya fesat sokmak istiyor eşin de kuyruğu gördü dolanıyor...Kizlar bu kasar kiz esime demiski sen visne yi ve cocuklarini seviyormusun demis.esimde demiski evet seviyorum.sonra diyorki esim ben onun niyetini ogrendim benle konusma istiyor ama ben izin vermiscem dedi.
Kizlar bugun biraz uyudum aklim daha yeni yeni oturuyor 2 gunde neler yasamisim nasil terbiyesiz namus yoksunu bu insanlar ya kiz evime kadar gelip ahkam kesiyor bana diyorki ben esini cok sevdim o beni terk etti .Simdi diyorum Allahtan evlenmemisin yasliya varirdim senin esine vrmazdim bilmem ne kasar ya nadil bir insan bu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?